GOTT NYTT ÅR!!

Hejj!
Vad ska ni göra på nyår? Jag ska iallafall vara hemma eftersom Ingela, Mammad och Alexa´nder kommer hit. De har faktist precis kommit så jag kan inte precis sitta vid datorn just nu men vi ska äta god mat leka paketleken som jag kan berätta om senare. Ville bara säga Gott nytt år!
Så, GOTT NYTT ÅR alla underbara människor!!

Puss på er alla ¨så ses vi nästa år!!♥

Mary Poppins-den bästa musikalen

Måste bara säga, Mary Poppins på Göteborgoperan är den bästa musikalen ever! Den var hur bra som helst... har ju gått på många operor musikaler och annat på Göteborgoperan men aldrig sett något liknande. Vi har tidigare gånger suttit på läktaren men denna gången dagen innan nyår och allt satt vi på fjärde raden där nere så man verkligen såg allt!Det föll ner löv i publiken som kom vid mig så jag tog med mig ett, det var typ plasttyglöv!
Min personliga favorit var sotaren...och Mary Poppins såklart. Hon som jag har träffat tidigare spelade inte barnet idag eftersom hon delar riollen med två andra flickor, däremot var Eriks kompis Oskars storasyster som gått på Balettakademin i Stockholm med. Man fick tyvärr inte ta kort (Det visste jag väl) men jag tog ett kort innan bara för att visa salen om ni inte tidigare varit där, för det är ju inte så självklart. Jag tog inte med blixt så bilden är något suddig. Det var en otrolig upplevelse som utgav glädje och lycka och är ett måste att se!I slutet fick man även se Mary Poppins flyga upp i salen!
 
Vi hörs, pusshej♥

Spara eller Slösa?

Var inne på Cocoo.se igår samtidigt som Friida faktist så hon skicka en bild på ett armband som jag blixtförälskade mig i från cocoo. Vad tycker ni, är det värt 116 spänn, inkl Rabatt?? Ska tänka på saken faktist, jag fick ju 1000 kr i julklapp så något måste jag ju lägga pengarna på. Frågan är bara om jag ska spara till en systemkamera istället...hmm
Får hoppas att Mami o Papi köper en till mig när jag fyller år den 6 Juni!: )Jag har nämligen förutsättningar;)!

Vad tycker ni om detta färgsprakande smycket?

Vi hörs, pusshej♥

Mary Poppins ikväll!

Hejjsan alla glada!
Idag ska hela familjen åka in till Göteborgsoperan och titta på den fantastiska musikalen Mary Poppins, har ni sett den?, den är iallafall sjukt bra som film! Tjejen som ska spela ett av barnen i musikalen är , en som jag träffade på mitt musiklägers lillasyster, Maja som lillasystern heter träffade jag också på¨min dansuppvisning då hon var en liten kock med hennes grupp:)! kanske går en stund på nordstan innan musikalen också, på rean ni vet!
Det är rätt tråkigt väder här på västkusten och ingen snö är det heller:(.
JAG VILL HA SNÖ, en så länge har snön lagt sig en gång och då försvann den dagen efter, ungefär 1 cm var det så det var ju inte precis så att man kunde åka pulka, har ni någon snö där ni bor?, skriv gärna:)!

Vi ses, pusshej

Söt klänning med rosett

Läser ni FRIDA tidningen? Det gör jag och kolla bara in denna snygga klänningen som finns med på min favoritsida(modesidan) i Frida vinterspecial ! Den svarta klänningen med en rosett! Från H.M tror jag att den kommer ifrån. =)
Perfekt till nyårsfesten, tror att den är i skinn vilket inte precis är mitt favoritmatrial, med ack så söt den är!<3

Pusshej♥

Skumtomtar i mikron

Skumtomtar i mikron är nog det godaste som finns, har ni testat det någon gång?
Sätt in några skumtomtar i mikron på ett fat och sätt dem på 25 sekunder. De sväller alltså och om man då gojsar lite och inte äter upp dem med en gång så stelnar dem lite, asgott!!
Har bara fått i mig lite föör många nu i jul, haha!!

Undvik den smutsiga mikron, de är bara uppsvälda precis när man ska ta ut dem så=)!!
ASGOTT!!
pusshej♥

9-41-39

Hejjsan!
Kom precis hem från Ebba, som sagt ebba fyller 5 år idag så vi var på Hisingen och firade henne med tårta och presenter!:). Ebba var lika gullig som vanligt och hon hade idag på sin födelsedag fått en prinsessklänning som var så fin som hon sprang runt i hela dagen! Till mat var det potatisgratäng och kött, jag brukar oftast inte tycka om potatisgratäng men denna var nog den godaste någonsin. Det visade sig sedan att den var köpt, haha det skulle hon ju inte ha avslöjat, abbas mamma Maria.
När jag kom hem vilket var nyss så hade jag 41 unika besökare igår och 39 idag, fortsätt så är ni gulliga. Det roliga är att i förrgår så hade jag nio besökare. Det är ju roligt när det går så snabbt uppåt men jag vet inte exakt vad jag gjordex).
Snart ska jag titta på Björn Gustavsson igen med Erik och hans kompis Malin, från Skåne:)!
Vi ses, pusshej

