Mee like Glee!♥

Jag har inte känt någon lust överhuvudtaget att blogga alls...
men nu sitter jag här med tangentbort och dataskärm för att blogga efter en tystnad, under min bloggtystnad har det mesta handlat om skolan, jag känner ändå att jag är i fas nu, skrev en lång text om forntiden idag, en reflektion, riktigt nöjd faktiskt!
Känns otroligt skönt att ha gjort det på en söndag, hela denna dagen har bara försvunnit bort och egentligen har jag inte gjort så mycket.
Vi har i skolan startat en kör, inte en sån där kyrkokör men vi är ett gäng som tycker om att sjunga som gör det någon timme per dag i skolan, riktigt kul har vi, vi är ett perfekt team! Vi har alltid velat ha en kör och nu skapade jag och Elin en själva! Jag tror att vi fick inspiration från vår nya favoritserie Glee!
Älskar den!

Dagens låt: Don't Stop Believin' med Journey
Nu ska jag ta och göra mig en kopp Chailatte, eller nä ska nog eller jag vet inte får se hur jag gör, haha.
Vi hörs, pusshej♥


17 Januari 2010 ♥

Tänkte bara titta in och visa att jag lever, ibland förstår jag inte varför jag bloggar, egentligen.. Det är nog för att jag vill få ur mig trots att allt inte blir läst av någon så känns det bra att blogga på något sätt.. Hehe
Hade en av de roligaste mysigaste dagarna igår.. Men "sommargänget", så roligt att umgås med dem. Ni är värda guld!
Vi började klockan 11.15 med att lyssna på en gudtjänst som PrÄllan höll i (vi hade alltså återträff med konfirmanderna)..
Måste nämna för Nattas skull att Natta "Samåkte" med mig och vi kom 10 min försent så nu var det sagt hahaX)
I alla fall, efter gudstjänsten så gick  vi till huset bredvid där vi började att fixa tacos tillsammans, jätteroligt var det. Sen åt vi, pratade och skrattade precis som förr. Sen lekte vi några lekar som, alltid lika kul som vanligt med rätt personer..x)
Sen när vi skulle gå ut i snön så står självklart David William Anton och Axel med snöbollar utanför.. jag testar lite men det slutar med att jag blir mulad av David bakifrån och sen blir jag mulad av Anton med. Men jag ger snabbt igen ahahhaa. Sjukt roligt var det, så längesen man hade snöbollskrig..Haha
Jag Alice Natta och David skulle åka med Williams pappa men det blev tydligen inte så. Så Anna Anton och Natta gick i förväg tydligen medan jag Alice David och William fortsatte att ha snöbollskrig som Alice inte riktigt ville vara med på hahah..
När vi kom fram till vägen så kom PrÄllan åkandes med Natta Anton och Alice i baksätet, Hahaha.. Natta bara skrattade och pekade på oss..Hahahahah
Men vi började gå och sen kom Alice Mamma och hämtade upp oss..
Vi gick sen hem till mig och William försökte förklara ett tärningsspel som ingen fattade ett skit av så vi gick ner (med snöbollskrig på vägen) till tappen och hyrde "hata Stockholm" eller jag menar HAHA "Hata Göteborg" HAHAHAHAHXD
Det gick liksom emot mina fingrar att skriva Göteborg, men så hette den hahaXD
Den va skånsk och dramaroligx)
Frida Lex och Amanda kom också efter en stund, Anna gick hem och Frida och Alex med. Så bestämde vi oss för att köra anden i glaset. (då hade även Anton åkt hem)
Så vi släckte ner ihela vardagsrummet så tände vi två ljus jättemysigt var det!=)
Efter ett tag skulle David och William hem och Natta också tydligen. En plötslig känsla sa mig Amanda och Alice att pizza var precis vad vi behövde vilket det var.
Vi gick ner till pizzerian och åt två pizzor, jag har nog aldrig skrattat så mycket innan..med sallad i munnen också!HAHAHAHAH
Sjukt roligt hade vi, oförglömlig kväll med er<3
En helt oförglömlig dag också!
Tack, älskar er alla!

Hela konfagänget!
JAG ÄLSKAR ER ALLA!
Nu ska jag göra klart min matte;)
Vi hörs, pusshej♥



Skooolaaa!

