Precis så är det !


Skvallerflickan is baack!

Har precis kollat på Gossip Girl, åh gud så bra det var. Längtar redan till nästa vecka hehe ^^!
Har varit duktig och pluggat matte idag, vi har ett sånt sjukt tempo i matten, man hinner ju inte med. Imorgon blir det naturkunskap på morgonen, vi har en så virrig lärare. Vi har gått i skolan ja i ungefär två månader nu, oj shit så länge ;O, och jag vet fortfarande vad vi gör i naturkunskapen, så ja Marie ska väl bjuda på något nytt även denna måndagen hmm...

Vi hörs, pusshej♥


http://www.dunken.se/

Jag är kär.

Hur gullig får man va!? HAHA! Heeeeeelt klockren!

Welcome October

Har man kanske blivit smittad av Daniel Adams-Ray sjukan? Är det någon som skriver en låt på facebook så är det denna Gubben i lådan. Tänkte att jaa den måste ju vara bra då kanske. Lyssnade på den, nja tänkte jag. Det var ändå något som gjorde att jag ville lyssna på den flera gånger till.
Så ja, den var kanske lite bra ^^. Kommer dock inte lägga upp låtan på face. haha, det där jobbet är gjort av hundra andra på sidan. haha..
Har jobbat 2 av 3 pass på jobbet idag, sista passet börjar klockan 5, en halvtimme. ganska onödig, jaaa! Känns som att jag bara sitter och väntar ut tiden på mina raster, man kan inte riktigt slappna av. Men det är skönt att jobba varannan helg, perfekt.
Har faktiskt haft väldigt fint väder idag, har kanske jag ska säga. Sol och grejer. Dock ganska kallt ute.
Vi hörs, pusshej ♥

Måndagmåndag - ikväll är det Top Model (y

Kom hem för ungefär en och en halv timme, och klockan är ändå sju ^^ Ja, så vad har man gjort i skola så länge?...
8.25 - Börjar skolan med naturkunskap, har hälsosamtal direkt på morgonen under naturkunskapen, annars är Nk som det brukar vara, bajstråkigt! Tur att man bara har det en gång i veckan!
Följande lektion är det engelska, ljuva engelska. Fick skriva min uppsats om musik eftersom jag var i Paris dagen då de andra skrev den. Vet inte vad som hände, men jag fick inte fram några ord, eller ah det gjorde jag men antagligen hade jag tankarna på annat helt enkelt. Får hoppas att det gick någorlunda bra i alla fall.
Datakunskap, matte (matteprov) blev det sen. Matteprovet gick väl så som jag hade förväntat mig att det skulle gå. Halvtimmes rast..

15.30 - Kör!! Jippie :P
Kör med Elin Åkeson och Sandra Sundfors, underbart! :D haha. Började med Lucialåtarna idag,
jättekul när stämmorna inte satt sig riktigt ännu, och det låter jaa...inte precis som det ska, men det kommer, det kommer! x) ^^
Är så fruktansvärt trött, herregud! Tur att man för en gång skull hann med frukost i morse då. Hehe, så när man kommer hem så kommer man på att man glömt nyckelt, great.. Möter upp Källman som har maten färdig att ätas, heheheh Thankyou darling, eller ah Amandas mamma då..(y 

Redigerade en massa bilder igår, bilder från Paris, wonderful.  

Vi hörs, pusshej♥

Charlie Gustafsson-Tusen Gånger Starkare

Du, det där med bloggandet blev ju inte precis som jag tänkt mig.. hehe. Natta fick påminna mig så fint att jag borde blogga, så då får jag väl slänga in ett inlägg bara för att! ^^

Söndag då, gick upp vid 11 och åkte en timme efter in till Kungsbacka med mamma och pappa, hittade inget speciellt.. jo, ett par assnygga skor, alltid skor. Från Nilsons, ska nog köpa dem faktiskt!
Efter vi hade strövat runt ett tag på Kungsmässan åkte vi till Freeport, köpte dock inget, förutom ett oskyldig McFlurry Magnum, ny sort. Sådär faktiskt, kanske för att jag inte är jätteförtjust i mörk choklad.
Sedan blev det ett tripp till syster Klara i Kålltorp, trevligt att få träffa sin syster för en gångs skull, blir ju inte så ofta nu tyvärr.

Pluggade lite när jag kom hem, kollade på tv med mamma och nu fastnade jag här, dumma dator, hahah.. I fredags var jag på bio med Elin Lang. Såg Tusen gånger starkare, sjukt bra! Dels för att världens bästa Charlie Gustafsson är med i filmen. JAG SKA GIFTA MIG MED DENNA KILLEN! ^^
Alla har väl sett I taket lyser stjärnorna, där han drar till med den underbara raggningsrepliken "KOm så kan vi kolla på min klockradio" KLOCKREN! HAHAHAHAHAHA! Min humor...

Här kommer en bild på underbaringen ♥

(HAHA)



Bild på bootsen jag vill ha från Nilsons!

Vi hörs, pusshej ♥
/Hedvig

RSS 2.0