Shakespeare in love

Hejjsan alla underbara människor!
Har precis tittat på Shakespeare in love, den är ju så sjukt bra! Han som spelar William är ju dessutom snygg så:)!
Imorgon ska jag och familjen till min lilla kusin, Ebba som fyller 5 år imorgon så det ska bli mysigt. Av oss får hon bl.a. två skivor med typ berättelser på och sånger, eftersom hon åker bil ganska mycket:)!
Snart ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, ska nämligen duscha imon, orkar inte göra det nu ikväll. Jag ska upp to my room och läsa min Gossip Girl bok som jag inte kommit så långt i, har bara inte haft den ron. Däremot så finns det en bok som sägs av många varit svårt att komma ifrån,"om jag kunde drömma" så jag ska kolla sen på bokrean ifall den rear lite, så ska jag köpa den... annars tror jag faktist att jag köper den ändå, den verkar ju så bra!=). Men vi hörs imorgon!

Godnatt Puss♥

Veckans Låtar v.52 2008

Söndagen-trökdagen... Bara varit hemma och slappat idag så här kommer veckans låtar:

1. Dj Bounce - Close to you
2. Mike Batt -  Soldier's song
3. The Supremes - You can't hurry love
4. Hairspray - Without love
5. Chester see - God damn your beautiful

Här kommer en video med Dj Bounce=)


Vi ses, pusshej♥

Segish Dator

Hejjsan!
Inatt hade jag en väldigt lång och konstig dröm, den handlade om att typ alla, alltså de i min klass/skola och så skulle börja på ett college och blabla bla, den är för lång för att berätta här på bloggen men aja nog om det. Nu sitter jag vid Klaras sega dator och har absolut inget att göra! Jag vet inte vad jag ska hitta på idag. Mitt magont har inte gått över ännu så det blir  nog en hemmdag idag! Tänkte åka in på mellandagsrean, men jag vakade så sent så mamma var påväg hem när jag ringde henne så...
Vad tycker ni är roligast att hitta på en vanlig hemmakväll som denna?Skriv gärna!
Vi hörs, Pusshej♥

En Mormor och Morfar visit

Hejj!!
Har varit hos mormor och morfar idag, Ingela och Alexander var där, det var mysigt. Vi bytte lite julklappar, åt julmat och spelade Xbox 360. Alexander hade tagit med sig Xboxet till mormor och morfar och de ska sedan på nyår åka ner till Åsa, där vi bor:)! För er som inte vet så är Alexander min elvaåriga kusin som jag lekt med i alla mina år och Ingela är då min moster, alltså Alexanders mamma. Alexander har varit jätteflitig med att sälja jultidningar (nu låter jag som mormor) men det har han faktist, han sålde jultidningar för ca 6000 kr så det var så han tjänade ihop förra året sitt nintendo wii och detta året Xbox 360. Av mormor fick jag som vanligt en pyamas som jag faktist ska ta på mig nu, en grå med typ lila blommor på och 100 kr. Av Ingela fick jag eftersom Alexander har sålt jultidningar så blev det böcker i julklapp även detta år! Jag fick en bok om hur man ritar manga och en bok om hur man gör goda desserter!!
En sak som var en väldigt liten grej men en väldigt fin sak var ett armband som Alexander själv valt ut till mig. Han hade alltså köpt ett litet armband, och jag ska säga er, han är inte en sån person, han ser mig som att jag gillar det han gillar, alltså spel och sånt, vilket jag gör man jag gillar ju mode. Vilket han inte förstår sig på, så det var en väldigt fin sak att göra av just honom!:D.


Har precis kommit hem från Källman!, Vi tittade på Björn Gustavssons DVD som även hon fick i julklapp, alltså sjukt rolig är han!! ÄLSKA BJÖRN!!!
Ska kolla lite smycken på cocoo.se nu, har ju 20% rabatt där nu;)(a
vi hörs...
Pusshej♥

Cocoo.se

Hejj!!:)
Kollade lite på cocoo.se med Märta. Jag och Märta beställde ett armband till henne för 85 spänn. Ett svart med en nyckel på typ. Älskar cocoo.se eftersom det är både fraktfritt och Nickelfritt. Cocoo är alltså en sida där man kan beställa fina smycken:)!!
Kolla bara in denna godbiten till ett pris av mindre än 200 pix:)!!

Nu ska jag upp och läsa min gossip girl bok!
Vi ses, pusshej♥

SUCK för dessa pepparkakor!

