Varit med Vikingen idag!

Hejjsan!
Idag kände jag verkligen att vintern är påväg. Det glittrar i gräset det blir imma på busskuren och min nästipp blir väldigt väldigt kall, haha den blir det:) Idag har jag varit med Viking, det var skojsigt hahaXD
- Det var hört att sägaXD "Skrattanfall"
Kollade på Idol idag och Sepideh åkte ut...JOHAN SKA ÅKA UT!!!!
Lars var iallafall jättebra, håller inte alls med Juryn!
Ses snart 
Puss♥


Kungsmässan med Friidasötisen!

Tjoo Gummsor!!
Det är torsdag, jag har lov och jag är med Frida...GÖTT!!
Tidigare idag var vi i Kungsmässan med mammsen, själv tyckte jag inte att det fanns så mycket att shoppa men men jag och Friida hittade ändå två par knästrumpor som var i ulligt tyg, vita med mönster på, jättesöta faktist. Från HM kom dem!
Nu sitter jag i Fridas soffa med den bärbaraVistadatorn med asgött tagentbord;) Iallafall, imon ska jag vara med sötisViking;)<33Det ska bli roligt. Källman ska vara hos en kompis hela helgen så henne kommer man ju inte kunna vara med menmen...;)När jag skulle ladda upp bilderna så stod det felaktigt format:S och bilderna kommer ju från en mobilkamera som har funkat innan men jag ska kolla ifall det går senare så fårr friida skicka bilderna till mig.
See ya soon!<3
Pussokram <3

Veckans Låtar v.43 2008

Hejjsan!
Här kommer denna veckans låtar Puss på er♥

1. A fine Frenzy - Almost Lover
2. Michael Bublé - Everything
3. The Pussycat Dolls - Beep
4. Avril Lavigne - Forgotten
5. Creepcrew - Creepschool

Tjejsnack med Viking och Aronsson

Hejj!
Igår (Lördag) var jag med Amanda och hennes låtsassyrra Emma det var jätteroligt. Vi var hemma hos Amandas mamma. Vi lagade hamburgare det var asgott. Sen spelade vi Tjejsnack, det var verkligen roligare än vanligt...Haha Amanda fick låta en isbit smälta på hennes mage...Askul var det.
Här kommer bilder från igår. Puss på er♥


Spelet;)<33


Klara hade vågat mitt hår lite<33


Viking<33

HalloweenDisco!

Heej!!
I Fredags var det HalloweenDisco i skolan som våran klass höll i. Till slut blev det riktigt lyckat men i början njaa...Åsaskolan hade dicot samtidigt och de hade från klass 0-5 som jag tyckte att vi skulle ha från början medan vi hade 3-6 istället. Discot började klockan 18.00 och 5 i 6 hade det kommit 16 pers så...Men till slut hade det typ kommit ca 45 pers och det var ju ganska mysigt att det inte var så många;). Jag dansade iallafall jättemycket och tog kort med den lånade kameran som jag fick låna från skolan. Jag var kanin och Klara hade sminkat och fixat mitt hår;)Jag tog även lite kort med min kamera som ni ser;). Jag hade en liten vit ballong kjol och en svart tröja. Det blev limbo och tryckare, även fast de som jag ville dansa tryckare med inte kunde komma;) Det var ju lite tråkigt.

Här kommer lite bilder från Discot, jag tycker iallfall att det var jättekul♥


Källman o Kåhlberg<3


Jag o Roliga Hanna<3



Discokulorna som vi plockade ned efter discot<3

Vernissage + Shopping

Hejj!
I söndags var det vernissage av våra tavlor på målarkursen så om ni är i kungsmässan så kan ni la kika lite kanske haha;) Vi fick gå upp på scen ta en ros och få en kram av Helena. jag och mamma åkte in lite tidigare och hittade en jacka som var perfekt men storlek 36 var för liten och 40 var för stor så jag och mamma konstaterade att 38 var bäst... men så hade de inte den så vi la undan den i nordstan så pappa kunde hämta den på rasten eller något; ) Vi köpte också lite basics som strumpor och tofsar som jag behövde.
Puss♥ 

