Hannah Montana tävling, RÖSTA!

Någon skickade en länk till mig så jag tryckte på den, det va en länk till en Hannah Montana tävling, om att deisgna en gitarr, nu måste alla rösa på min gitarr, man kan vinna ett rockset!


www.hannahsgitarr.se/?gitarr=6157




GÅ IN OCH RÖSTA FÖR MIN SKULL NU:D<3

Duschiduscha...

Vilket blogghumör jag var på nu då hehe, bättre än tvärtom iallfall=) Shit, klockan är redan 3 och jag sitter fortfarande i pyamas och halväckligt hår, jag måste duscha nu! Hehe
Ska ta en dusch nu, först ska jag kolla brevlådan ifall något skoj har kommit..=)

haha, mötte några byggkillar här utanför, brevlådan var tom men de stog precis här utanför, o jag som kom ut i pyamas haha!x)
Nu ska jag duscha "för tredje gången sagt" och bädda min säng!
Ha det bäst nu, pusshej♥

Tävling hos Foki!

Läste precis på Fokis blogg som förövrigt är den mest aktiva nu, å sjukt fina ögon har hon också=)
Iallafall, Foki har en tävling nu där man kan vinna ett halsband med ens namn på, jättesött! Jag vinner aldrig tävlingar särskilt inte när det är över 1000 pers som tävlar men det skadar ju inte att vara med liksom hehe=).

Det ni behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen och sedan kommentera Fokis inlägg som handlar om tävlingen!


Kolla in Fokis blogg för mer info---> Fokis blogg
Den som sponsrar tävlingen är---> Betties Galleria


Vi Hörs, pusshej♥

Sjuk-a drömmar..

Jaha, nu sitter man här och har sjukt ont i halsen och mår helt enkelt inte alls bra, gick faktiskt upp för en etund sedan, vad är det för mening att gå upp på morgonen om man inte har något att göra, då kan man lika väl snusa lite till hehe;)

Drömde en askonstig dröm, okej ni som känner mig, den är väääldigt konstig som dem flesta av mina drömmar är och alldeles för lång för att dra här men jag kan säga, jag åkte Nisses moppe i ett köpcenter som sedan visade sig vara en familjs hus, ja to complicated hehex)

Så nu sitter jag i mina älsklingspyamasbyxor från ullared för 50 spänn, hade jag vetat att de var så bra hade jag köpt två när jag var där, oj nu låter jag som min mamma..jaja!x)
Nu ska jag ta och äta lite frukort, är ashungrig..kurrkurr..

Slänger in en bild på mina pyamasbyxor och en bild på mig i lördags:P<3



Vi hörs, pusshej♥

Ungdomsgruppen 090929

Känner hur jag nästan svettas om fötterna, hehe vilken fin inledning hehe! men det är faktiskt så, i mitt hus är det så jävulskt(internt skämtx) varmt! Svettas ihjäl ju!
Sitter i min säng och för en gångs skull så är erik inte hemma så jag kan ha hans bärbara dator. bara det att jag hatar detta tagentbordet, jag lyckas alltid göra något när jag skriver som gör att jag hoppar mitt i texten och fortsätter att skriva, jättejobbigt!

Va på ungdomsgruppen idag, sjukt roligt med alla människor, som vanligt;)! Vi åt muffins skratta, spela spel och mös! Jag David Julia och Axel spelade med andra ord, så jävla kul var det, Åh jag älskar er!!(L)
Efter det då klockan var över nio gick jag Hanna, Anna, Anton Jossan och David med varandra, Jossan drog hem, och Anna missade bussen vid centrum så hon fick låna min cykel och cykla till min busshållsplats. Jag skrek, Anna lägg bara cykeln där vid hållplatsen. David följde med Anna och visade vägen.
Anna kom med bussen och Jag Hanna och Anton fortsatte att gå, Anton ville vara mer feminin än vad han är så han studsade runt lite skuttigt sådär, fyfan va du är skön Anton! Men du får INTE klippa av dig dina lockar!! Anton ska nämligen klippa sig imon:(
Efter ett tag såg jag o Hanna att det kom någon på långt håll, jag ba är det Davve, Nej det är ju en hund med sa jag, aa sa Hanna, Så kom han lite närmre så va det Davve som kom med min cykel, hehe Gulleman!!<3

Sen va jag Hanna Anton och David lite med varandra, vi tog en massa kort som jag kan visa när jag lagt in dem imon eller något. David trillade som vanligt"/ Med cykeln såklart.
Men det gjorde såklart inte ont, as always:P
NU ska jag borsta bort popcornen, öppna ett fönster och plocka bort mina grejer som jag har i min säng, hehe.

Här kommer bilderna:)Enjoy!
(Mina älsklingar!)