SUCK!!
Nu påminde mamma mig om alla pepparkakor som ska bli sålda, och julen är liksom över, jag tror det kommer sluta med att vi får köpa allihopa!
Det är så att vi ska tjäna in pengar till skolan genom att sälja pepparkakor så...
Usch de pepparkakorna ger mig mardrömmar"/!!
Hjälp mig någon!!??
Pusshej♥

En riktig slappedag idag!

Pratade precis i telefon med Natta som är i Göteborg och shoppar på mellandagsrean. Hon och hennes kompis Linda var på skopunkten då de blev fotade av GP, de ställde några frågor och så, det var lite kul tyckte jag. Så kolla in Göteborgsposten imorgon:)<3

Klara har blivit magsjuk och spytt två gånger nu"/ Mamma tittar på Fanny och Alexander på tv, Erik vet jag inte var han är och Märta och Pappa är inne och shoppar på mellandagrean. Skulle egentligen åkt till mormor och morfar idag, men det blev inte så. Ska åka dit imorgon istället! Så idag blir det en riktig slappedag, det är iochförsig ganska passande eftersom jag har så otroligt ont i magen"/!

Vill ha en hund, fast det får ju bli när jag flyttar hemifrån eftersom min pappa är allergisk så..."/, Jag kom och tänka på det när man ser Kenzas gulliga hund, Armani...såå sööt alltså!:)

Denna bok läser jag nu, fick den i julklapp!!:) Älska GG!

Pusshej♥


How rude!

Okejj, alltså nu kommer lite många youtubeklipp men det är bara för att de är så sjukt roliga!, dessutom är jag så sjukt trött också!!
Det var ju som sagt min favoritserie, synd att den inte går på tv nu, alltså de gamla avsnitten!
Här kommer en till Video:)

You got it dude!

Hehe, måste bara lägga ut denna video på Michelle...
Kolla baraxD<3


Kraom!!

Michelle i fullt hus, Urgullig!

Hejjsan!!
Som jag sagt tidigare idag så var ju fullt hus min favoritserie när jag var liten. Den gulligaste i serien är ju såklart Michelle! som spelas av mary-kate och Ashley olsen som delade på rollen. Jag tycer ändå att filmerna de gjort som stora tjejer är överskattade!! De systrarna var bara sjukt bra när de var små tycker jag!! Vad tycker ni? Kommentera gärna.
De har blivit för opersonliga vilket de inte var när de spelade Michelle! De var helt enkelt bara bra som små, sedan har det gått utför när det gäller filmer och serier.
Här kommer en jättegó video med Michelle!!<3
Vi ses pusshej♥

Gratis Kläder!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=133825



Bli medlem genom denna länk så kan man samla poäng och byta ut poängen mot presentkort!!
Puss♥

Snygg!!??

Kolla bara in Jesse från Huset Fullt!!
John Stamos!

HOTHOTHOT

CAM GIGANDET

...på tvillingarnas blogg som jag tyckte var lite kul hittade jag även en otroligt snygg hunk från min favvoserie som tyvärr är slut...O.C!
Har aldrig vetat vad denne badboyen hette i verkligheten men nu vet jag, mina damer o herrar här kommer... trumvirvel...
CAM GIGANDET

Man hör ju på namnet liksom, han är GIGANTISKT SNYGG!!
Pusshej♥

Fixa musik till din blogg!

Hejj!
Kollade på två tvillingars blogg tvillingflickor, där finns det en ipod med nya bra låtar som sätts på när man går in på deras blogg. Så här kommer sidan där man kan fixa det: )!
www.myflashfetish.com 
...

Huset Fullt

Tjosan allesammans!
Kollade precis på Alinas blogg och hon påminde mig faktist om Huset Fullt som verkligen var min favoritserie när jag var liten. Hon hade nämligen lagt ut en video med "Mary-Kate eller Ashley" de delade på riollen som Michelle!
Check out this♥:


Pusshej♥

En Rysare=)!

...Sitter här i datastolen och har lite ont i ögonen, somna ju 2 i går natt, haha. Friida är här och just nu pillar hon lite i mitt hår. Jag tycker att det är sjukt gött när någon pillar i mitt hår, ryser i hela kroppen. som sagt så fick vi ju Ps3 i julklapp, så jag och Friida spelade gran Turismo förut, Friida vann men nästa gång ska jag vinna. Övning ger nämligen färdighet:).

ååh vad jag ryser, haha;)!
Vi ses,pusshej


Mina julklappar!

Hejjsan!
Nu är det juldagen...har egentligen inte riktigt koll vilken dag som är juldagen, annandag jul och såna grejer men det här är juldagen, dagen efter julafton! Sitter här med Friida:) Nu ska ni få se vad jag fick för julklappar iår!


Pusshej♥

Nu är det JUL igen!