Vernissaget på kungsmässan<3


Strumporna och tofsarna; )<3


Min jacka...Sorry för den smutsiga spegeln haha; )<3

Bio med Tjejorna idag<3

Hejj!
Har inte skrivit på fyra dagar nu och jag är rädd att det ska bli en vana..."/
Jag har ju ganska mycket att göra jag har orkestern, dansen, målarkursen, läxor och kompisar och man måste ju sova på nätterna; )Idag har jag iallafall varit på HIgh School Musical med Natta Frida och Anna det var jättekul. Filmen var asbra mycket bättre än de andra två. Innan filmen gick vi på fyren där jag är typ varenda dag och åt Tex Mex tallrik Anna åt inte upp...som vanligt haha<3
Sitter och tittar på bilddagboken; )
Idag har det varit en jätterolig dag både i skolan och efter, i skolan hade femmorna hjälpt oss att göra orange-svarta gilanger till våran disco på fredag. Jag och Källman ska vara DJkaniner; )
Förresten Källman har klippt sig hon har kortare än mig nu jag blev helt chockad när jag kom till skolan även om jag visste att hon skulle klippa sig; ) Blev väldigt glad för en grej förut idag med men den här bloggen är för offentlig för att berätta haha;)<3Det var iallafall något väldigt myysigt<33; )Tillbaka till HSM3 dårå; ) Ska ladda ner låtarna som var med, filmen var asbra, det var ju världspremiär idag så det var ju lite småfräckt. Fick förresten Kungsbackas skolkatalog idag min kom ju lite senare än alla andras så jag hade ju redan kollat in alla snygginga innan. Jag känner verkligen att det flyter på nu haha...Jag fick VG på mitt So-arbete jag blev ganska nöjd för att jag ville ju ha ett MVG men när jag fick diskutera med Carina varför jag fick VG så förstod jag varför jag fick det.
Här kommer lite bilder från dagen
Puss♥

Jättesööt bild på Amandisen i skolan<3



Gilangerna som femmorna hjälpte oss med<3


TexMex tallriken såå good<3

Ont i Magen!

Hejj...
Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket det senaste är dels för att jag har så mycket skolarbete att göra och att jag inte mår så bra just nu. Har väldigt ont i magen.Aja iallafall, kungsbackas skolkatalog har kommit till många av mina kompisar fast inte till mig:( fast jag har ändå kollat i den eftersom kiosken på skolan har fått den. Nu sitter jag och lyssnar på den nynedladdade musiken...Danny - Only you haha giller egentligen inte honom men jag gillar låten;)Men vi ses puss på er♥

HIgh School Musical med mina väninnor;)

Hejjj!
Ska på High School Musical 3 nästa onsdag med Anna Friida och Nathalie<3Roligt ska det bli♥


♥De andra filmerna har ju varit jättebra och så men jag gillar inte Vanessa Anna Hudgens som spelar Gabriella i filmen. Jag tycker hon är mesig men dock väldigt söt; )


Veckans Låtar v.41 2008

Hejj, jag vet att jag borde ha skrivit veckans låtar i måndags men jag glömde av det och så så nu kommer veckans låtar:
Denna gången med youtubeklipp.Puss♥

1. Nickelback - Rockstar
2. Ironik - Stay With Me (Denna  vecka med)
3. Toto - Hold The Line
4. Maria Mena - You're The Only One
5. Miley Cyrus - I Miss You

Jag e lite seg nuförtiden;)

Hellue du!
Jag vet jag e seg, åkte inte till dansen idag^. "/ Mår inte alls bra och det är nog detta vädret som gör så att jag bara mår dåligt. Har bara renskrivningen i No att göra till imon. Från det ena till det andra som mamma brukar säga;), skärmen på datorn är jättekonstig, den är typ blå och flackig. det har nog med att alla stänger inte av skärmen när man stänger av datorn. Jättestörande är det. Iallafall var mamma och Klara hos mormor och morfar i löradags och de plockade hela bilen full med kassar med äpplen...mumsigt värre säger jag bara. Det är bara det att när man äter så mycket äpplen så får man sådana jobbiga blåsor på tungan...det gillar vi INTE. Igår var jag med Källman och Linnea Bolin det var askul;) Vi bakade muffins och gick ner till klippan och lyssnade på musik det var jättemysigt. Här kommer lite bilder från igårkväll♥

Så här ser jag ut idag...

...Jag har märkt att man med min kamera blir bättre när man är ute eller har svartvitt för med blixt så blir man kritvit...:S


Körsbärlinne - Från C.C
Hängslejesns - Från Jackpot
Knallrosa Nagellack - Från Depend (Amandas)
Svart armband med ett H på - Ett stånd i Spanien;)

Här tog jag med blixt och jag blev kritvit:S

Här tog jag utomhus och jag blev INTE kritvit.


