Wihooooo!!

ÄNTLIGEN har jag köpt den efterlängtade systemkameran! Åkte in med far min igår och slog till på en Canon EOS 550D, är supernöjd! Känns så himla bra att ha en alldeles egen kamera, vilket jag inte haft på länge nu!
Idag har jag sovit ut, kände mig något sjuk imorse, känner mig fortfarande lite sjuk, får hoppas att den spanska solen kan läka min förkylning. Tänk hur många fina bilder jag kommer ta i Spanien en vecka framöver nu.
Jag tog en dusch och träffade sedan Gustav som kom med bussen, vi gick en sväng till Vitasand där det blåste väldigt mycket.. Vid kvart i fyra tog vi bussen där vi träffade Mandie, jag och Amanda fortsatte sedan till kungsmässan där det var REA överallt. Fick med mig hem, en kameraväska, ett linne och en blus.



15 Juni - Schools Out

Då var det sommarlov igen, har haft det i fem dagar nu och har redan blivit lite bekväm, var uppe alldeles för sent inatt men favoritboxen var på och well "I'm addicted and I just can't get enough", några nätter till tre framför O.C får jag unna mig. På lördag drar jag till Spanien, Calella som även kan kallas för mitt andra hem då jag varit där fem gånger varav fyra gånger med andra familjer i tre veckor. Hittade de filmerna för ett tag sen som vi satte på och det var så sjukt roligt att se hur roligt vi har det tillsammans, jag och mina syskon!
Denna gången blir det dock bara jag och Märta av barnen som ska följa med, ska bli skönt att träffa Märta och sedan ta med henne hem, för jag gillar inte att vara ensam. Märta har nämligen varit i Spanien och pluggat ett år som utbyte, i Barcelona.
Ikväll ska jag antagligen på "Schools Out" för att kolla på två bra band och Ulrik Munther förstås! ;)
Nu ska jag nog ta en dusch och sedan kolla lite på vad jag ska ha på mig ikväll, puss



RSS 2.0