Hejj!
Nu är det jul igen!
Idag har det varit en julmyskväll med hela familjen, jag tycker inte att julafton varit så seg som den brukar vara, haha dagen har varit jättemysig och rolig! Dagen började med julstrumpan som alltid innehåller en DVD, lite godis, två clementiner och en tidning! Jag fick Fridavinterspecial och Björn Gustavssons DVD, Ett livsverk! Så idag har vi tittat på MIN Björn hela dagen, hahaXD. Nu sitter hela familjen med tända ljus + tänd julgran, godis är framme och alla julklappar i vardagsrummet!! Haha, jag som..., ja som alla andra år räknar jag alltid hur många julklappar jag får, detta året fick jag 21 stycken, jag trodde verkligen inte att jag skulle få så många julklappar.
Sen har jag ju glömt att berätta att årets familjepaket blev PLAYSTATION 3, Gött hahaxD.
Aja iallafall, jag ska visa alla mina julklappar jag har fått senare, men bland annat fick jag singstarmikrofoner med sing it (high school musical)(mina gamla mikrofoner från förra årets jul hade gått sönder under år 2008). Jag fick även en tunika (somjag valt själv) haha, från Gina Tricot, jag fick också mascara som jag hade önskat mig, HR.. en guldig asbra mascara:)!!
Får visa mina julklappar lite senare: )Nu ska jag in till min familj och fortsätta titta på Tomten är far till alla barn.


Så ha nu en riktigt god fortsatt julafton!
Pusshej♥

Uppesittarkväll!

Hejj!!
Nu får det väl bli ett litet blogginlägg mitt i allt familjemys. Helst vill man ju inte sitta vid datorn just nu men jag vill ändå lägga in ett inlägg... Idag har jag Märta och mamma handlat de sista julklapparna, vi var ju kungsmässan och jag träffade många som jag känner:)Bl.a. Jullan o Bolin: )!! När jag kom hem med bussen då jag träffade Sofia Hummel och pratade lite med henne så var jag en stund med Friida: )..Vi bytte julklappar och hon fick av mig fortsättningsserien på Gossip Girl "Itgirl" somhadlar om Jenny Humpfrey från Gossip Girl. Friida fick även av mig ett knallrött nagellack som passar till hennes underbart fina röda klänning från MQ! Jag fick däremot något som jag verkligen inte förväntat mig...En röd-svart miniväska med en rosett på, JÄTTEGULLIG!!
Tack sötisen, jag kan visa er väskan lite senare: ). Som sagt...så skulle julgranen sättas in den 22 december för att ändra traditionen MEN granen känner väl oss och våra traditionen för väl så den blev ändå insatt idag!Haha...!
Granen är otroligt fin!. Jag och Klara har även gjort knäck idag, de blev också jättebra!
Oj...nu glömde jag att berätta att i morse innan jag ens vaknat så kom Vikingsson med en julklapp till mig, Fast vi hade bestämt att vi inte skulle byta några julklappar i år! Jag fick en rosa JÄTTESÖT neccesär (stavning?). Tack Gumms!<3Köpte när jag var i kungsmässan en julklapp till Vikingsson iallafall som hon fick för en stund sedan: )
Hela fruktfatet är fyllt med clementiner, familjen är samlad, tv:n är på granen klädd och tänd och ´skinkan provsmakad!
Allt har gått som det ska...: )Nu ska jag mysa dagen innan julafton!

GOD JUL!!
ses, Pusshej♥

Färgkoder:)

Tjosan!!
Håller ju som ni vet på med att hjälpa Natta med sin design på hennes blogg...
För er som precis startat eran blogg eller bara vill ha hjälp med koder och sådant så finns det en sida som heter: www.designadinblogg.se som är jättebra, man söker då på färgkoder till exempel och trycker sig vidare. Behöver ni någon hjälp så kan ni bara fråga så kan jag se ifall jag kan hjälpa er: )


Här är några koder som jag tycker är fiina: )

Ljusrosa: #EDGEA3
Vit: #FFFFFF
Min innebakrundsfärg, den som är under denna text: #FCCC93
Svart: #OAOC11

pusshej♥

Spaghetti, ska bli mums!!

Hejj!!
Nu har jag kommit hem, har varit hemma hos Friida en stund och slappat. Nu är det jul iallafall, snartx)...
Nu ska jag äta spaghetti som pappa precis har lagat, MUMS!!<3

Anne på grönkulla ikväll: )

Tjo Babes...Gammalt Källmansordspråk; )

Imorgon är det uppesittarkväll och dagen innan julafton, då blir det en riktig tv-tittarkväll. Men egentligen men kan ju titta på tv idag med, alltså ha tv-tittarkväll ikväll med eftersom det är kvällen innan tv-tittarkvällen innan julafton...
Blev det rörigt??Haha

Ikväll klockan 21.00 är det Anne på Grönkulla, Klaras och mammas favorit, vi har nämligen alla böckerna hemma!
Så det lär vi titta på iväll innan eller efter vi har tagit in granen, det ska bli jättemyysigt!
Bara vara med famlijen och inte känna att man behöver göra någonting...
Ni märker väl att jag bloggar mycket mer nu när jag har jullov, det är bara för att jag hinner med att blogga mer eftersom jag har så mycket tid: ).

