Sommaren är påväg!

Hejjhejj!
Nu satt jag här och tänkte precis som varje dag vid datorn, ska jag blogga, ska jag inte blogga, ska jag blogga äh jag struntar i det, just för att jag tänker omedvetet att jag måste skriva om vad som hänt i mitt liv sen jag bloggade sist. Nu börjar jag iallafall om och börjar skriva om vad som hänt idag.
Idag var skolan väldigt rolig tycker jag, vi började skoldagen med att ha frisbee, det var faktist kul och vi hade ett grymt lag om man tog bort en person som gör mig galen...ska inte gå in på detaljer.
Men det var roligt iallafall, sen gick dagen, vi hade arbetspass och fram till lunch jobbade jag på.
På lunchrasten bestämde vi tjejer i klassen att göra något som vi gjorde hela tiden i femmen nämligen hoppa hopprep. Vi hoppar långhopprep så hopparvi utan studs emellan, ifemman slog vi 310 hopp och idag klarade vi uppemot 200. Efter ett tag kom Johan och ville vara med något oseriös, sen kom James o Mackan ganska oseriösa, sen kom Jeppe Matt o Kämpsten, då blev det plötsligt extremt oseriöst, men det var kul, det var det:).
Sen efter vi hoppat blev jag så sjukt röd i ansiktet, haha, försår inte riktigt varför jag blev sååå röd x) Mackan, Alex, Natta, James, Henke m.fl. satt med i klassrummet efter lunchrasten och där blev jag fast, orkar bara inte jobba när de sitter där. Det var iallafall askul:)

Efter skolan cyklade jag hem med Amanda V hem till hennes mamma och där hoppade vi på hennes nya stora studsmatta. Det var askul:)Vi rensade Amandas bigga garderob, manda duschade mitt hår i badkaretx) och när klockan närmade sig 6 ringde Källman och ville att vi skulle komma ner till fotbollsplan,
Konversation:
H-Tvekar lite, Är det match?
A-Träning
H-Vilka?
A-93
H-Tvek
A-De spelar utan tröjor
H-VI KOMMER!:D

Amanda lurade ner oss, det visade sig vara så att Johan hade bara snabbt tagit av sig tröjan, liksom jag bryr mig inte om vad Johan görx)
vilket amanda gör, vi åkte hem till mig och jag bytte om till min nya svarta klänning:) Ska visa den sen;)
Johan åkte med amanda på cykeln till Ip. Sen åkte jag amanda o amanda hem till källman, hon åt och sen  efter en stund kom Johan. Vi gick ut och satte oss på en filt alla fyra o spelade kort, jättemysigt:)
Efter ett tag gick vi ner till vitasand och amanda o Johan badade typ, så sjukt gött väder är det alltså!!:D



Nu är jag hemma, Måste gå nu, vi hörs,
pusshej(L)

Sjuk är jag och världen rusar iväg i ljusets fart

Nu har jag inte bloggat på fem dagar, detta börjar bli en vana tycker jag. Det var alltså från i torsdags som jag inte dokumenterat om mitt liv. Iallafall, hela helgen har jag suttit i ett dike på aranästeatern och spelat fiol. Samtidigt som vi spelade fiol så spelade musikalgruppen upp en musikalversion av "En midsommarnattsdröm" av Shakespeare.
Tova var jätteduktig som spelade Skogsdrottningen Titania och sjöng till.
Vi i min orkester spelade då låtarna:
Nocturne (från En midsommarnattsdröm)
E det de här du kallar kärlek (Våra noters rubrik på låten var betydligt konstigare, typ E dä de Här du Kallör kärlek"x)
Vaggvisa (Någon Vaggvisa innan Titania ska somna)
• Now We're Free (Från Gladiator "Asfin")
Bröllopsmarsch (Den vanliga bröllopslåten elller det finns två vanliga, äh ni fattar typ)
All you need is love (Av The Beatles)
 
Det var iallafall sjukt roligt, på lördagen hade vi genrep från 13.30 till 17.00 och på söndagen var det Musikalen som gällde klockan 16.00 fast vi skulle vara där klockan 12.00.
Amanda Mamma och Pappa kom dit och det var sjukt roligt:)
Något som inte var så jätteroligt var att jag inte alls mådde sådär jättebra. Jag hade redan då jätteont i halsen och huvudet.
Jag har nu från söndags varit jättesuk och inte alls mått bra.
Har fortfarande jätteont i halsen öronen och huvudet.
Huvudvärken är inte jättefarlig eftersom jag tagit en panodil.
Mår faktist mycket bättre idag så det är därför jag kunnat sätta mig framför datorn. Oj! Nu har jag redan missat 10 minuter av Ugly Betty. När jag är sjuk så känns det som att jag stannar upp och hela världen spinner iväg i högsta fart.
Skolarbetet, dansen, fiolen, ja allt bara rusar iväg. En saga i engelskan ska vara klart denna veckan och jag har knappt börjat. Det är inte likt mig men det går så segt. Så är det Dans på idrotten imorgon, då jag inte kan var med. Jag menar, vi har dans typ 1 gång om året, orättvist med sant så är det just den dagen som jag är sjuk, så typiskt. Jag som älskar att dansa, jag vill ju visa var jag går för!
Aja, ska titta på Ugly Betty nu, men vi hörs!
pusshej♥