Hanna och David låtsas vara sura!(L)

Hanna och David♥

Hanna♥

Hanna♥

David♥

♥♥♥
Vi hörs alla söta, pusshej♥

Krullet goes flat...

Min kära vän Amanda Vikingsson kom just förbi och hon hade varit och klippt sig, Hon som har så lockigt och stort hår har tunnat ut det jättemycket, frisören fönade håret så det är därför det blev platt, jag var självklart där med en gång och plåtade det;)Amanda fixade sina ögonbryn också, jättefint!:D
Visst är hon söt!=)


Nu ska jag snart dra ner till ungdomsgruppen, åh vad jag saknat dig Anna!
Vi hörs, pusshej♥

Rösta på finaste klänning från Forever21

Hittade så sjukt många söta klänningar på Forever21 , jag kände att jag var bara tvungen att göra ett collage i Picasa och visa er hehe. Börjar få koll på Picasa nu, har inte använt det så mycket tidigare för att det inte alltid har funkat, och när saker inte funkar så blir jag bara riktigt trött! Nu funkar Picasa och jag älskar det!
Jag har numrerat klänningarna så ni kan rösta vilken som ni tycker är snyggast!
ALLA RÖSTAR NU DÅ!!!:D

RÖSTARÖSTARÖSTA!:D
(Ni kanske inte ser bilden och klänningarna så bra, men försök iallfall:)

090929-16:31

Tjosan allesammans! Sitter här med nya Fridatidningen bredvid mig, Lite konstigt tycker jag, jag premunerar, så skippar den två nummer som jag inte får och nu så fick jag ett nummer. weird!
Idag så började vi skoldagen med att läsa i en halvtimme. Sen hade vi ett kort arbetspass då jag och Källman jobbade matte, ska snart börja på repetitionsuppgifterna, hehe Stolt!x)
Prov på fredag och det är redan tisdag liksom:)Good..:D

Efter vi jobbat matte hade hälften av klassen slöjd med hälften av åttorna, skolans lilla oskrivna motto är ju att blanda klasserna eller oj man får ju inte säga klass, just det, löjligt om jag får tycka mitt!
Jag satt med Stickfolket hehe, Alice,Malin Elin och Alexandra, svinkul va det, är snart klar med min andra vante hehe, jättesöta blir dem!

I No håller vi på med Genetik, väldigt intressant tycker jag, igår började vi med att titta på en film
som heter Gattaca, jättebra tycker jag, Jude Law och Uma Thurman är med i den. Idag kollade vi klart på den. Efter vi kollat klart på filmen fick vi ha bild eller arbetspass, man fick välja eftersom Lisa är sjuk. Under 6 veckor fram är det tjejerna som ska ha bild. I bilden håller vi på med att leta efter ett citat som har med musik eller bild att göra, så ska vi få upp det på väggarna, idag blev jag och Amanda klara, Vikingsson var tvungen att jobba så Källman och jag fyllde i konturerna på citatet, sjukt fint blev det. Citaten ska sitta på väggarna i Musikochbildsalen.


Ska ha orkester snart, men jag tror att jag skippar det idag, känner mig sjukt trött och mina ögon gör ont, det sticker i dem typ. Ska nog gå ner till ungdomsgruppen och mysa lite med mina älsklingar (konfamänniskorna)!
Älskar er alla!! Anna kommer från Göteborg idag också, så jag måste ju träffa henne:)
Nu är mamma nere i åsahallen, vår söta lilla Icaaffär här i bynx) och handlar grejer till maten, är sååå hungrigx)
Vi hörs,pusshej!♥

19:46 090926

Hejjsan bloggen, lite dålig uppdatering måste jag säga! Igår var det grymt roligt, var med Amanda Emma och Anton, grymt kul var det:PLängesen va det Anton.
Ikväll blir det att träffa Amanda Emma och dea, har inte träffat Dea på åratal ska bli jättekul:P Mamma och pappa ska bara komma hem göra mat till mig hehe, för jag kan ju verkligen inte göra ngt själv, men orkar intex)

Sen strax efter åtta kmr Dea och hämtar upp mig
så åker vi o köper godis o sen drar vi till Amandas mamma, långt ut i tjotahejti!
Idag gick jag upp vid 2, fy på dig Hedvig! in i duschen, o sen har jag spelat fiol, suttit vid datorn och lyssnat på musik:P
Nu kom mammsi o pappsi hem, vi hörs alla bloggläsare!
En bild på tredje boken i the Twilight saga:P

Pusshej♥

090922

Pluggpluggochplugg. ett Soarbete som ska va klart på fredag är det som gäller, det ska vara reflektioner, faktatexter layout och massa grejer, Carina Jerlov heter vår Solärare och förväntar sig sjukt mkt från oss.
egentligen har jag inte tid att blogga men jag kände att jag bara ville få ut det jag tänker liksom hehe. Lyssnar på Spotify, har typ reklam 24/7 snarkZzz, åh nu kom "Can you feel the love tonight med Elton John som jag btw skriver ett musikarbete om, älskar verkligen Elton!

