Charlie Bit me!xD

Hejjhejj nu var det längsen jag skrev hehe, idag var jag iallafall med Natta och Frida A, Vi kollade på OC(L) och sen kollade vi lite på olika roliga klipp på youtube, är bara tvungen att lägga ut den här, vi flabbade ihjäl ossxD

Kolla först på denna, den hade vi sett innan;)

Sen kollar ni på denna remixade versionenxDHAHAH

Vi hörs, pusshej♥

Min shopping!:)

Shoppingen i onsdags:)<3

Jeans med dragkedja från Gina Tricot: 399 kr

Lite skolgrejer från Bokia

Twilight på engelska från Bokia: 129 kr

Tunika från Bikbok

Svart kavaj från Gina Tricot: 499 kr

Mina Jeans och min kavaj på;)

Min tunika på:)

Det här fick jag med mig hem:P
Ursäkta de dåliga bilderna, min kamera är jättedålig och snart ska jag skaffa mig en systemkamera, anldeningen till att jag använder min mobils kamera är för att mobilkameran ger varmare färger i bilderna till skillnad från min digitalkamera som inte får sådär mysiga varma bilder så det är därför jag använder min mobil för att dokumentera i bild:)
Vi hörs, pusshej♥

Dag 1- dag 2 (Italien-Kroatien) 21 Juli - 22 Juli!

Hej bloggen!
Nu hade jag tänkt att-eftersom jag inte har tillgång till internet nu när jag är utomlands-att jag skulle försöka skriva varje dag så skriver jag in allt i bloggen när jag kommer hem sen. igår kom vi till Italien, Bergamo med ryanair för att stanna en natt på ett Bed and Breakfasthotell. Vi tog buss från flygplanet till flygplatsen och sedan en taxi till hotellet när vi hämtat våra väskor. Hotellet var jättefint med en stor välskött trädgård. Vi tog en promenad till en restaurang som vi åt goda pizzor på. När vi kom tillbaka var det mörkt och alla var väldigt trötta så vi gick och la os i våra goa italiensängar.
På morgonen-alltså idag-väcktes vi av tuppen som gal och klockan halv åtta var det frukost i trädgården. Vi fick croissonter, färskt bröd och färsk frukt, JÄTTEGOTT! Efter frukosten betalade vi, packade ihop, gick på toa, borstade gaddarna och tog sedan taxin som skulle ta oss till tågstationen. Vi köpte biljetter och vattenflaskor på den vackra tågstationen.

Nu sitter vi på tåget mot Brescia som är en stad i Italien påväg till kroatien. Sitter här i ett fyrasäte med Julia och våra föräldrar sitter bakom oss. Vi har öppet fönster men trots det är det riktigt varmt, skriver mer när vi kommit fram =D♥

Kroatien, Kroatien, Kroatien. Efter många timmar avbytandes av tåg, bussar och tömningar av blåsan har vi äntligen kommit fram till slutstationen, Kroatien. Vi har redan trots tiden tagit ett kvällsdopp i den varma tempen. Har varit och ätit ute på ett ställe med mycket snygga servitörer. En kille som var där var sjukt lik Taylor Lautner, ska försöka ta en bild på honom. Nu har vi sagt godnatt till våra grannar från Utby, Göteborg, Julia och co alltså;). Sitter här ute på en av våra tre balkonger med mamma och pappa med chips och fanta köpt på stadens "Ica", Konzum. Saknar mina syskon dock, det blie inte riktigt densamma utan dem just när det gäller att resa. Innan vi gick hem från staden satte vi oss i en bar varav sittplatserna var på jättefina berg nära vattnet, vi tog varsin drink och bara njöt i kvällsvärmen. Ska lägga mig snart, är jättetrött efter en väldigt lång dag. Godnatt♥

Den fina trädgården i Italien:)

Julia på en jättegullig soffa:D<3

Italien (Bergamo) på kvällen:)

Ralf o Mimmi:D

Min Pizza i Italien:D

Här sov då jag;)<3

Julia på tåget:)