Veckan efter påsklov

Hejhej!:)
Nu har jag inte bloggat på sjukt länge. Skolan har iallafall börjat och det har faktist varit tre rätt lugna dagar i skolan.
I tisdags började dagen med gemensam planering och lite samling efter lovet sådär. Sen rullade tisdagen på och jag skulle åka in till orkestern. Det var sjukt roligt och på söndag har vi musikalen. Amanda ska komma och kolla och det ska bli sjukt roligt. Det är på aranästeatern och jag ska spela fiol. När jag kom hem var det säsongsstart för Ugly Betty och sedan dubbelavsnitt med hemmafruarna på Wisteria Lane.
På onsdagen, alltså igår hade vi olika bollekar på idrotten, inte så jätteroligt. Efter skolan gick jag hem med viking och vi tittade på en film "den blå lagunen", den är bra faktist, den är sjukt rolig på något sätt också, Efter en stund ringde lollo och bad oss komma ner till skytteviken, där Källman, Mattsson gagge Lollo o Jimmy var. När vi var på väg fick vi snabbt vända eftersom vi träffade amanda, mattsson och Gagge på vägen. Lollo och Jimmy bara satt o hånglade så Källman o dem gick. Vi gick runt lite och stannade på vitasandlekplatsen där vi gungade. Johan kom efter ett tag också.
efter ett tag var det bara jag amanda och mattsson kvar, vi stannade kvar en stund till klockan halv nio?
typ, sen gick vi hem.
Idag har det inte varit en vanlig skoldag utan vi har åkt in till Göteborg och gick först på studiebesök på våran lärares mans brors reklambyrå. Där var det sjukt fint och något som jag faktist kunde tänka mig att jobba med så är det bilder, analysera bilder, reklam och journalistik och saker som det, så det var jätteintressant att få frågor besvarade där och så.
När vi hade varit på reklambyrån så hade vi 1 och en halv timme ledig tid i Göteborg. Jag Källman, Alice, Amanda, Elin och Michan till McDonalds och åt och sen gick jag och Amanda in i en "pocketaffär", jag hittade en bok som är helt ny. Den proglamledaren för Hjärnstorm som är så sjukt bra har skrivit en bok. Jag ska köpa den boken imorgon när jag och Amanda ska åka in till Kba och shoppa.
Hela klassen skulle till slut träffas vid poseidon på Götaplatsen. Vi satte oss ner i solen och pratade på trappan en stund och Jesper upptäckte två duvor som kom, en hade då inget ben, alla killarna kastade godis till dem.
Vi hade faktist jätteroligt där i solen, tänk att två duvor kan vara så roligtX)
Efter en stund hade alla samlats och vi gick in på konstmuséet. Det var faktist rätt intressant det med(om man lyssnade). Tyckte iallafall att guiden vi hade som var högst 26 bast var otroligt duktig. 
Vi kom hem vid 14.20. Amanda följde med mig hem och efter en stund så kom Källman också.
Vi la oss på gäset, lyssnade på musik o solade.
Efter en stund skulle båda hem och jag gick hem och dammsög hela undervåningen. Tycker det är kul faktist.x)
La mig på min säng och läste min underbara bok "Hur kär får man bli" som handlar om Adams Nacke..., haha
Skoja bara, x) Andra gången jag läser den nu:)

Poseidon:)(Nattas bild)
Nu sitter jag här och känner att jag ska gå upp och duscha snart, imorgon är det fredag och då ska jag och Amanda åka in till Kba och jag ska få köpa min bok:)
Vi hörs, pusshej♥

Robbie Williams live i Knebworth

Som jag sa i det tidigare blogginlägget så tittade vi på Robbie Williams live i Knebworth!Det var den största publiken han någonsin uppträtt för.
Han är så sjukt snygg alltså, kolla bara vad han gör här , han kan liksom göra vad han vill.
Ååhh gud vad jag skulle vilja vara den tjejn, han är så sjukt snygg!