Idag började vi läsa en halvtimme som vi alltid gör, är fortfarande på den fjärde boken i Twilight, tycker dock att Edward är liiiitee föör överbeskyddande eller vad tycker ni? Sen hade vi slöjd och jag håller på att sticka ett par vantar, men min lärare gav mig fel stickor plus att jag hade ett för tunt garn så vantarna blev lite små, jag får ge dem till min söta lilla kusin Ebba. Är redan klar med den ena vanten och är nästan klar med den andra, sjukt kul att sticka vantar alltså!;) Sen va det bild, vi ska välja ett citat, sen måla det på väggen i musikbildsalen, idag skissade vi med blyerts genom att använda en projektor och måla av på väggen. Eftersom jag är så noggrann så tycker jag att det blev lite skevt eftersom alla gick och stötte till projektorn hela tiden-.-. Haha men det blev fint till slut;)

Ikväll blir det in till fyren och spela fiol i orkestern, idag spelar vi en extra timme och det innebär att jag missar den timme jag kan vara med på ungdomsgruppen i konfan och jag missar hela idol men men.
Kommer inte hem förrän typ vid 10 ikväll, seegt-.-
Nu måste jag plugga -.- Hahah vi hörs!
Här kommer en underbar bild på Edward och Bella!(L)

pusshej♥

Ny header på G..

Dunkar MGMT - Time To Pretend, Asskön låt asså, och försöker använda min kreativitet till en ny header, inte mycket av kreativitet idag, ganska trött efter att min käre vän Nathalie dygnade inatt och höll mig uppe till halv fyra, eftersom det var VMA inatt.

Jag blev inte helt nöjd med min header men jag har tröttnat så på min gamla så jag kände att jag var tvungen att bara byta även om den inte blev så snygg, vad tycker ni?:P<3

Vi hörs,pusshej♥


090913...

fixad o klar, åker till ullared med Klara och hennes kompis Elin, har inte varit i Ullared på åratalså idag ska det shoppas!;) Visar vad jag köpt när jag kommer hem, har också sjukt mycket att göra i skolan, sista frågan i No är kvar och lite på mina tankekartor i So, asså vår Solärare är sjukt hård och förväntar sig sjukt mycket av oss, det kan vara lite jobbigt faktist, herregud vi har faktist ett liv utanför skolan som tar sin tid liksom. Iallafall så är det, hur är det på era skolor? Här får ni en bild från igår som fina Frida tog:)

Vi hörs, pusshej♥

It's all about the perfect shot...

Igår somnade jag riktigt sent, typ vid tre somnade jag, inte jättesent med tanke på andra nätter men ändå. Va med Frida igår, fotade lite och kollade sedan på idol, när jag kom hem vid elva la jag mig och tittade på en film,
Ella Enchanted med Anne Hathaway och sötnosen som var med i En shopaholics bekännelse, Hugh Dancy.

Här är några av fotona från igår, enjoy!



Laddar upp den sista bilden, senare, funkar inte just nu"/
Vi hörs,pusshej♥

Ingen har väl missat Idols favoriter?

Jon var så sjukt grym alltså, han kommer typ vinna!

Antonia-sjukt bra!

Åh sötaste killen med det finaste leendet och den mest speciella rösten!<3

sjukt bra, Jenny Eijdercrona!

Sjukt speciell tjej, grym va hon en tjej man kmr ihåg!;)

Haha Favoriten från kungsbacka!!! Åker buss samtidigt som honom ibland! sjukt grym va han;)Skön kille!Från KUNGSBACKA okcså!! wihooo!!!;)

Sjukt grym tjej, ascool!

Ojjj shit visste inte att hon va med, sjunger grymt och hon kommer från ÅSA, vår lilla by hahaha xD
hon gick på min skola, och är min gamla träslöjdslärares dotter haha lycka till tjejen!!

Enjoy!
Vi hörs,pusshej♥

090910

Hejjhejj allesammans, skola idag, försov mig lite men det gjorde inte så mycket, hade svenska nationella test idag, läsförståelse, busenkelt!;) Sen rullade dagen på, hade idrott sista lektionen, friidrott igen fast denna gången var det 1500 m, spjut och diskus.
Jag känner verkligen att jag utvecklas mer och mer hela tiden, så jag hoppas att jag behåller mitt vg, ska prata lite med glenn om det. 1500 m sprang jag på 8.10 min, spjut 13,90 m och diskus 18.50 m. Hade verkligen blivit bättre i diskus så det jag jag glad över.