Pusshej♥

Britney Spears, är det bra nu??

Hejj igen..Britney som har gjort comeback med sina två nya album, Blackout och Circus kan väl knappast vara singel...Det visar sig nu att Britney nu är tillsammans med Paris Hiltons ex Benji Madden... jag tror det är bra för Britney...så läng hon inte blir med barn igen nu när hon har kommit på musikspåret igen!!
Själv tycker jag att hennes låtar som är nygjorda låter ungefär likadant...tycker att av alla de låtarna r Womanizer bäst iallafall!!

Ja, hon har varit med om mycket den där tjejen!

Vi ses, pusshej♥

Dagens outfit

Hellloooojj!!!
Här kommer dagens outfit= )...Glömmer ju ofta av att ha dagens outfit men här kommer den!!
Haha, detmärkte jag inte, nästan allt jag har på mig idag kommer från Gina förutom strumporna och halsbandet...
Jag vet faktist inte var jag har fått mitt halsband ifrån!

Svart linne: Gina Tricot
Ljusblåa jeans "Olinda": Gina Tricot
Blommig sidenjacka:
Gina Tricot
Svarta strumpor:
H.M
Guldigt halsband: Keine Ahnung!

Pusshej♥


Klä granen!

Tjosan!!: )
Fick just reda på att vi ska sätta in och klä granen ikväll så det får bli KBA imorgon istället, med Klara (min syster om ni inte vet om det). Att klä granen har alltid varit en familjetradition som vi alltid gjort tillsammans så det ska bli jättemysigt. Vi brukar nämligen alltid klä granen den 23 december men detta året blir det den 22 december vilket är idag!: )
Bilder kommer jag nog att lägga ut senare idag, eftersom mamma och pappa inte har kommit hem ännu så får vi ta in den lite senare ikväll.!: ) .
Just nu är Märta jag och Klara hemma "The sisters", vi har precis ätit varma mackor;)mums var det!! idag har jag och klara lagt glasyr på våra pepparkakor som jag mamma och KLara bakade för några dagar sen: )!!
Här kommer en bild på hur våran gran såg ut förra året...och detta året: )!!

Förra året, lite dålig bild eftersom det är ljust ute men ändåxD<3<3

Mike Batt den okände!

Hejj!!
Sitter vid Eriks bärbara dator som nu går verkligen assnabbt ju:)!!Lyssnar på min nybrända skiva: Hedvigs Lugna som bland an iskrivnat innehåller Mike Batts låtar. Det är inte så många som har hört talas om honom men han har iallafall skrivit en massa låtar som andra har blivit kända för...jaja, när man hör hans låtar när han sjunger dem så får man ju en uppfattning om hur han ser ut, jag tänkte typ att han såg ut som han i sjunde himmelen, pappan ni vet, men hans utseende stämmer inte in på ens tankar.  Han visade vara en orange prick...;)
Här är ett youtubeklipp med Mike Batt-Soldier's song
 
Pusshej♥

Hjälp mig och Nathalie!:)<3

Tjenixen!!:)
Nu är det snart jul och jag har köpt hälften av mina julklappar, Inte bra alltså"/. Min kompis Nathalie har precis skaffat sig en mysig blogg, kolla gärna in den så blir både hon och jag glader: ) " www.nnathaliie.blogg.se " . Jag har dock fått hjälpa henne med nästan allt, men jag lär ju mig på det med så... Nu är det så att där man kommenterar på hennes blogg...där det står vem som har kommenterat då är det vitt så mankan bara se vem som kommenterat om man markerar, så det är väldigt fult...jag har ingen aning, jag har testat allt men det går inte...Vet någon vilken av koderna man ska ändra för att få kommentararens namn i en annan färg!

Ha det bra pusshej♥


Min nya design!

Hejj!!
Som ni märkt så har jag bytt design på min blogg.
Vad tycker ni om min nya bloggdesign, är det något som ni tycker att jag ska ändra!<3<3

Pusshej♥

Veckans Låtar v.51 2008

Hejj!
Nu har jag inte haft veckans låtar på ett långt tag nu, men det har ju varit så sjukt mycket i skolan nu så... Men nu har jag tid: ) Så här kommer veckans låtar:

1. Rihanna ft. T.I - Live your life
2. Hairspray - Without love
3. Wham - Last Christmas
4. The Supremes - You can't hurry love
5. Ne-Yo - So sick

Här kommer en video med coolingarna Rihanna and T.I!!!


Pusshej♥

Shoppat klappar och kollat Grinchen!