Drinkar vid medelhavet i Kroatien<3

Fina Rovinj i Kroatien, en oupptäckt pärla!<3
Så, nu var första reseinlägget avklarat, bara typ 8 stycken kvar då, puh!
VI hörs, pusshej♥


KBA med mamma!:)

Tjobre!
För några dagar sen åkte jag in till kungsbacka
med mamma och shoppade lite, dagen innan vi började skolan var det och vi åkte in för att köpa lite skolgrejer och leta efter en skolväska.
När vi kom in fanns det verkligen ingen tillräckligt fin väska alls, är ganska kräsen när det gäller väskor faktist, iallafall hittade jag ett par jeans, en svart kavaj, två Bhar, lite skolgrejer och en rosa tunika:)
Kommer att ta kort på allt senare men nu ska jag cykla ner till sommarstugan och träffa min kusin
Vi hörs, pusshej♥

Tävling hos Moonzanna!

Hejjhejj allesammans!:)
Kollade precis på en av mina närmsta vänners blogg, nämligen Nattas , där hade hon skrivit ett inlägg om en blogg som hade en tävling, det är precis det jag ska göra nu tänkte jag!

Det var sjuukt svårt att välja ut ETT klädesplagg på den sidan som man ville vinna eftersom de har så sjukt fina grejer men till slut bestämde jag mig för denna söta paljettklänning, sjukt fin och passar perfekt till konserter:)

-En tävling då man får välja vad man vill från en sida som heter Melba.se. Hade aldrig förut besökt sidan men kläderna de har där är ju bara sååå söta!

-För att komma till Moonzannas tävling klickar du här

Vi hörs, pusshej♥

O.C boxar 1 + 2!!!

Tjobre!!!
Yayyyyyy, Min dator är tillbaka! Eller ah den har alltid varit här men Delly kom till slut och bytte ut både grafikkortet och modekortet så nu funkar den PRIMA!
Mamma kom hem precis och gissa vad hon hade med sig?!?! Första Säsongen av O.C och andra, Yay ÄLSKAR O.C!
Jag fick ju betala dem själv men whatever, vad gör man inte för älskade O.C:D<3
Nu kommer jag nog kolla på O.C ganska länge framöver, under tiden slänger jag hit en bild på O.Cgänget och imina boxar YAY!!!:D<3


Vi hörs! pusshej♥

"Delly"

Hejjhejj allesammans,
nu känner jag att jag är flitigare på att blogga. Jag använder Eriks dator och han jobbar jämt nuförtiden så det blir nämligen mer datatid för mig.

Våran stora dator är ju sönder så det ska koma en som ska fixa de idag. Dellkillen skulle komma vid åtta imorse och jag var den enda som inte jobbade och därför skulle jag vara hemma, För att han skulle kunna komma in så var jag jag tvungen att vara uppe så imorse gick jag upp klockan 7!! Lite innan 10 hade han fortfarande inte kommit så jag ringde pappa, Dellkillen hade precis ringt pappa och sagt att han kommer vid ett, hopp, där rök kba med mina kompisar med bussen kvart i ett. 10.50 var jag nere hos tandläkaren och kollade och mina tänder var det inget fel på, bara att hon såg att jag borstar för hårt, hur fan kan man se sånt?!xD 
Iallafall, nu sitter jag här och lyssnar på musik och jag väntar fortfarande på att jag får öppna den där dörren så "Delly" mitt påhittade smeknan, påhittat just i stunden kan komma in! klockan är redan kvart i 2 liksom:s Sitter i mitt rum och jag har varit så rastlös hela dagen så jag har städat hela huset känns det som, spelat lite fiol har jag också gjort.
Nu fåår Delly komma tycker jag faktist!