Heting i The O.C

Hejjsan!
Känner att jag måste verkligen förnya min garderob med höstkläder...
Klockan är ungefär halv ett och jag är fortfarande på uppgift 7. Vi ska göra en scrapbook i No:n och jag har renskrivit 2 uppgifter. Är inne på bilddagboken för er som undrar så heter jag brunettebeauty på bilddagboken fast den är privat så ni får bli kompis med mig;)
Jag kanske inte ha berättat om mina kändiskillar;)
Jag älskar The O.C. och Adam Brody är ju bara så gullig.Jag blev jättebesviken när de sa att de skulle lägga ner O.C:(
Här kommer en söt bild på Seth Cohen i OC<3

Grr...♥

Idol 2008!

Hejjdu!!
Har tittat på Idol lite nu det senaste och självklart har jag mina favoriter...
Okeej nu ska jag berätta vad jag tycker om de olika Idoldeltagarna:

Yazmina Simic-När hon sjunger lugna ballader är hon grym men när det kommer till att sjunga ltar med lite "go" i så spricker det liksom hon måste jobba upp en starkare röst. Btw hon är väldigt söt och det är ju ett plus;)

Robin Bengtsson-Snygg är han verkligen och låten Mercy som han uppträdde med var ju underbar mer har jag inte att säga

Alice Svensson- Åh min favorit, Jag älskar hennes image, hennes röst. Hon är en liten tjej med härlig personlighet som kan sjunga olika sorts låtar.

Lars Eriksson- Hur go är inte han då? Svar: Grymt go;). Han har sin egen stil liksom och på något sätt är han lite söt haha;) När han sjöng sin "you're beautiful" asså man bara älskade hans röst.

Jesper Blomberg-Kalles Kaviar, han påminner mig om en person som inte riktigt är min favorit om man säger så. Han hör inte till idol, Jesper han sin stil och då ska han inte sjunga "idollåtar" som inte passar honom.

Anna Bergendahl-Hennes röst passar inte hennes utseende och det är det som är så härligt med henne att när hon sjunger så blir var överasskad. Hon är speciell och otroligt musikalisk.

LouLou Lamotte-Hon e la för go. Även fast hon är ganska "stor" så vågar hon vara sig själv uppe på scen. Hon har en skön röst och en underbar personlighet.

Robin Ericsson- När jag såg vilka tolv som gick vidare till Idol"finalen" så stod han som en skugga. Jag hade ingen aning vem det var, det andra kände man ju igen för de hade något speciellt så Ericsson är inget speciellt för mig.

Sepideh Vaziri-Jag rööös när hon sjöng I will survive. När hon får sjunga de låtarna som hon är bra på så är hon fantastiskt bra. Hon sjunger så sjukt bra.

Kevin Borg-Precis som Robin Ericsson stod Kevin som en skugga, jag visste inte vem det var. Jag har inte så mycket att säga om honom.

Johan Palm-Många älskar honom men... inte jag, verkligen inte jag. Jag gillar inte alls han stil. Han e ful och han sjunger dåligt. Okej plus på att han vågar ta mycket plats på scenen och så men... Naaa tror inte det du. :S


Mysigt med ljus!

Heej!
Nu för tiden har jag börjat tända ljus på mitt lilla rum jag tycker att det är jättemysigt och det höjer stämningen med lite musik till också. Har kommit på att jag pluggar mycket bättre hemma än i skolan, eller det har jag la vetat länge men ändå... Jag pluggar bättre när det är städat, tända ljus och musik på. Här kommer lite bilder på mitt rum och mina små mysiga ljus♥

No!!

Hellue!
Har ett No arbete som måste göras...Har tills på tisdag att jobba på. Vi skriver om kroppens delar, och jag är på sjunde frågan av 10. Det hinner jag nog haha...

Jag tar hellre bilder på mitt arbete än skriver det haha...

Våran Biologibok;)


Nya Byxor från Jackpot!

Hollojsan!
Lyssnar på Kelly Clarkson i mina nya byxor som jag fick igår. Hängslebyxor e det. Mamma såg dem på Jackpot helt otroligt de har kostat 1000 kr men när mamma såg dem kostade de 30 spänn... Haha snacka om att göra kap dessutom var de assnygga ; )

Jackpot - har kostat 1000, köpte dem för 30 spänn!
Mina Byxor...Kommentera gärna Puss på er ♥

Assnygg Kille nr 12!!!!

