Shopping med Nathalie

Hejjhejj, nu är man tillbaka efter en shoppingrunda i kba. Åkte in med Natta för att köpa den jeansjackan som jag berättat om i förra inlägg. Vi fick skjuts in av min bror så nästan sprang vi till Gina Tricot. Den var asfin på, tyckte jag iallafall så jag la undan den så hämtar mamma den imon. Hittade även en jättefin bikini som Natta köpte likadan av från H.M, en blommig:D
Provade lite olika klädesplagg, Enjoy;)
Assöt från Zara, för 400 pix blir den din!
Från Zara, väldigt söt till en solkysst kropp:)
Ett par shorts från Gina Tricot 200 spänn.
Bikinin blir min när Mamma hämtar den imon, jippey<3
Vi hörs, pusshej<3

Vill Ha!!

Tjosan!
Kollade runt lite på Gina Tricot efter jag sett på Nattas Blogg att de fått in lite nytt. Hittade tre grejer som jag föll för.
Vill Ha Vill Ha Vill Haa!

Eller vad tycker ni, hur fina som helst, särskilt Jeansjackan<3

Känslan av sommarlov

Hejjhejj,
 nu har jag inte bloggat på några dagar dels för att jag varit hos Natta och inte velat ta mig tid att sätta mig vid Nattas dator som hon precis fått tillbaka och vara väldiigt osocial och dels för att det faktist varit riktigt fint väder ute och inte velat sitta inne vid datorn och istället velat ta vara på soltimmarna:) Men nu ska jag berätta lite om de dagar som gått sedan jag bloggade sist.
 
I onsdags gick jag upp tidigt som vanligt och tog cykeln med Alice ner till konfirmationen som ligger cirka 3 minuter från där jag bor. Vi pratade om "Jag", att man är perfekt precis som man är skapad och en massa grejer om ideal och om att man ska vara nöjd med sig själv och massa sånt, det var faktist jätteintressant.
Vi fick också en ny pärla till vårt armband. pärlan fick symboliseras som en själv alltså "Jag" pärlan. En var liten och vit. När jag kom hem gick jag ut i solen och la mig på gräsmattan. jag läste Ljudet av ditt hjärta och käkade godis som KLara köpt till mig.
I Torsdags blev jag inte riktigt glad när jag vaknade och min morgonlampa som vid denna tiden är solen inte lös. Det ösregna och jag blev hur less som helst eftersom jag och Alice skulle cykla till konfan. Tur som vi hade så var Alices pappa hemma så han skjutsade oss. På konfan pratade vi vad dopet är och vi fick såkallade "Dop" pärlan som var lite större än förra pärlan fast i samma färg, vit. Vi i gruppen som tidigare varit ganska spända slappnade av lite och vi hade sjukt roligt. När det gått tre timmar och konfan var slut hade det slutat regna och det var ganska varmt i luften. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, jag Amanda och Amanda bestämde med Natta att vi skulle sova över hos Natta.
Vikingsson fick skjuts upp till Natta och Källman åkte med sin moppe förbi mig, hämtade upp mig och så åkte vi upp till Natta vid sjutiden ungefär. 
När vi kom dit gjorde vi inte så mycket, vi tittade mest efter filmer som vi skulle se sen på kvällen/natten. Natta har hur mycket filmer som helst och typ 80 % av dem är skräckfilmer. Jag som nte kan sova efter skräckfilmer... Vi åt asgod flygande Jacob och sedan satte vi på olika skräckfilmer fast vi bytte hela tiden eftersom de flesta var riktigt sega, till slut fastnade vi i en film som verkligen var hur bra som helst, min åsikt. Urban Legends heter den, asså den var sjukt bra, rekommenderas!
Vi käkade chips ät godis och drack fanta, tittade på John tucker must die också, den var sjukt rolig! Vid fyra var den slut och vi beslutade oss för att sova. Eftersom vi sov i vardagsrummet med fönster utan persienner så var det skitljust och det var svårt att sova men till slut somnade vi. Det blir verkligen aldrig mörkt på sommaren vilket enligt mig är lika bra, särskilt när man är bästa kompis med Natta som älskar skräckisar.
I Fredags var det midsommar alltså igår, på morgonen åkte Amanda och Amanda hem tidigt men jag stannade kvar hos Natta. Vi Spelade Guitar Hero, jag spelade sims 3 för första gången, åt chokladdoppade jordgubbar och hade otroligt roligt som vi alltid har med varandra. Jag åkte hem vid fyra och när jag kom hem var det grillning med familjen och sedan jordgubbstårta, jag tyckte att det var för mycket grädde på tårtan så jag åt ingen med den såg otroligt fin ut iallafall:)
Midsommarafton firade jag med min familj hemma med glass och film.
Idag gick jag upp halv 3, jag var hur seg som helst och jag har sedan dess inte gjort någonting alls, bara haft sommarlov, läst min bok, ätit glass och lagt in musik på min ipod. Jag fattar inte att klockan redan är 23.00? Vart har denna dagen tagit vägen? Ska käka lite glass nu, igen, kolaglass som typ är hur god som helst, tjock ja e;)

