Drömde att jag flög inatt..

...Klara sa att det betydde att jag var lycklig. Kanske är det just så, att jag är lycklig.
Var hos Anton igår med Malin Elin Alice och Bruce, det är vad jag kallar lycka.
Något som kanske inte är fullt så roligt är att jag måste jobba No idag. Snark säger jag bara, Kemi också...Zzz..
Läste en bok igår kväll, en bok som stått i bokhyllan i fyra år nu.
Har varit så upptagen med alla mina Katarina Von Bredow böcker som får ens mage att pirras under vissa kapitel, men detta var en annan bok, av helt annan klass. Saltkråkan, jag har alltid älskat Saltkråkan, vi har ju tittat på serien men jag har faktiskt aldrig läst boken själv.
Jag måste bara säga att jag mår så bra, jag mår så bra av att läsa om Stina, Pelle, Melker, Malin, Tjorven och alla de andra. Det är så behaglig läsning, alla borde läsa en barnbok ibland för att stilla sitt sinne. Lycka.
Vad är egentligen lycka, det finns så mycket lycka av alla olika slag men lycka för mig är nog en helt vanlig dag..när allt är som vanligt och kanske vidgar sig med något rolig händelse då, då är jag lycklig.
Igår när vi var hos Anton så satt vi ute på hans altan, solen lös på oss, vi skrattade och pratade åt minnen och åt nuet, jag stannade upp där och kände att det här, det är lycka.
När jag och Klara dansar i köket till favoritlåtarna, då är jag lycklig, när mamma Ingela och mormor skrattar så tårarna rinner och mamma blir så röd så att hon nått maxgränsen, då är jag lycklig. När hela familjen sitter och äter tillsammans, då är jag lycklig..
Det finns så mycket som gör mig lycklig.
Just nu, så är jag lycklig:)
Pusspuss/Hedvig

I'm a fool out of love..

Är fruktansvärt seg just nu, vet inte vad det är för jag är verkligen trött hela tiden..x) Denna veckan i skolan har varit lagom rolig kan jag ju säga, någon konstig lärandevecka där vi blev indelade i grupper men jag tror att lärarna fattade efter ett tag att dessa grupper inte fungerade så bra till slut ändå. Idag har det varit jättefint väder, dock lite blåsigt men det hindrade inte mig och Amanda att gå ut och spela lite fotboll hehe. Är ingen fotbollstjej men ibland kan det vara otroligt roligt!=)
Har matteprov imorgon och jag borde sitta och räkna men jag fattar ju inte skiten, jag som brukar vara bra på Algebra, blir bara så trött..
Imorgon blir det bio med några tjejer i min klass, det blir in till Göteborg och kolla på Miley Cyrus nya film The last song. Ska bli jättemysigt!=)

"I got a ticket to the show"
Ha det bra!♥/Hedvig

RSS 2.0