Hejj!
Har inte skrivit på ett tag nu...Sorry!
Idag är det Lördag och jag har varit en stund först med Amanda Viking och Emma Aronsson;)Det var skojsigt men sedan skulle de hem...Amandas Lillebror markus skulle ha Släktkalas så. Sen va jag med Källman det var askul haha vi gick o kolla på SM-kvalet i innebandy, 92/91 orna killarna i Åsa haha;) Jag och Källman upptäckte en riktig heting nummer 12;)Guuud asså...Amanda ska upp klockan 6 imon för hon ska träna konståkning så hon kunde inte va med mig ikväll så sent:( men vi ses nog imon<3Nu sitter jag och chattar med mina tjejor...Amanda Friida Amanda och Juliia från Frillesås;)
<3Igår var jag med Amanda och Amanda och vi i skolan ska ha ett Halloween disco om två veckor askul ska det bli och jag e Dj haha. Jag Amanda och Amanda laddade ner Halloweenmusik. Det var en asgo låt som vi reagerade på haha Techno asgo;)Skriver mer sen puss på er<3

I skolan...;)

Hallue du!
Sitter här i klassrummet haha med skolans dator. Har skrivit några texter i NOn haha !;)
Måste jobba nu puss ses<3 

Desperate Housewives på tv;)(reklam)

Nu sitter jag i Klaras rum och tittar på Desperate Housewives gud vad bra det är asså;)
Det är reklam nu så jag skriver lite. När pappa var i japan med jobbet förra veckan köpte han en massa saker bl.a. en Hello Kitty mus som Klara har till sin bärbara dator som jag skriver på nu. Den är jättesöt. Ser nu på tv en Cubusreklam, jättesöt klänning har aldrig varit i en Cubusaffär...måste verkligen åka till Göteborg och kolla in Cubus. De verkar ha fina kläder...Nu börjar Dessan igen. Puss ses<3


Äppelpaj:)

Halloj nu börjar snart Ugly betty... om 20 minuter ungefär. i ugnen ligger nu en äppelpaj som systerKlara gjorde precis Mums;) Vi har ju så mycket äpplen nu när vi har hämtat från Farmor och Farfar och Mormor och Morfars sommarstugor. Hela bilen full kom mamma och pappa hem´med och det bästa är att äpplena är goa också;)haha. Frida gick hem nu eftersom hon hade läxor att göra. Hittade by the way min kamerasladd, den låg i klaras rum eftersom hon trodde att det var hennes^^. En kvart kvar nu...;)Seg jag e idag va. 10 min kvar... jag räknar ner asså;)
När Klara skulle kläcka ett ägg förut så var det hårdkokt haha vilken diss liksom;)


Mums vad gott det ska bli med Paj!;)<3 Ses

Kalaha med Friida!

Hejj!
Nyss spelade jag och Frida Kalaha i mitt mysiga rum med levande ljus i det var mysigt här kommer lite bilder från det...Självklart tog vi bilder;)Haha<3


På Tv idag, Tisdag 7 Oktober!

Heluudu!!
Klockan 20.00-Ugly Betty
Klockan 21.00-Desperate Housewives
Kanal 5 :P



Pusshej♥

Create a doll on hm.com!

Hejjsan!
Jag och Frida gick in på www.hm.com och såg att man kunde göra sin egen gubbe med kläder till...


Så här såg Fridas ut!Fin va;)<3


Söt Klänning från Betsey!

Hejj igen!!
Gick in på http://www.betseyjohnson.com/ och hittade en jättesöt svart klänning med broderade rosor på. Betsey Johnson har verkligen smak alltså!;) Gillar verkligen hennes små söta klänningar<3

Kostar 435 $ ca 2800 svanska kronor!
Dyrt? Ja.. Men så söt den är!<3

Lekar på Orkestern??Njaeee

Hellu!!
Egentligen skulle jag åka till orkestern nu kvart över men allvarligt talat vi skulle bara ha lekar idag för att lära känna varandra bättre. Så vi skulle inte spela idag... så viktigt var det isåfall. Så jag tycker att det är mycket viktigare att vara med Friida;) Jag vet att jag skulle till orkestern idag men jag tyckte inte att det var så viktigt. Det är skönare att bara vara med Friida isåfall;)<3.