Hejjsan!
Idag har jag varit på kungsmässan och Freeport. Vi åkte in vid halv tre till kungsmässan, jag mamma pappa och Klara.
fick 500 spänn av pappa för att köpa julklappar haha. Jag har köpt hälften av mina julklappar nu. Jag har köpt till Mamma, Friida, Klara och Märta :)!! Jag är nöjd med mina köp och jag tror att de också kommer att bli nöjda: )!!
Nu kan jag ju inte säga vad jag köpte här eftersom det är hemligt men ni kan få reda på det om exakt tre dagar;)!
När vi kom hem för en stund sen satte jag på tv:n där Grinchen var, tittade på den en stund. Gossip Girl, en av mina favoriterier, Jenny i GG spelade även lilla cindy i grinchen innan hon blev känd som den även där "lilla" Jenny!
Taylor Momsen som hon heter tycker jag mest om i Gossip Girl, här kommer två söta bilder På Taylor!
Ses, pusshej♥

Söta klänningar från Betseyjohnson!

Hejj!!
Betsey Johnson " www.Betseyjohnson.com " Har nog de finaste klänningarna, så söta alltså!<3

Hur fina klänningar som helst!<3
Pusshej♥

KBA med Natta?!?!

Hejjsan!!
Förresten jag sa att jag skulle köpa alla julklappar igår, menmen...Det fanns faktist inte tid för det då.
Kanske ska jag och natta åka in till Kba, innan natta ruttnar bort förgott!!<3<3
Med dem orden lägger jag ut denna fina bilder från www.Asos.com collektion.

Julkalendern, en riktig flopp!

Hejj!!
Asså jag tror att en av anledningarna till att jag inte känner att det är jul är för att jag inte gått upp kl.7  varje morgon för att titta på julkalendern, den var ju verkligen så dålig iår ju"/...
Jag tittade de första gångerna, jag kände inte jul alls. , han Klas eller vad han hette, det är ju han som har gjort julkalendern, han sa i tidningen efter att ha fått kritik sa han "Det var inte meningen att det skulle vara någon julmyskalender"...
MEN...det är jul, det är klart att det ska vara en julmyskalender ju!!, vad tycker ni?!
Aja, julkalender får 0 av 5 toasters!!!!!!!!


Skägget i brevlådan!


Jul på Liseberg!

Hejjsan!!
Igår var jag på liseberg med mamma, min morbror och min kusin Ebba. Jag och Mamma åkte tåg från Kungsbacka in till lisebergsstationen, väl inne på Liseberg träffade vi Ebba och Anders, jag fick då en jättekram av Ebba! Det var jättekul , jag fick åka såna där saker som man åkte när man var fem, ponnyhästarna till exempel, haha...jag blev faktist lite snurrig, konstigt nogx).
Vi åt på Burger King, var inne i spegelhuset, där ebba sprang iväg så fort vi kom inx)<3
Vi köpte pepparkaksformar som föreställde lisebergskaninen, jättegulliga. Vi bakade pepparkakor med dem idag.
När vi gick på Liseberg kom ett välkänt ansikte fram, jo Julia Bjökeryd var där, haha det var lite roligt: )Då fick jag en megakram då med: ). Dessutom träffade vi tomten och vi skrev var sin önskelista till honom, Ebba lämnade in våra till honom när hon var framme och träffade honom. Pyntet på Liseberg var jättefint, med hur mycket lampor som helst och massa "låtsas" snö:). Det var en jätterolig kväll på Liseberg.



pusshej♥

Jätteont i magen:(

Hejj igen!
FIck jätteont i magen helt plötsligt, : (...Ipren blir min räddning inför Liseberg.
Åkte aldrig in kvart i två, ska åka in kvart i tre istället, jag hade för mycket att göra och jag skulle inte hinna med kvart i två bussen. det går tyvärr ingen buss klockan kvart över två så jag får ta kvart i tre bussen istället...:)<3

see ya!♥

Jul på Åsa Gård

Hejj!
Igår hade vi julavslutning på skolan, på kbvällen, då hade vi en julmarknad typ i innergården där i skolan!Det var jättemysigt och jättekul. Vi hade tidigare pysslat i skolan då vi hade gjort sjukt fina saker som vi sedan sålde. Det var uppträdande lotteri tipspromenad , pepparkakshusvisning i biblioteket och massa massa mer. Vi började när vi sålde att sälja Silviakaka, jättegoa, jag tror att vi sålde nästan alla (5 plåtar). Vi fick iallafallin jättemycket pengar. Håkan höll ett litet jultal och vi fick mingla runt och säga hej till alla. Pepparkakshusen var som sagt på visning i biblioteket då man fick rösta på det hus man tyckte var finast. Alla visste redan innan vilket som skulle vinna det var inte så svårt att lista ut. Mathildas, sofias och (johans) "Harrods" vann, jag tror att huset hade 142 delar. Det var en värdig vinnare, när håkan (vår rektor) läste upp vem som vann a han bara Sofia och mathilda haha.
Vi hade under skolans gång även haft nyhets X 10 gånger och den som hade flest rätt flest gånger skulle få bli nyhets- Mästare/mästarinna. Andrea i nian blev mästarinna och henrik i min klass blev mästare.
Vi fick också våra första terminsbetyg, Jag fick ganska liksom tråkiga betyg, G i tre ämnen och VG i resten...men jag blev väl nöjd fast jag hade räknas med MVG i två ämnen men det hoppas jag på nästa år:).
Det var en trevlig julmarknad och har nu blivit en tradition på våran nya skola.
Om 45 minuter ska jag åka in till kungsbacka för att sedan åka till Göteborg "Liseberg" Med mammsen. Jag ska köpa alla julklappar idag. Vi ska till liseberg med mamma för att det är ju så juligt på liseberg. Känner inte riktigt att jag fått in julkänslan ännu så...
Nu fick jag reda på nu att min morbror Anders och min gulliga femäriga kusin Ebba också ska dit, jättemysigt ju:). Aja nu ska jag nog göra mig iordning lite, Det blir nog något skoj till mig på kungsmässan eller i Gbg som jag kan visa er senare.
Vi ses, Pusshej♥

