Ett bildflöde

Jobbar o sliter hela dagarna, har säkert dubbelt så mycket jobb denna sommaren som förra, skillnaden som är bra är att många av mina kompisar också jobbar denna sommaren.
Har börjat jobba i själva bageriet nu också, hade min första dag igår, var jättenervös men det gick hur bra som helst, tiden gick mycket fortare och det fanns mer att göra, det blir på ett helt annat sätt.
I lördags hade vi ett stort kalas för Märta som kommit hem från Spanien och som fyllt år, lägger in lite bilder från kalaset, Enjoy.





Min tokfina kusin får avsluta inlägget, =)

Jag ger dig min morgon


Dreams

Vilken seg dag det blivit idag, klockan är redan halv fyra och jag har inte gjort någonting, vaknade alldeles för sent och har legat och läst sedan dess. Just nu är det Sofi Fahrmans rader om Elsa Gustavsson ur Elsas Värld jag läser. På ett sätt tycker jag mycket om den eftersom den är beskriver hur hennes liv förändras genom vilja och självkänsla. På ett sätt kan den kännas något överdriven och när de slänger ur sig töntiga engelska fraser himlar jag bara med ögonen. Men jag tycker ändå om att läsa den, känns som att man själv är med i boken och får leva det liv.

Anledningen till att jag vaknade så sent, tror jag inte var för att jag "var uppe för sent igår". Jag tror att det var för att jag drömde drömmar som var..ja nästan intressanta. För det första så drömde jag att jag jobbade och jag låg efter med allting, det var bröd i backar överallt, färskt som gammalt och jag hade inte hunnit lägga upp någonting och klockan hade redan slagit fyra, panik! Men jag intalade dock mig själv om att det var en dröm, vilket jag sedan konstaterade när jag vaknade 13.23.. Den andra drömmen jag kom ihåg var att jag var med Amanda, hon sa till mig att jag hade alldeles för stor rumpa och att om man vägde över 40 kg i vår ålder så var man överviktig, jag började skrika och säga att det är omöjligt för oss att väga 40 kg och jag började gråta som ett barn, sedan satt jag plötligt i en båt i en hamn, i Kungsbacka (?) och skulle åka hem, då Amanda kom med mina saker som jag hade glömt på toaletten, ja, väldigt konstig dröm som jag kommer ihåg oerhört specifikt. Haha!

Anyway, ikväll ska jag nog till Liseberg med mina kusiner, fast först ska jag åka in till Klara, vilket jag ska göra typ nu, Puss♥

Tjo va de va livat..

Hejsansvejsan!
Har haft en jättefin dag med två av mina favorittjejer, Amanda och Linnea. Vi var nere vid stranden tills det började regna, ganska mycket, skönt tycker jag! Sedan gick vi hem och åt pannkakor, dega lite och drog sedan ner till glasscafeet, andra gånger denna veckan (o det är tisdag), hehe. Glass är föör gott!
Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på How I Met Your Mother i trean, awesome!
Denna bild tog jag då på Linnea igår, Hillberg har redigerat den så fint, gose!
Puss! ♥

Dreams do come true

För några år sedan, kunde jag inte ha tänka mig att min dröm om att få ett eget stort rum skulle slå in. Tidigare har jag fått dela med min syster med hjälp av en vägg emellan, nu, nu är väggen borta (väl strukturerat riven av moi) tapetseringen är gjord och golvet la vi klart igår. Listerna är ditsatta och min säng är bäddad med roslakan ståendes på mitt fina golv med tjocka tassar under fötterna. Det är mycket kvar att göra för att det ska bli perfekt, men grovjobbet är gjort och jag är ledig!!




Efter jag jobbat klart igår åkte vi till Onsala där min farmor och farfars sommarstuga ligger. För att träffa mina fastrar och farbröder och framförallt träffa min amerikanska syssling och pappas kusin från USA, har aldrig träffat dem innan och det var första gången de var i Sverige, i Europa överhuvudtaget. Min syssling var 11 år och inta alls blyg, som man kunde förväntat sig lite.



Nu kommer Linnea snart, puss!


-


2 Juli 2011

Kom hem för cirkus en halvtimme, har jobbat sedan klockan sju imorse men nu är det jobbigaste passet över alla fall. Har jobbat hela veckan bortsett från Onsdag då jag var ledig (välbehövligt). I förrgårkväll efter jobbet åkte jag in till Kungsbacka med min kära syster som kommit hem nu! Vi mötte upp mamma och pappa och åkte till ByggMax för att välja ut ett golv till mitt rum, det blev ek. Det kommer bli så otroligt fint där inne, äntligen ett riktigt rum!
Igårkväll var jag fruktansvärt trött och sur för att jag var trött och för att det inte går något bra på tv. Men Dirty Dancing gick i ettan och jag har aldrig riktigt sett hela den men gud så bra det var! I och för sig uppmärksammande jag mest "Babys" kläder, riktigt fina!

Letade lite i pappas lådor och hittade ett par gamla byxor som jag tänkt klippa av, det blir ett par shorts med hög midja, super!


RSS 2.0