Jag är så duktig, så duktig så :D

Idag är en bra dag, idag är det en bra dag. Fast jag försov mig och inte hann med min "skolbuss", kanske var det den friska luften av att gå från Inlag som gjorde dagen, kanske var det att jag slapp se de vanliga människorna som brukar sitta på skolbussen eller så var det mina solstrålar till klasskompisar som gjorde dagen. har en sommarklänning på mig idag, varför ska man gå efter att man bara kan ha sommarkläder på sommaren, det blir så mycket roligare ifall man har lite somrigare kläder på sig nu i kylan, solen är ju framme så!
Wellwell, dagen startades med vår grymmelärare Johanna Blomberg, naturkunskap. Vi tittade på film eller ah en dokumentär, "En obekväm sanning" som handlar om Al Gore, som förlorade mot George Bush i valet med ytterst liten skillnad i antal röster. I filmen pratade han om den globala uppvärmningen och dess effekter och så, i början var den jätteintressant, tycker om naturkunskap för en gång skull, men i slutet på lektionen höll jag på att somna, har inte sovit så bra nu det senaste, många sena kvällar, illa illa..
Vidare till skoldagen, vi har fått varsin liten dator från skolan, många säger att de är dåliga, pfft..kräsna elever, den är så bra som en skoldator kan vara, fungerar finfint!
Så på samhällslektionen idag satt hela gänget som datanördar och skrev, såg rätt roligt ut, höhö. Efter lunchen som var Pizza, gottgott, hade vi engelskaredovisning. Vi hade fått varsitt engelsktalande land som vi skulle redovisa om, vi (Jag, Helena, Linnea och Emma) "otippat", fick Australien och Nya Zealand, det gick bättre än jag trodde. Så skulle man ha klipp där man visade hur de pratade, vi tog ett från Top Model i Australien där programledaren säger fel vinnare, vår publik skrattade jättemycket så det var lyckat! ;) Min skoldag slutade bra när jag och Elli spraaang oss sjukt trötta och precis hann med bussen vid Inlag, Elli hade klackar på sig så hon såg jätterolig ut x). Men vi hann precis och de två enda tomma platserna längst fram var ämnade för oss! ^^
När jag kom hem var Klara i Åsa, wonderful! :D Nu ska vi se ifall Sara kan skicka iväg lärarnas fina video till vår nia, gud vad jag älskar den!
pusspuss /Hedvig♥


sjunde februari

Hemma nu! Gottgott, har inte haft roliga lektioner idag, endast sega! Slutade vid tre idag, gick och fika med Ellinor efter skolan, det var trevligt. Lilla Elli upptäckte Frapino, gud så gott det är! Hade matte idag, räknade volym på tennisbollar och dess förpackning, var faktiskt roligt, tro det eller ej.
Saknar faktiskt min mammi och pappi nu som varit i Malaga över helgen, även om det är otroligt gott att kunna spela hur hög musik som helst och bara sjunga ut. Imorgon blir det ingen idrott, inställt! Ska istället gå och hitta något till min kära syster som fyller 23 år imorgon!
Nu ska jag fortsätta cama med bästa Maandie!

Bäst nu: Helen Sjöholm - Ärlighet

LÄngtar till att det blir så här varmt igen!
Ha de G.

RSS 2.0