OMG! Någon som håller med?(dregelvarning!)
Vi hörs, pusshej♥

Påsken här i Åsa

Hej Allihopa!
Hur har ni haft det idag, påskafton?
Själv har hela mammas släkt varit här och jag har fått två påskägg. Ingela och Alexander kom redan igår och sov över och då fick jag ett påskägg. Idag kom mormor o Morfar och Anders Maria och min gulliga lilla kusin Ebba hit.
Nu har de åkt hem och jag mamma o pappa sitter och tittar på robinson. Hatar verkligen Christian och Erik Billing i Robinson. Jag tyckte att Mika verkligen sa det exakta rätta om Billing ringar hur som helst förut;)

Iallafall, jag och alexander har spelat fotboll och basket så jag blev alldeles svettig, det var ju så varmt också!
Hur var eran påskafton?
Igår var jag först i kyrkan eftersom det var långfredag, det var inte så lång gudtjänst så det var inte så farligt jobbigt att sitta tyst i kyrkan så länge. Natta följde med mig hem och Friida med och efter en stund kom amanda vikingsson: )
Vi gick till glasscafét (premiär för iår) Tre kulor för två, jättegott. Frida skulle hem efter glasscafét.
Åsa glasscafét är nästan alla stammisar på, på sommaren. Sen efter en stund när vi gått hem till mig och satt oss i solen på lekplatsen kom Källman. Vi pratade lite och tog lite kort sen bestämde vi oss för att gå och köpa godis. Vi köpte godis för 40 spänn.
Medan jag åt cyklade Amanda, Amanda och Natta hem till Viking i hästholmen. Där var Emma och efter en stund kom också jag. Källman skulle hem ganska tidigt eftersom hon var ganska trött men vi andra var ute i vikings trädgård och spelade fotboll och njöt av solen. Efter en stund kom myggorna...ja iallafall psykist så vi gick in och tittade på tv. På tv:n hade Amandas låtsaspappa Magnus satt på Robbie Williams konsert, GOSH vad snygg han är!
Sen tittade vi på Talang och Singing Bee.
När klockan närmade sig halv elva blev det dags för mig och Natta att cykla hem. Jag fick skjutsa hem Natta hem till mig först där jag släppte av Natta så hon fick gå hem till kläppa. Mörkt? JA långt? JA men hon hade sällskap med Janina i telefonen.

Jag på glasscafét:)

Amanda på glasscafét

Friida på Glasscafét:)

Min goda glass:)

Coola Amanda:)
Men vi hörs, pusshej♥

TWILIGHTSPECIALTÄVLING!!

Hejjsan alla mitt uppe i påskfirandet!:)
Läste precis Nattas blogg och läste om en superduper tävling på Twilightlovers blogg. Man kan vinna en Twilight tidning, den nyaste twilightspecialen!
Vilken tävling!!!

Ni kommer till bloggen genom att trycka på bilden:)

Lycka till<3


Tävling hos FEBB!

Var med och tävla om dessa supersnygga grejerna från Febbs blogg !
Har varit med och tävlat hos Febb innan men vann tyvärr inte, men man kan ju hoppas på att vinna:)
 
Allt du behöver göra är att gå in på Febbs blogg och skriva en kommentar på hennes inlägg om tävlingen.
Chansen till vinst ökar om du kopierar bilden och gör som jag gör nu!

Lycka till allihopa:)
Vi hörs,pusshej♥

VINN ETT PÅSKÄGG!:)

Jag är med!
Var med och tävla hos http://natalies.se om ett påskägg med en överaskning i!
Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till Natalie så är du med och tävlar:)

lycka till, pusshej♥

Katarina von Bredow

Läste precis Kenzas blogg och jag tycker verkligen att hennes lägenhet är så sjukt fin. särskilt hennes vardagsrum, längtar lite tills jag ska skaffa en lägenhet jag med. Att ha bara sina egna saker, ha bara sånt man gillar i kylskåpet, jag ska ha så fint och städat i min lägenhet när jag flyttar hemifrån:)
Det lär ju dröja X antal år men man kan la drömma!:)

Snart är det ju påsk, Vad ska ni göra nu till helgen?
För mig blir det till att träffa mormor o morfar, Ingela o Alexander, Ebba Anders och Maria, Släkten på mammas sida alltså. Det ska bli mysigt faktist, har ju inte träffat dem på jättelänge.
Igårkväll innan jag skulle somna så kollade jag lite i min bokhylla och kollade lite extra på min favoritbok "Hur kär får man bli". Den är så sjukt bra alltså, älskar Katharina von Bredowböckerna. Har läst "Syskonkärlek" "Hur kär får man bli" och "Expert på att rodna" och alla tre har fått fullpott av mig!