Nytt linne!

Hejjsan:)!
För några dagar sen fick jag ett linne:), ett svart från Gina Tricot. Mammy köpte det:). Det var långt och tajt men ändå snyggt. Känner ändå att linnet skulle sitta snyggare om jag var lite smalare men shit the same;)!!

Svart linne: Gina Tricot

Pusshej♥

Ugly Betty ikväll!

Tjooo!!!
Idag är det tisdag den 16 december och det är Ugly Betty och....Nej vänta lite nu:S
Desperate Housewives är ju slut för säsongen:(, FAN OCKSÅ!!!
Aja det är Bettan idag iallafall: ), Så det kommer bli myyys(L)

ses pusshej♥

Dagens Outfit 16 December

Hejjsan!
Så här ser jag ut idag: )
Det var längesen jag hade dagens outfit nu så...: )

Svart tröja under: Esprit
Ullig tunika:
(Min syrras) Mango
Tights: Gina Tricot
Knästrumpor:
H.M
Guldiga Örhängen:
Gina Tricot
Svart Skärp: Min syrras, vet inte, förmodligen från Gina Tricot.


Får ta bilderna utan blixt, jag blir så jädra vit annars, så det är därför Bilderna är så suddiga...
VILL HA EN SYSTEMKAMERA!!!

Pusshej♥

Kändisarna är inte alltid lika glamourösa...

Hejj!
Hittade lite bilder på kändisar utan smink...Så här ser kändisarna ut utan smink, som alla säger: de är precis som oss;).  Som sagt kändisarna är inte alltid lika glamourösa som de verkar på röda mattan utan naturliga precis som vi

Jennifer Lopez

Eva Longoria


Beyonce

Scarlett Johansson

Vi ses, Pusshej♥

Söt klänning från Asos.com

♥Hejj!♥
Idag började jag med att göra klart mina bilagor som har varit lite sena (a. Resten av skoldagen bakade vi ut våra pepparkaksdelar till vårat Tower Bridge. Det var en mysig dag i skolan, fast ändå...jag tycker inte att jag har fått så mycket julstämning ännu, och det är ändå 8 dagar kvar till Julafton. Jag har ännu inte köpt några julklapparx)
Med dem orden lägger jag ut en bild på denna söta klänning från www.Asos.com :)

Pusshej♥

Fräcka kort med skuggade ögon!

Hejjsan!
I lördags åkte jag upp till Natta o sov över där, det var en jätterolig kväll men Björn Gustavsson...hans DVD som vi hade hyrt innan! Vi åt en massa Y-bröd som vi kallar det, rostade franska med philadelphia på: ) Isöndags sminkade vi oss med svart kajal, sotade ögon och gick ut och fotade lite...Ascoolt blev det. Natta har bilderna på hennes dator, har nämligen inte fått dem ännu, men de kommer:)


Just nu sitter jag o lyssnar på Mamma Mia soundtracket, Den filmen var verkligen jättebra ju, såg den med Friida Natta och Anna för nån månad sen.
Nu är det den 15 December och jag har faktist inte köpt någon julklapp ännu, jag brukar alltid vara flitig med att köpa julklapparna för tidigt men inte i år, tydligen;). Har ni sett julkalendern som kenza har på sin blogg, med en tävling i varje lucka?...Jag var med i tävlingen igår, man skulle skriva om sitt bästa musikminne, jag skrev om när jag var på Justin Timberlakekonserten, jag tyckte att jag skrev väldigt bra...men jag vann inte. Hon som vann hette Therese och skrev om när hennes dotter var med i Luciatåget för första gången. Lite gulligt sädär: )Man kunde vinna en massa T.I. grejer plus en ipod nano.=).
Idag i skolan har vi jobbat på vårt projekt, vi är nästan klara, vi ska börja baka imorgon. Vi såg på Gilbert Grape i skolan idag, Jesper tjataede sönder hela filmen genom hans onödiga kommentaren typ som "Avlid", till Den tjocka mamman i filmen...Jaja, Det är ju Jesper vi pratar om... är ni förvånade, Nä tänkte väl det... ;). Sen pratade jag med Julia o Natta när de väntade på bussen. Julia fyller nämligen år idag så hon fick en present av sin pojkvän Nisse i skolan idag. Haha, det var så gulligt, MQ påse först sen en Bokiapåse inslagen och sen ett paket, hon fick inte öppna det förän hon kom hem så..Men fick reda på sen att hon hade fått en grå sändär Me2U nalle eller nåt, såna där asdyra gulliga nallarx). Gulligt<3

