31 Januari 2011

Mår betydligt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Har varit igång..ja nästan hela dagen, några timmar i sängen på morgonen får man ju räkna med när men är hemma och är sjuk men annars har jag varit på G! Har städat lite, duschat, bäddat sängen, chattat, lyssnat på musik, ätit och dansat till och med. Lyssnade på musik, högt som en tok, glad över att den finns och att jag faktiskt är tillbaka, nästan tillbaka i alla fall. Tror att jag måste stanna hemma från skolan imorgon med även om jag känner mig bättre så jag inte faller tillbaka igen. Det kan ju lätt bli så.
Har skickat in mina korsord idag också, så nu hoppas jag på vinst, det är så kul med korsord, löste det med Klara hela Barcaresan, såå underskattat!
Ord är det finaste som finns, går inte att bli jämfört med något annat!
Pratade med min fina vän Jesper igår kväll, visste att jag kunde fråga randomsaker till honom och faktiskt få läsbara svar tillbaka! Han skrev på engelska och jag ville självklart inte vara sämre så jag svarade på engelska och det var inte korta sms detta. Såg honom sitta och fnissa åt min engelska som ibland ses som bra men kanske för en engelsman inte lika bra, haha!
Ursäktade min engelska till svar fick jag: And as for your english, it could always improva :P
Haha, tyckte jag var lite kul ^^ x) jaja så dåligt var det verkligen inte!

Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu! Har nog aldrig varit så taggad som jag är nu, även om jag är väl medveten om att jag ska jobba 4 veckor i sommar, hoppas dock att jag kommer att få jobba i caféet så jag får se sol hela dagarna, mycket skönare arbetsmiljöer isåfall, så att jag kan jobba i halvkorta byxor istället för jeans när jag då inte behöver gå in i frysen! *Hoppas hoppas*

Kärlek♥

Hjärtat mitt! ♥


Orange sky

Mår så fruktansvärt dåligt så jag vet inte var jag ska ta vägen, vill verkligen göra något men jag har ingen kraft till något. Har lyckats sätta mig vid datorn nu efter många om och men, det var tillgången till Spotify som lockade. Ser i alla fall en förändring från gårdagen, kunde inte prata igår, överhuvudtaget! Idag har jag fått tillbaka min röst någorlunda i alla fall!
Känns inte som att jag har ätit något ordentligt på flera dagar, orkar inte äta någonting ens, då är det illa! ^^ Sitter och pratar med Mandie om att börja träna, känner mig så seg när jag bara sitter hemma nu så jag vill bara ut och springa typ och jag tycker egentligen inte om att springa x)
Solen har varit uppe länge idag, synd att jag inte kan gå ut, hade gärna velat ta en jättelång promenad med vännen min idag men icke. :(
Åh, nu kom pappa och hade köpt Lakrisal till mig!
Har varit sugen på just lakrisal i flera dagar nu, gud så gott! ^^

Bild från i fredags påväg till Elin Lang Andersson ♥

Too cool for school!

Har datakunskap med Helena vid min sida. Hon är ätit ett äpple precis, så ni bara vet liksom. Det var ett jävla tjat på att Helena var så duktig för att hon tagit med sig ett äpple, vilket gör att det är min mage som kurrar nu och inte hennes, vilket hon är oerhört stolt över. Bra, då var det sagt!
För övrigt så är det lindexutförsäljning imorgon, ska bli wonderful, eftersom det antagligen är vårkollektionen som säljs ut, W-O-N-D-E-R-F-U-L!

Now I'm back in the game!

See ya!
/Hedvig

A thousand miles

Solen tittade fram idag, faktum är att det var mer än en liten kikning, den var framme rätt rejält idag när jag satt på bussen påväg hem, det kändes bra. Solen påminde mig om hur fint kärlek kan vara. Hur fin sommaren är när den är bra, även när den är dålig faktiskt. Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren nu! Började skoldagen med naturkunskap, ny start efter förra terminen. Ny lärare också, en lärare helt i min smak. Kände verkligen med en gång att detta kommer blir bra! Sedan hade vi dubbelt med engelska, då tittade vi på filmen "Holes", tyckte faktiskt att den var riktigt bra! :)
När vi slutat drog jag, Helena och Linnea till Kungsmässan och skulle kolla in rean på Kajs, behöver verkligen en tjock jacka! Skulle köpa Kenzas gamla skinnjacka också men den var slut :(, hittade en tjock fin Henry Lloyd jacka istället ;P, underbar! :D Skönt att ha det gjort!
Kände att jag var såå sötsugen nu, gick på Mozartkulorna nu, som jag tidigare undvikit. De var faktiskt ganska goda...
Ska skriva klart min samhällsuppgift som egentligen inte är så svår, det är så tråkigt bara..