Dålig uppdatering, jag vet.. hehe
Så var skoldag nummer tre avklarad. Det var ganska roligt i skolan idag, inte skrattanfallsroligt men roligt för att jag fick gjort mycket. Vanligtvis brukar tisdagar vara sjukt tråkiga men natta var positiv till matten och det säger ju nästan allt, eller? haha! Snart ska gymnasievalen vara inlämnade och jag funderar så det knakar, knak.
Jag tror att jag ska ta samhäll-media som förstahandsval, jag är nästan säker på det. Sen är det om jag ska ta Estetmusik som andrahandsval. Jag måste nämligen göra ett teoriprov som jag hört vara svårt och så måste jag sjunga inför dem.
Jag är inte tondöv eller så men jag kommer inte våga ställa mig där och sjunga inför dem, det blir ju som en idolaudition. Jag kommer ju darra av nervositet! Jag får se hur jag gör, vad ska ni välja som gymnasieval?

Ska gå och ta en lång härlig dusch nu! Ha det bäst!
Vi hörs, pusshej♥

Snöpromenad i snödrivorna..

Tillbaka från snöpromenaden, riktigt uppfriskande! Haha, duktigt Hedvig(y. Rotade fram min gamla kamera rån stenåldern för att jag skulle kunna ta några kort på snödrivorna. Bilderna blev inte så bra med tanke på kamerakvaliteten. Ur högtalarna strömmas Melissa Horns toner ut här som jag sitter vid mitt skrivbord. Är stolt över mig själv för att ha fixat ihop ett högtalarsystem själv, letat upp sladdar som ska passa till varandra och jag kan säga i det sladdhus jag lever i så är det inte det enklaste. I mitt rum har jag i alla fall koll på varenda pryl, känns som att jag behöver den kontrollen liksom:)
Nu är bilderna inne i laptopen,
Enjoy;)



Kanske inte syns men helt rödrosig var jag eftersåt, bilden är ju inte jättebra men skitsamma haha, Den bjuder jag på;)
Vi hörs, pusshej♥

Musiköverblick 2009

Grymt trött är jag, ska snart gå promenad nummer 2 med mamma ute i snön, riktigt mysigt!
Här har vi ungefär en halv meter snö ute och det snöar bara mer, vill åka till Thailand där bland andra Kenza är;)
En liten musiköverblick på året som gått;)
Nu ska jag ut och plufsa lite i snön;)
Vi hörs, pusshej


Snöstorm!

Kollar på Australia för andra gången idag. Fick den i julklappa men hade inte tagit mig tid att titta på den förrän idag. Anledningen till att det nu är andra gången jag tittar på den är för att jag tittade först på den själv på mitt rum så sa pappa att han ville titta på den. Jag har ju ändå inget annat för mig haha så jag fastnade här för andra gången i Australia.
Den svider dock i ögonen, så trött är jag så jag ska nog snart gå upp och lägga mig innan scener i Australia får mig att gråta, hehe.
Den är grymt bra tycker jag, det var inte så jag hade förväntat mig att den skulle vara. Hugh Jackman är sjukt snygg måste jag bara tillägga! haha!

För övrigt så är det snöstorm är nere i halland. Säkert en halv meter över marken, har aldrig sett så mycket snö vad jag kan minnas i alla fall. Vi kommer förmodligen inte kunna gå ut imorgon överhuvudtaget men det blir väl mysigt ändå;)
Hoppas det håller i sig tills skolan börjar igen haha!x)
Kan som sagt inte fota eftersom Klara har kameran hos en kompis men jag kanske tar några foton med min mobil på snön imorgon;)

Nu ska jag sova,  vi hörs, pusshej♥

2010 har tagit sina första steg..

2010, Shit ett decennium!
Min nyårsfirande ägde rum hemma med min kusin, min moster mamma pappa och Erik. Det var roligt, Vi körde paketleken drack champagne och kollade på fyrverkerier. Det var mer fyrverkerier iår än något år faktiskt. Det bullrade överallt!

så nu har året 2010 tagit sian första steg. På dessa två dagar har jag nästan pusslat klart ett helt 1000bitarspussel, det låter patetiskt men det var faktiskt roligt. Nu ser jag plötsligt allt i pusselbitar. Jag har endast himmelen kvar, det svåraste.. hehe
Imorgon blir det Avatar med mina tre syskon, Alexander och pappa. Har aldrig sett en 3D film så det ska bli superkul!
Läste förresten ut "Systrar i Jeans, Tredje sommaren" igår natt. Så sjukt bra var den!
Nu kan jag varken ta kort på boken eller pusslet eftersom klaras båda kameror är hos hennes kompis så"/
Åh, snart har jag pengar till en egen, snart så..=)
Men jag slänger in bilder från julafton, på vpår gran och en lite rolig bild hehe;)


Vi hörs, pusshej♥


RSS 2.0