Vi hörs, pusshej♥

SOMMARLOV 2009!

skolanskolanskolan, ja efter ett långt superkul sommarlov är det dags att vässa pennan. Den 20 Augusti börjar vår skola som ligger tvärs över gatan från mig, väldigt nära och praktiskt;). På sommarlovet 2009 har jag hunnit med allt möjligt men faktist inte två roliga saker som jag gör varje år, åker till liseberg och åker i Friidas båt. Jag har faktiskt inte gjort det någonting. Däremot har jag hunnit med att.. fira Eriks student, fira min födelsedag, fått en mobil, fått lämna in mobilen och fått tillbaka den, tagit sjukt mycket kort, varit på konfirmationsmöten, träffat nya vänner, varit på konfaläger, nästan smitit ut hehe, badat i en sjö med kläderna på, SKRATTAT, gråtit, kramats, åkt till Kroatien, upprepat skämt, spanat, dansat, badat i medelhavet, solat sönder, ätit massa glass, varit irriterad, haft ett superenkelt prov, nästan blivit kär, flygit, i Horla, badat i horlasjön, satt upp ett partytält, ätit chips, firat min mosters 50 årskalas, åkt på musikläger, spelat fiol, varit med kompisar, sett på världens bästa film, spelat guitar hero, sovit över hos mina vänner, varit uppe hela nätter, sovit lääääänge på morgonen, kompisar har sovit hos mig, ätit pannkakor, grillat, badat i krokvik, grillat i skytteviken och i vitasand, bråkat, kört roliga lekar, pussats^^, spelat golf, badat i vitasand, badat i skytteviken, badat i gårda brygga, tittat på segling, badat i vattenspridare, varit i Rågelund, cyklat, rushcyklat framför en bil i rodellenx), konfirmerat mig, haft ett stort konfakalas, fått massa fina presenter, har sjungit mycket!
 Ni fattar grejen, vad jag har gjort är att jag har skaffat så sjukt många nya fina vänner, haft så stroligt kul så det kan egentligen inte beskrivas i ord, listan kan göras lång på vad jag har gjort denna sommarlovet, snart är det slut och skolan börjar, Nian ska man då börja, ett nytt steg mot framtiden, hoppas ni har haft minst lika kul som jag;)
Vi hörs allesammans, pusshej♥


Julia Wallner Brynås<3

Ville bara säga till mina läsare att ta en titt på min kompis Julias blogg. En tjej som är väldigt trevlig och en väldigt snäll tjej. Hoppas att vi kommer att träffas fler gånger, Julia har bloglovin så premunera gärna på hennes blogg där och självklart på min med,

ha det bra, pusshej♥ 


Spöregn och myskläder hela dagen

Hejjhejj!
Igår sov Natta över hos mig för första gången faktistx) Vi tittade på två filmer och sedan låg vi och prata till typ 5 på morgonen. äÅvakna en timme tidigare än natta typ vid 12. Sen dess har jag faktist gått i pyamas hela dagen, har haft ont i magen och det har bara varit pissigt väder ute, det kan faktist vara riktigt mysigt särskilt med tanke på att jag har varit igång och knappt varit hemma på hela sommarlovet. Nu kom pappa hem från Tappen, han har varit och köpt godi, GUD vad jag var godissugen upptäckte jag nu;) VM i friidrott nu också;)

Lite seg kanske man kan tycka att jag är men ni som har läst trean i Twilight vet ju vem Bree är, det är då Jodelle Ferland som ska spela henne. Jag har precis i min bok fått reda på vem Bree är så det är därför jag nu slänger in en bild på henne, jättesöt är hon:D

Vi hörs:)<3


The Butterfly Effect!

Hejjhejj, jag vet att jag varit väldigt seg med att skriva nu det senaste men jag har varit i Kroatien och sen på musikläger som jag kom hem ifrån i torsdags. Jag jobbar på mina kroatien inlägg som jag skrev ner när jag var i Kroatioen i en liten fin bok. Musiklägret var iallafall sjukt roligt precis som alltid trots att vi inte var lika många i år. På lägret var vi uppe sent framåt morgonen och de flesta nätterna satt vi och tittade på film, jag blev helt verkligen HELT bunden i en film som vi såg, "the butterfly effect" hette den och blev från de timmarna en av mina favoritfilmer. Jag skulle hyra den men den fanns tyvärr inte så jag kolla på CDON.com och hittade den där för 60 spänn, GRYMT! Så snart är den min och då kan jag kolla på den hur många gånger jag vill:D

ÄLSKAR FILMEN!:D<3
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0