Puss/ Hedvig

-

K-A-T-A-S-T-R-O-F
Okej, nu kan jag inte berätta varför jag stavar det ordet, dock var det när jag slutat skolan jag gjorde det men men.. Har precis vaknat upp från en liten lur, underbart var det! Hade en väldigt bra morgon imorse faktiskt, tror jag sover bättre i mitt "nya" rum. Tidigare hade vi en vägg mellan mitt och Klaras rum som vi byggde upp för några år sedan. Nu när Klara flyttat hemifrån så har vi rivit väggen. Gjorde det i helgen helt själv, kände mig oövervinnerlig när jag tog bort de sista delarna, så nu väntar jag bara på att Klara ska komma hem och rensa bland sina saker vilket kommer ta ett tag, men det gör faktiskt inget, är så glad över hur det ser ut nu, utrymmet liksom! Tänk alla som alltid haft så stort rum haha!
Hade Spanskaläxförhör idag och jag kan säga att det är många som inte bryr sig om dem, vilket gör att vi får repetera jättemycket, vi går dock väldigt snabbt fram men jag ser det som något positivt eftersom det sticker ut om man är bra haha! Det gick bara bra :)
Första blogginlägget på länge hehe :P
Nu ska jag äta heheh

"And I'm Back In The Game"

Åh varför fungerar det inte att lägga upp youtubeklipp nu då? Har ingen bra dag idag alltså. Erik väckte mig halv tio på min lediga dag och bad mig hjälpa honom att packa ihop Klaras byrå i hans bil, han åkte till Norge idag. Sadface :(!
Somnade dock om hipp som happ, det var gott men till slut fick jag ju gå upp och rycka upp mig. Sista dagen på jullovet 2010/2011 idag, beslutsångest vad som är mest värt att göra på denna dagen, hur jag än vrider på det så vet jag att det kommer kännas bäst om jag har pluggat idag för att sätta igång hjärnan lite extra inför andra termin på Aranässkolan. Har saknat min klass, konstigt nog. Nä nu va jag taskig, jag HAR saknat min klass. punkt.

Håller för övrigt på att göra om i mitt rum. För väääldigt många år sedan nu så byggde pappa upp en vägg mitt i rummet som var mitt och Klaras så att vi fick varsitt rum. Nu, eftersom Klara har flyttat ihop Med Urban och bor i en lägenhet i Göteborg så ska vi riva väggen i mitten så att jag får hela rummet. Kommer bli hur fint som helst.
Jag ska ha vita tapeter och nytt fint golv. En bäddsoffa och en platt-TV. Det kommer bli så fint så. Så nu dessa senaste dagar har jag hållt på med att skruva ner Klaras skrivbord, tagit bort lister, renat bland mina saker, skruvat ner hyllor och packat ner mina saker. Är lyrisk, haha ^^.

Barcelona-Levante på camp nou!

Läste precis Amandas blogg, hon håller på men en sån där lista där man skriver om ett ämne varje dag i ett antal dagar, ska göra det med en gång när jag kommer hem, lite jobbigt att skriva så långa texter på mobilen. Sista kvällen här i Barca ikväll, killarna är på match på camp nou och vi är hemma i lägenheten. När matchen är slut ska vi alla gå ut och äta. Har typ inte ätit något idag förutom någon apelsin sådär, man behöver inte så mycket energi när det är så varmt här. Så varmt är det väl inte men vi hade i alla fall 20 grader idag, bättre än metersnö hemme i Åsa. Nu ska jag nog gå och packa ihop mina saker så jag har det gjort :). Kram/ Hedvig

Happy new year!

Skulle egentligen på en spansk fest hos en av Märtas kompisar igår, hade gjort iordning mig en massa och var helt inställd på att åka då Albert, vår gamla spanska kompis ringer och undrar vad vi ska göra så han kommer hit och självklart ska han med till festen och han kör oss i hans bil, självklart finns det bara plats för fyra plus Albert och då är det självklart att det är jag som inte får följa med så ja det var väl roligt, inte. Hade hellre firat nyår hemma kan jag ju säga då men men.. Ligger fortfarande kvar i sängen, orkar inte ens gå upp, vilken bra start på året...hmm. Idag är också alla affärer stängda så jag vet faktiskt inte vad vi ska göra, eftersom jag varit i Barca så många gånger tidigare så har man ju sett allt det som är värt att se så denna resan böev liksom slapp och shoppingresa, för min del då :). Imorgon ska pojkarna på match på camp nor, heter det så? Så jag vet inte vad vi tjejer ska hitta på imon. Gött med värmen i alla fall. Nu är batteriet på 9 % så nu blir jag tvungen att gå upp. See ya! / Hedvig

RSS 2.0