Men vi ses, Pusshej♥

Luciatåg i skolan

Hejj!
Idag hade vi Luciaträning, mathilda var Lucia, jättefint var det, jag var tärna med många fler tjejer. Det var åttorna och niorna som träde in i matsalen med ljus i håret eller handen. Det gick jättebra, Jag källman, Sara och Elin körde en låt tillsammans, så mörk är natten, gick ganska bra!
När vi kom ut så började det snöa, det var ju jättemysigt och bra tajming att det precis började snöa när vi gick ut!
Här kommer lite bilder som jag fått "låna" av Mathilda, Thanks;)<3
Btw. Ser jättekonstig ut på alla bilder, men jag har en ursäkt, JAG SJUNGER!;)


Jätteroligt var det och Mathilda var verkligen jättefin,Pusshej♥

Första snön, "Jag älskar dig"

Hejj!
Idag lämnade snön spår efter sig för första gången nu i vinter!, riktigt mysigt, särskilt när man hade luciafirande i skolan idag. Hela grusplanen på den gamla skolan  var fylld med orörd, eller nästan orörd iallafall snö. så jag gick ut och skrev med jättestora bokstäver, "Jag älskar dig"!
Synd att man inte hade ett flygplan då, då kunde man ta kort på det. Försökte ta kort men det gick inte så bra som du ser.

Pusshej♥

Snygga klänningar från Stylebystars.com!




Sjukt snygga klänningar finns det där, Puss♥


Nick Pitera sjunger A whole new world!

Hejj!
Nu har jag inte skrivit på ett tag men iallafall. Idag hade vi luciafirande i skolan, det var jätteroligt. Var tärna och Mathilda ( www.dresslikeme.blogg.se )var lucia. Jättfint var det.
Tittade just på mathildas blogg, jättefint ju, det fick mig att plötsligt göra om min blogglayout. fast det kan jag inte göra förrän Friida kommer hem. Friida är i Stockholm just nu och sitter i en rund grej, jo nämligen GLOBEN o tittar på idolfinalen: )!
I skolan håller vi på med ett projekt, där jag är med Henrik och Joel. Jättebra grupp:) Man ska välja en känd byggnad räkna ut hur man ska kunna förminska den och sedan göra den som ett pepparkakshus, samt skriva om byggnaden på tre olika språk. Det är iallafall jätteroligt!

Klockan är nu 21.00 och jag lyssnar på nick Pitera! En jättecoll kille på youtube, Han sjunger Aladdinlåtan, Lyssna på den bara, helt sjukt, man tror inte att det är han som sjunger:O:)<3



Jättebra iallafall, Pusshej<3

Min önskelista!

Hejjsan!
Igår hade vi konsert på Aranäs!Julkonsert, jätteroligt var det. Väldigt juligt!:)
Amelie spelade (fiol) ett solo som jag tror att hennes pappa hade skrivit. Jag rös... det var en magiskt ögonblick, när Amelie stod mitt på scenen och satte stråken mot strängarna. det blev alldelles tyst i hela salen!Alla blickar riktades mot henne och alla ville höra hennes fiol spela!!<3<3
Iallafall kom hem vid kl sju, satte på tv:n och där var narnia:D
Egentligen gillar jag inte såna filmer men den gillar jag, sen kollade jag istället påen film med lindsay Lohan, Get a clue!
En assnygg kille var med i den :D O såna gillar vi Haha<3
 
Just nu sitter jag och lyssnar på mamma miasoundtrack:D
Gimme gimme gimme! den är bra tycker jag. igår skrev jag faktist en liten önskelista!

Hedvigs Önskelista
Systemkamera
♥ Bok: "livet på en kylskåpsdörr"
♥ Bok: Gossip Girl "Ni vet att ni älskar mig"
♥ Björn Gustavssons DVD
♥ Mascara (Lash Queen, HR)
♥ Lite snygga kläder (är ju alltid roligt: )
♥ Nya singstar mikrofoner ( den ena är sönder:()

Den kommer ju fyllas på, men än sålänge iallafall.

Pussokram♥

Måste rusa nu!!

Hejjjjjssssaaaaannnnnn Tjjjoooooossssaaannnn!!!♥

Ska kolla på julkalendern nu, puss♥


RSS 2.0