Vi hörs, puussssar♥

Gud-vem är det? Konfirmationsmöte nr 2

Hejjhejj!
Nu har jag precis kommit hem från konfirmationsmöte nummer två och visst visste jag att vi inte skulle leka varje dag även om jag och de flesta gärna hade gjort det för det var verkligen jätteroligt men vi är ju där för att lära oss så idag pratade vi om vem gud är, vem Jesus är och vad den heliga anden är. Vi gick till kyrkan och sjöng lite, jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när vi (en viss person) sjunger x)Iallafall så fick vi läsa lite i bibeln, ha högläsning och få vår första pärla till vårat armband som alla pärlorna sedan kommer att bilda. Idag fick vi en guldig pärla som skulle symbolisera gud. Någon annan som håller på att konfirmera sig? Vad gör ni isåfall? Det skulle vara roligt att veta.
Vi hörs allesammans,kram♥

Bloglovin...?

Hejjhejj, nu har jag med intresse av att alla gör det startat upp såkallade Bloglovin, jag vet inte riktigt hur det fungerar ännu så om någon kunde vara jättegullig och berätta lite om det för mig?:D<3


Följ min blogg med bloglovin

Årets första dopp=)

Hejhej, klockan 8.00 i morse var jag uppe för att min tre veckors långa sommarkonfirmationsmöten började idag. Strax innan 9 kom Alice förbi med cykeln och i det soliga vädret cyklade vi tillsammans till församlingsgården i Åsa. När vi kom dit hade alla 12 andra ungdomar redan kommit och satt pinsamt tysta i den stora lila soffan med röda hjärtkuddar i. Jag och Alice satte oss där det fanns plats och prästen som kallar sig PrÄllan som är lite halvt konstig sådär kom och försökte få igång oss att prata med varandra. Efter en timme började alla slappna av lite och vi körde några lekar som faktist var jätteroliga. Jag tror att vi kommer ha sjuukt roligt de närmsta sommardagarna tillsammans.
Klockan 12.00 var dagens möt slut och jag och Alice cyklade hem i det soliga vädret. När jag kom hem satte jag mig med en gång i solen med en tidning. Där fick jag inte sitta länge förrän Källman ringde och ville att jag skulle hänga med till stranden, jag var lite tveksam ifall jag ville gå till stranden men hängde med ändå. Vi ringde Viking och vi drog på oss bikini SHorts och tunnt linne, GÖTT!
Vi låg där en stund och sola och plötsligt så beslutade vi oss för att bada, jag har inte badat någongång i år men jag doppade faktist hela mig, det gjorde amanda och amanda med. Visst, Hela kroppen domnade typ bort men det var skönt efter ett tag faktist...i ungefär 10 sekunder. Vi åt glass och jag tog dumlestruten, har aldrig smakat på den innan men den var hur god som helst! Strax därefter bestämde vi oss för att gå hem, vi hade nog fått solsting eller något för vi glömde vattenflaskan hemma, inte bra... Källman skulle på släktkalas vid 6 så jag och Viking gick hem till mig, tog varsin bok och satte oss i solen, hur gött som helst. Efter ett tag var det inte lika varmt längre och Amanda skulle ändå hem så jag gick in igen. Har precis tittat på Mean Girls, finns det någon tjej som INTE har sett den typ tusen gånger, tänkte väl det. Jag tycker iallafall att den håller sig oavsett hur många gånger man sett "The Plastic Girls" och "The Mathgeeks" eller vad tycker ni?:D
Vi hörs, pusshej♥

Mysig promenix till stranden

Hejjhejj:)
Igår var jag faktist på promenad med Amanda V och Friida, en timme var vi ute och vi gick till Vitasand vid klipporna och solen var bara så himla fin, tog en massa bilder som ni kan se, Jättefin kväll var det iallafall, bilderna säger allt. =)
Alla bilder kom inte in på datorn av någon konstig anledning men jag fick in några ina bilder ändå;)
Enjoy=)

Vi hörs, pusshej♥

Nu är headern klar:D

...Så, nu är min header klar. Jag är inte säker på att headern syns på allas datorer så om ni ändå kollar på min blogg kan ni la slänga in en kommentar och säga om headern syns och vad ni tycker om den. Friida hjälpte mig med den och den blev superfin, Thankyou<3

Såhär ser den ut, Nu ska jag ut en sväng med Friida och Amanda eftersom vårt grymma väder tillåter det:D
Vi hörs, pusshej♥

Ny design är påväg...

Hejjsan allesammans:D
Håller på att fixa med min header och eftersom jag inte vet hur man gör collage på Picasa så får min goda vän Frida komma hit och hjälpa mig, det svåra är bara att välja ut några få bilder när jag har så otroligt många fina bilder på min alldeles för fyllda dator. Mitt Picasa var jättekonstigt så jag ska gå till Frida och fixa min header där istället, men snart så kommer min blogg bli betydligt mycket finare:D
See ya babes;)<3

Från ösregn till solsken på 24 timmar!

