Tävling - Valfritt Iphoneskal! :D

Hej, skulle bara vilja tipsa om en tävling som hålls på en tjej som heter Julia, hennes blogg. Det är en tävling där man kan vinna ett valfritt Iphoneskal.
Jag är med i tävlingen, skulle verkligen behöva ett skal eftersom min Iphone nu är alldeles bar, haha.
Anyway, Check it out vettja! :D
Tävlingen pågår till och med 20 SEPTEMBER.





JULIA


Godnatt i förskott, passar väl.

Klockan är snart elva och läggdags, sitter i pyjamas vid min ynka lilla dator och lyssnar på min godnattlista, trots att jag kände mig nästintill deprimerad imorse så var det nog mat jag behövde vilket gjorde att jag mådde bättre. Idol är riktigt bra iår fast Bard har jag väldigt svårt för, Anders Bagge tycker jag om bäst!
Sitter och pratar med Elin om hur hopplösa killar kan vara..puh.

Imorgon har jag webbdesign på morgonen och min webbsida skall då vara klar, gillar dock inte när läraren säger "detta är bara grunder, det är ingen idè att hålla på med layout och sådant för ni kommer bara kunna få G på denna uppgiften". Avskyr det, klart att man ska göra det snyggt, alltid. Punkt.

Yes, nu började regnet smattra precis som tangentbordet, på fönsterbrädet, älskar när det regnar, för nu är jag trött på halvsommaren. Det ska vara försommar eller sommar, sensommar är bara oberäknelig och småkylig. Fram med allt regn, det är mysigt att vara inne och höra regnet.


Jag och Elin ♥

ryser..

Sitter och totalknarkar Moa Lignells idolbidrag, hennes egna låt "When I held ya" är sjukt bra. Kan inte sluta lyssna på henne, hela jag ryser. Så var jag precis inne på Amandas blogg så såg jag att hon också lagt upp klippet, som jag tänkt göra. Hon är så grym. Om ni inte redan lyssnat, gör det. och om ni har lyssnat, gör det en gång till.

Puss

Va nöjd med allt som livet ger..

Hepp, det blev inge med det för Frida skulle åka in och träna..
Om exakt 2 timmar och 52 min börjar IDOL som jag har längtat efter hur länge som helst, kommer att bli helt awesome, särskilt awesome eftersom bästa Cecilia Forss och snygga Pär Lernström är programledare!
Har ätit så mycket godis denna helgen va, haha! Inte alls bra, man blir ju typ beroende, det blir ju inte bättre av att mami o papi köpt hem en massa godsaker bara för att de ska vara borta en natt, typ kvittot på dåligt samvete, haha. Även om jag jobbat denna helgen så känns det som om jag har gjort hur mycket som helst, betyder kanske att jag tagit vara på den lediga tiden, bra!
Några bilder från i fredags.



LÖL, LOL

Ja så går det när man försöker se så efterbliven som möjligt..eh

Love

Hur många lingon finns det i världen? kärlek

I've got the moves like Jagger...
Kom precis hem från Amanda som klippte mig lite, 4 centimeter sa vi va? ;) Anyway, bort med det slitna i alla fall. Hade en jättefin kväll med Elin Malin och Bruce igår, Bruces Usb fungerade inte hemma hos honom så vi var hemma hos mig istället. Filmen som låg i minnet heter "Hur många lingon finns det i världen?", det var en av de bästa filmerna jag sett, den hade ALLT, till och med en helt underbart snygg huvudroll, Sverrir Guðnason!! Helt sjukt bra skådespelare också! Asså jag kan inte släppa den filmen..
Blir tvungen att återkomma med uppdatering.

Måste se den igen, springer över till Fridisen!
Puss ^^

love.

Plopp är fööör gott, innan mamma och pappa åkte till Erik i förmiddags så köpte pappa massa godsaker, de är hos Erik i Norge över natten nämligen, min fina bror som är så långt borta nuförtiden.. :(. Anyway, åt precis "middag" i min ensamhet, fast det gick bra, blev lite rädd för mig själv när jag började nicka och hålla på mot sitsen framför mig, som om det satt någon där som pratade med mig...nu blir jag paranoid. Fast det är ok...
Mitt hår ska bara torka, så drar jag till Bruce med Elin och Malin för att kolla på film eller nåt. Elin ska sova här inatt som tur är, har sovit ensam hemma en gång men då var jag så trött så då somnade jag med en gång men ah skönt att jag inte behöver sova ensam inatt.

Fast, det är faktiskt väldigt skönt att vara med sig själv, vara ensam med sig själv bara, spela den musiken man vill lyssna på, inte behöva prata och göra preciiis det som faller en in. Det är också det bästa med syskon, man kan vara med dem samtidigt som man är med sig själv, förstår ni? fast nu har mina tre flyttat, buhubuhu, saknar dem obegripligt mycket, saknar deras fullständiga närvaro hemma, well, nästan fullständiga.
Erik som kommer studsande ner för trappan i pyjamasbyxor för att skoja lite och ta en klunk ur mjölkpaketet, Märta som drar hårt i mitt nytvättade hår för att få till de där två helt perfekta inbakade flätorna och som närhelst på dygnet frågar ifall vi ska titta på Ebba och Didrik och Klara som närsomhelst kan börja dansa med mig runt köksbordet, jätteful dans, som förstår mig precis när jag säger "hashabashabababa, hasharashaaa, shabada shaba" och som drar av täcket så det blir alldeles kyligt på morgonen när det är dags för mig att gå upp.
Supersyskon ♥



Puss


Amanda.

Bara för att min fina vän Amanda är så sjukt fin och blev så otroligt bra på de bilderna vi tog i förrgår så måste jag bara visa er.





Underbara du..
Puss ♥

Till det som är vackert.

Eftersom jag går en kurs som kallas Webbdesign nu, tvåan på gymnasiet, känner jag nog att det vore gott ifall jag fick upp intresset för det som grundar sig ur min blogg för just nu, just nu känns 100 p Webbdesign med en magister på 50 bast som har slingor, pratar göteborgska och luktar illa.. lite ovärt, men jag har redan gått så långt att det känns fel att byta I-val, och vad skulle jag byta till då? När fotografisk bild 100 p är full. Nä, det får bli så här helt enkelt.
Idag är det lördag, har jobbat och blev klar alldeles nyss. På min rast jag hade förut, kollade jag klart på en film jag fått på ett Usb av Elin, som jag började på igår. Till det som är vackert , heter den. En svensk film men "Jossan" från Andra Avenyn i huvudrollen spelad mot Samuel Fröler. En speciell film som kan tyckas vara seg men jag drogs med i den totalt, det är sådana här filmer som får mig att vilja bli recensent.

Puss

RSS 2.0