Var sjukt godissugen efter idrotten men jag orkade verkligen inte cykla ner o köpa godis så jag gick ut i vårat äppelträd, bokstvligt talat gick jag in i trädet, alltså jag ställde mig på en stol och stod i trädet, annars ser man inte äpplerna. Det var inte så många äpplen iår men så såg jag det största äpplet jag sett i det äppelträdet, asgoa äpplen är det, så jag plockade det och lånade klaras kamera lite hehe;)

Nu ska jag äta upp det hihi, Mums!
Vi hörs, pusshej♥

090909...

...ja så lyder nog de flesta rubrikerna på bloggarna idag men som sagt det är alltså den nionde i nionde tjugohundranio. Det är bara en gång i hela ens liv som datumet kommer att vara 090909.

Idag var det skola som vanligt och idag så började vi dagen som alla skoldagar, en halvtimmas tyst läsning, jättemysig start på en skoldag tycker jag, Hanna (vår lärare) tänder ljus och om man tittar upp från boken så slog det mig. Alla i min klass sitter med varsin bok helt insjunkna i en historia, alla lever sig in i olika berättelser, lite fräckt när man tänker på det faktist.

Dagen fortsatte med arbetspass, i vår skola har vi nämligen inga bestämda lektioner utan vi har arbetspass. Varje måndag gör vi upp vår planering i den såkallade kompassboken och efter den följer vi vad vi ska göra så jobbar man med det man behöver på arbetspassen. I början så var det lite svårt att komma in i det men nu när vi börjat nian så har vi fått koll på det, iallafall jag. Jag tycker detta arbetssättet är mycket bätter men det är förstås olika för alla.

Sen hade vi vår andra hörövning i engelska, test inför nationella. Testet igår var jättesvårt tycker jag, de som pratade pratade otydligt och svaren på frågorna var luddiga.
Testet idag var betydligt lättare, fler frågor men mycket lättare.
sen var det bara arbetspass tills det var idrott, då hade vi friidrott (Tre-steg, 100 m och höjdhopp) För ungefär ett år sedan så skulle jag hoppa höjdhopp men då råkade jag hoppa rakt in i stången och sen dess har jag inte riktigt vågat men idag tog jag mig i kragen och testade och jag blev så försvånad när jag klarade, det var svinkul alla skrek YEEEYYY varje gång någon klarade, svinkul var det.
1.05 klarade, jag var foten från att klara 1.10 men det tar jag igen;) Nu har jag blivit av med den rädslan! Vår idrottslärare sa att jag hade väldigt bra teknik på tre-steg, det hör jag faktist ofta när det gäller friidrott, jag måste ju säkra mitt vg;) Japp, det var sista lektionen, GÖTT!
Nu sitter jag hemma vi datorn, har precis fått min telefonräkning(biteriläppensmiley) för så är det, 429 kr. Jag fattar inte hur jag ha kunnat slösa så mycket pengar "Skärpning Hedvig"!
Lyssnar på Katy Perry - Thinking Of You, ni som såg på idol, det var ju hon som var så nervös som började gråta som sjöng den, jag tyckte att hon skulle gått vidare faktist!



Två flätor som Frida Andervik i min klass gjorde på mig innan idrotten, så duktig är hon(a);)

Den här har hon gjort på mig tidigare;)
Vi hörs, pusshej♥

Icefilms-Spiderwick!

Hejjhejj, det är sjukt fascinerande att våran kropp fungerar som den gör tycker jag, att allas uppgifter i kroppen utgår ifrån ett exakt mönster, vi håller nämligen på med genetik i Non och jag har värsta flytet tycker jag. Har fyra frågor kvar;)
Tittade precis på Spiderwick på supersidan www.icefilms.info som är en sida där man kan kolla på vilken engelsktalande film som helst utan text förstås men med bra bild och så, sjukt grym sida så den tycker jag ni borde kolla in. Spiderwick var iallafall grymt bra!
Ska göra klart mina sista nofrågor nu så är man klar med det.

Vi hörs, pusshej♥

Körsbär på tork;)

Hejjhejj nu var det riktigt längesen jag bloggade och ens kollade på någons blogg, har haft fullt upp med massa annat, börjat skolan och så, ja det säger väl allt;)

Ska cykla upp till Natta snart med Amanda och kanske sova där, myys
fotade precis lite med min systers systemkamera, åh vill ha en egen, pappa hade köpt körsbär så jag fotade lite här kommer resultatet då;)Hehe

Vi hörs, nu har jag gjort min comeback ;)Hehe
pusshej♥

RSS 2.0