Hejjhejj!:D
Kollade på Benjamin Buttons med friidisen igår, den var sjukt bra faktist! Sen på kvällen var jag med Amanda till klockan ett då jag egentligen skulle gå hem men jag stannade och sov över, fick låna amandas söta pyamas(a.
När jag gick till Amanda igågkväll så regnade det och blåste en massa men nu idag när vi vakna var det riktigt soligt, igår var det jeans som gällde idag är det korta schorts.(stavning?) vet någon förresten hur schorts stavas, det är ett ord som jag glömmer av hur det stavas jämt och ständigt!
Nu ska jag ut i solen i mina nya rosa korta hm... byxorx) 
Här kommer lite bilder från igår, pussokram<3
Lite skillnad;)
Pussokraom!<3

Ösregn, igen..

Tjosan!:D
Nu har man vaknat upp med ännu en ledig dag framför sig, fast det ösregnar ännu. Jag menar vad är det för sommarlov egentligen, ösregn hela tiden. Jag tycker faktist det är riktigt mysigt när det regnar sådär jättemycket, man sätter på en mysig film, äter godis och hör hur regndropparna smattrar mot plåtfönsterbrädet fast är det början på ett helt nytt sommarlov så vill man ju ha lite sol i början iallafall. Men vädret lever en egen värld med egna beslut!
Ska äta frukost nu, duscha och fräscha upp mig lite för idag vill jag inte sitta i pyamas hela dagen.
Här langar jag en skön bild på Källman påväg till Kba i måndags:)
Vi hörs alla glada, pusshej♥

I taket lyser stjärnorna..

Hellu allesammans!
Nu har man då sommarlov, känns så sjukt skönt särskilt för en morgontrött tjej som jag är att få sova ut på morgonen och känna att man kan gå upp när man vill och känna att man får göra precis vad man vill. Så idag bestämde jag mig för att gå upp vääldigt sent eller ah det bara blev så;). Gick upp i pyamas tog min bok "Ljudet av ditt hjärta" och låg och läste och kände att jag får ffaktist ligga här hur länge jag vill. Den känslan är så sjukt skönt när man är ledig. Man behöver faktist inte göra något speciellt på sitt sommarlov det är det som är det fina eller vad tycker ni? Har varit en stund med Amanda och Amanda nu på kvällen vi gick ut i regnet köpte godis och cheeseballzz och satte på gamla idolauditions, mysigt mysigt.
Köpte FRIDAtidningen också, där kan man också vinna i taket lyser stjärnorna, en av mina favoritfilmer. Såg den första gången i förrgår och jag blev helt förälskad i filmen. Något som jag också blev förälskad i var också de två snyggingarna som spelar Sakke och Oskar i filmen, så sjukt snygga eller vad tycker ni?;)
Vi hörs alla underbara♥

SOMMARLOV!

Hejjhejj!
Hade skolavslutning i tisdags och det var verkligen jättefint. Det var min första skolavslutning på min nya skola. Synd bara att niorna inte kommer att vara i skolan när jag kommer till skolan i höst. Kommer sakna vissa otroligt mycket. Alla var väldigt fina i sina avslutningskläder, så nu har man sommarlov, sitter i pyamas och lyssnar på min nya favoritlåt, Miley Cyrus-The Climb. Hörde den på min mobilradio igår natt och blev helt förälskad.
Det är en massa saker som hänt, det har varit helt stressigt hela de här senaste dagarna så jag har inte hunnit uppdatera mig. 
5 Juni: Min käre bror Erik tog studenten och det brakade loss med ett stort släktkalas här i Åsa i vårt minihus. Äran delade han mig som fyllde 15 hela år den sjätte. Av min släkt fick jag bland annat tredje boken och fjärde i Twilightserien.
 
6 Juni:  Två av mina bästa kompisar (Natta och Friida)blev konfirmerade så det var upp på morgonen bort till kyrkan och tillbringa mina första timmar som 15-åring i Ölmevalla kyrka. Har inga bilder eftersom min kamera är helt konstig men jag lånade nattas systemkamera och tog kort med men bilderna ligger på hennes dator. Sen bar det iväg till siba med pappa för att köpa min efterlängtande mobil. När vi kom hem grillade vi min favoritmat, jag höll mest på med min mobil, Sen gjorde pappa iordning ett fat med maränger glass och massa frukter. Vi åt det min favoritmat och favoritefterrätt. Amanda V Friida och Anna var med mig på min födelsedag, Tack tjejer<3
9 Juni: Skolavslutning som sagt, jag och några till sjöng en låt tillsammans, kung av sand var det, kanske inte världens bästa låt men det var roligt att få sjunga för så mycket publik. En tjej i fyran gick upp på scenen och skulle sjunga en sång och jag tänkte man går inte upp dit själv om man inte vet att man kan sjunga och när hon sjöng ut första tonen blev alla totalt chockade. Ifrån ingenstans gick hon upp och sjöng när kärleken föds av shirley clamp och plötsligt blev hennes uppträdande föralltid oförglömligt. 
Jag och Amanda V efter skolavslutningen:)
11 Juni: Ja, det är ju idag då. Har inte gjort så jättemycket, började med att läsa ur min nya bok, tredje boken i Twilightserien, så sjukt bra. Nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Miley Cyrus-The climb!:D
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0