Sommarrea

För att göra mig lite mer peppad inför att gå tillbaka och jobba nu när jag är så otroligt trött, så kollade jag in CDONs sommarrea, två filmer för 130. Men jag har hittat 11 filmer som jag vill ha som finns på listan och det blir kanske lite för mycket pengar ändå^^
Dessa skulle stå fint i min filmhylla:

  • Mamma Mia! The Movie
  • Coraline
  • Yes man
  • Across the universe
  • Singin' in the rain
  • The Jane Austen book club
  • Trollkarlen från Oz
  • Nick and norah's oändliga spellista
  • Livet enligt Rosa Vol. 1
  • Livet enligt Rosa Vol. 2
  • Matilda

Denna filmen älskade jag när jag var liten!:P
Vi hörs/Hedvig


Iakttagelser från baksidan..

"Iakttagelser från baksidan"
Jag jobbar som jag säkert sagt förut på Åsahallen (Ica) fast för Åsa Hembageri, i en monter där det finns en ugn och en massa skåp runt, jag står kan man säga i Icas centrum och ser därför också alla människor som kommer in i affären vilket är väldigt många, flest på de soliga dagarna.
Badgäster som kommer till kungsbackas riviera Åsa. Jag jobbar då för bageriet, "bageriflickan". Jag får göra lite allt möjligt under en dag, den första timmen städar jag iordning från dagen innan och vid kvart i åtta (börjar klockan 7) kommer Catarina med högar med backar där nybakade bröd, frallor, kakor, bullar och vetebröd etc. ligger från bageriet. Jag packar upp det som går i olika korgar och gör det fint.
Åsahallen öppnar halv nio/nio så jag har cirka två timmar på mig att göra allt, har blivit snabbare nu när jag blivit lite varm i kläderna.
Sen ska jag hämta lådor med baguetter och frallor, de jag ska baka, så bakar jag upp efter Catarinas anteckningar för på hur mycket de tror kommer gå åt under dagen.
Det har faktiskt blivit roligare nu på senare tid, när jag kan allt och jag börjar uppskatta små saker jag märker när jag iakttar Åsas människor. Jag ser "Par gamling" Sådana gamlingar som håller i hand fortfarande fast de är 80+, jättesött.
Jag vet inte hur många gånger jag hör "till kaffet" per dag, om de ska köpa ett vetebröd eller bullar då.
Det blir på ett annat sätt när man står och tittar ut så över människorna än om man går in i affären för att handla. Imorse hörde jag en familj stockholmare, pappan sa till hans tre småbarn att de fick välja varsin fralla, och det tyckte de självklart var jättekul.
Man möter så många olika sorters människor och det gör att man får perspektiv på saker och ting. jag kan förstå att det verkar vara lite för världen om man bara läser detta men det blir på ett speciellt sätt när man som jag gör "Iakttagelser från baksidan".

Vi hörs/Hedvig♥

"För det här är ingen vanlig dag tralalalala.."=)

Precis kommit hem från jobbet, det har varit rätt lugnt idag faktiskt, det gör att jag kan tycka att det är skönt att det är lite dåligt väder ibland, det blir inte lika mycket att göra då. Sen behöver man ju inte ha dåligt samvete om man vill sitta inne vid datorn eller kolla ett avsnitt av O.C om det småregnar lite, tycker faktiskt om just detta vädret, om man är inomhus då ;).

Sista dagen för denna veckan och nästa vecka som jag jobbar, sjukt skönt. Men gud vad det går snabbt, det är helt galet! Jag förstår inte hur tiden kan springa iväg så snabbt! Jag menar, så roligt har jag väl inte nu dessa jobbdagar, hehe. Börjar igen om cirka två timmar, klockan 3. Till 6 jobbar jag då, då blir det att springa över till Frida, min granne som fyller år idag! Har köpt en jättefin present till henne från en av de mysigaste affärerna som finns, "Gläntan" som ligger där jag bor, lite vintageinspirerad, jättefina saker, smycken framförallt!=)
I alla fall...
Grattis fining!♥

Vi hörs/Hedvig♥

10-07-14

Efter lite inspiration från en jättebra bok som jag läser nu "Elsas mode" så ska jag göra ett tappert försök till att få igång denna ganska döda blogg för tillfället igen. jag ska försöka i alla fall. Vill verkligen rekommendera denna Chic Lit-bok av Sofi Fahrman, den handlar modegalna Elsa, 21 år gammal som kommer hem till Borås igen efter en vild månad i New York helt pank. Hon flyttar till Stockholm och får en lysande idé, hon ska starta en modeblogg, "Elsas mode"!
Jätteinspirerande och perfekt för alla bloggare och blivande bloggare.
ni som inte är bloggare kommer bli det efter denna fantsatiska boken, har inte läst ut den ännu men än så länge är den jättebra!
Har jobbat idag så jag är verkligen jättetrött, sista dagen för veckan imorgon, jättegott ska det bli att bli ledig några dagar, man blir så trött, går ju upp klockan 6 på morgonen.

Har satt på mig pyjamas nu, ska tvätta bort sminket och borsta tänderna snart, lyssnar på Darins nya singel, Lovekiller. Gud vad jag älskar den killen! Inte för att han är bäst på att sjunga även om han är duktig, men jag har bara alltid tyckt om honom, hehe.
Lyssna på den låten! Den är jättebra! Hörde förresten igår att han ska ha sommarprat i p1 den 13 augusti, det får man ju inte missa! ;)

Inte jättebra bild men den får duga^^

FinaDarin..
Vi hörs/Hedvig

RSS 2.0