Ville bara lägga ut denna underbara bild på Vitasand<3


Dötråkigt med No!:(

Hejjsan!
Nu sitter jag med Friida och hon har precis hjälpt mig med layouten på den här bloggen och hur man lägger in Youtubeklipp;). Ska ta bussen kvart över till orkestern. Har massa att göra i No:n men det fixar sig nog... Är inte så bra på no kanske beror på att det är dötråkigt..?Vi ska typ göra en Scrapbook om huden och Skelettet... tråkigt? jag vet.
Igår kväll hade jag städat mitt rum och bäddat min säng och faktist tänt ljus jättemysigt var det... Det var helt tyst i hela huset och man hörde bara ljudet av sina egna tankar jätteskönt var det!<3
Åhh hittar inte min kamera sladd...:(
Jag tog ju kort på mina fina ljus igår... Lägger in dem när jag har hittat sladden...Lovar!;)
Nu går snart bussen... om en kvart men ändå.
Eftersom jag har lärt mig att lägga in youtubeklipp idag så får jag väl lägga in ett;)

EN jättesöt kille...<3 Declan Galbraith som liten sjunger så fiint<33

Veckans Låtar v.40 2008

Hejj!
Friida hjälpte mig med mycet här på bloggen nu är bara frågan hur man lägger upp ett youtubeklipp på ett inlägg...Iallafall får Frida hjälpa mig så det blir ett klipp nästa vecka. Denna veckan får det räcka med en länk till ettans låt istället. ;)Denna veckans undebaraste låtar är:

1. Daniel Powter - Next Plane Home ( http://www.youtube.com/watch?v=ApTfaFyut2Q )
2. Avril Lavigne - Slipped Away
3. Duffy - Warwick Avenue
4. Ironic - Stay With Me
5. Creepcrew - Creepschool


En bild på Daniel Powter har vi här!;)<3

Min dag idag!<3

Helllu!
Idag Började jag klockan 9.00 istället för 9.20 eftersom det är barnens dag idag. Det var nämligen så att jag Mathias Jacob och William skulle prata med tvåorna om barnens rätt i samhället med laminerade bilder som vi hade målat igår...Jättesöta var de små barnen, de svarade på våra frågor och det gick jättebra. mys var det;)<3 Slutade 15.40 idag...lite seg dag faktist. Klockan halv 5 hade jag piano borta på den gamla skolan, det gick faktist jättebra. Just nu spelar jag "Love me tender". Sen klockan kvart över 5 åkte jag med bussen in till dansen. Brukar åka in med min danskompis Tova men hon är i Polen nu så som tur var träffade jag Amelie och Annie som skulle in och spela fiol med Kammarorkestern. När jag kom till Kungsbacka hade jag 20 minuter kvar innan dansen började så då tog jag en glass haha;) en sandwish (stavning?)Mums på det. När klockan äntligen blev dansdags träffade jag mina goingar Hanna o Maja o gänget;) Jag Maja och Andrea gjorde världens seriösaste dans (inte)...Vi skulle göra olika slags känslor ungefär. Det va asskoj!!;) Nu sitter jag o chattar med Majan min och käkar glass igen haha det är inte ofta vi har glass hemma men idag har vi det haha;). Imon ska jag på orkester UTAN instrument...Jag spelar fiol. Vi ska tydligen göra några lekar för att lära känna varandra bättre nu när vi ha slagit ihop två orkestrar till en. Ses imon ha de bäääst puss<3

Välkommen till Min blogg!

Heej där!
Nu har jag skapat en blogg här på blogg.se.Jag heter Hedvig och är 14 år gammal. Jag bor i Åsa, ett litet samhälle utanför Kungsbacka. Åsa är känt för sina härliga badstränder. Något som jag verkligen älskar är musik. Jag spelar fiol och piano. Jag älskar också att sjunga och många tycker också att jag är bra på det. Jag fick idén att skapa en blogg genom min kompis Friida som precis också skapat en blogg http://keishas.blogg.se/ . Jag gillar också att fotografera även om min kompis Friida är mycket bättre på det. Jag går på en skola som heter Åsa Gårdskola , jag jag vet bonnigt namn eller hur men hursomhelst skolan är nybyggd och en tredjedel av den gamla skolan fick flytta till den nya skolan. Vill bara säga att jag har världens bästa klass och världens bästa kompisar<3Jag kommer att blogga så mycket som jag hinner. Är det något du undrar över så är det bara att fråga. Ja vad ska jag skriva... Älskar mina vänner, som ni kommer att höra mycket om nu på min blogg. Måsta bara nämna några av mina bästa kompisar Frida natta Amanda och Amanda<3!Glömde jag att skriva att jag älkar Lakrits och Killar!<3Ha de bääst! Pöss<3

RSS 2.0