ÄLSKA

Vi hörs, pusshej♥


Påsklov, me like!

Hejhej:)
I måndags var det första dagen på påsklovet... så sjukt gött alltså, kunna vara ute hur länge man vill. Iallafall, Jag började dagen med att vara med Friida, vi bakade en kladdkaka, hur god som helst. Vi drack god chailatte till också.
Det var väldigt soligt ute och vi bestämde oss för att ta en sväng med cykeln i Åsa eftersom iallafall inte jag cyklat nästan alls i år. Amanda V kom efter ett tag och vi åkte och lämade cyklarna. Friida skulle hem och äta och jag med så Amanda väntade på mitt rum. sen gick vi ut en stund och väntade på att Friida skulle komma, jag och Amanda satte oss och tog lite kort och lyssnade på musik.
Vi smsade med Källman och hon sa att hon skulle komma till oss om en stund:)
När Friida kom så hade jag och Amanda bestämt att jag skulle sova över hos henne så vi gick hem till amanda för att fråga hennes pappa. Friida skulle hem då så efter en stund när vi var hos Amanda så kom Källman.

Källman smsade Mattsson och han och några till var på vitasand så vi gick dit. Det var jag, Amanda V, Källman, Gagge, Jimmy, Mattsson, Lollo och Dea som var där nere. Det var jätteskoj där och rätt som det vr sa natta och Janina att de skulle komma ner och vi skojade lite med dem och gick, inte med en gång men vi skulle ändå möta dem på vägen. Lollo, Jimmy och Dea gick vid Källman och därefter gick Källman hem. Då var det bara jag, Amanda V, Mattsson och Gagge kvar.
Vi gick innevägen och Natta o Janina gick utevägen;)Ha Ha
efter ett tag åkte Gagge hem och därefter Mattsson.
Jag och Amanda mötte Natta och Janina sen och vi pratade lite och sen var klockan helt plötsligt halv elva så vi gick hem till mig först och packade ner alla grejerna och gick till Amanda.

Det var roligt och på morgonen åt vi frukost framför tv:n vilket är ovanligt hemma hos Amanda;)
Igår så dammsög Amanda hela lägenheten medan jag fixade iordning mig och vi gick därefter hem till mig och bytte kläder och sen hem till Källman och lyssnade på hög musik och dansade lite;) Vi tog en massa roliga kort ute i det soliga vädret och gick sedan ner till stranden. Källman skulle träna på kvällen så jag och Vikingsson gick runt lite i Åsa, köpte godis och jag firade mamma hemma också, Mamma fyllde nämligen år igår. 

 
Mina Amandor det<3
Idag på morgonen gick jag rakt in i duschen och sedan fick jag hjälpa Märta att ta en CV bild + facebook bild till henne och Märta som aldrig blir nöjd med något bad mig ta hur många bilder som helst, så nu blev vi klara och fick några fina bilder på Märta: )
Nu är jag bara så otroligt hungrig, måste ta något att äta...

Vi ses, pusshej♥

Veckans Låtar v.15 2009

Hejj! Nu har jag inte haft veckans låtar på hur länge som helst så nu slänger jag ihop en lista på veckans droglåtar, Enjoy=)

1. Mando Diao - Dance with somebody
2. Neverstore ft. Lazee - Hold On
3. Alphabeat - Fascination
4. Boyzone - I Love You Anyway
5. Ryan Dan - Tears Of An Angel

Mando Diao - Dance With Somebody

Asskön låt alltså:)<3
Pusshej♥

Mums

Hejjsan!
Nu denna veckan har det verkligen varit varmt, nästan sommarvarmt här i Åsa. Så sjukt gött alltså!
Kollar nu på Gossip Girl och sedan är det Wipeout, askul!
Vad händer hemma hos er?
Och här kommer en bild på hetingen Milo Ventimiglia, MUMS(L)

pusshej♥

Mamma har handlat lite till maj

Just det ja! Mamma köpte ju lite saker till mig i tisdags, så gullig hon är;)
När jag kom hem från orkestern hade mamma en jättefin sån där Rut M.fl. påse med sidenband där som var till mig. I den låg en klänning och en sjal från Rut M.fl.  och ett par glansiga taights från BikBok. Jättefina saker:)
Vad tycker ni?

(Sjalen glömde jag hos Janina men Natta ska ta med den hem idag men jag frå ta kort och lägga in den här sen:)
pusshej♥

Min helg=)

Hejjsan!
Nu har jag inte bloggat på ett tag så jag har ganska mycket att blogga om men jag tar bara med lite;)
Förra helgen var jag med Amanda V och Natta på fredagen och på lördagen kom Julia från Göteborg och hennes familj, vi tittade på robinson och släckte ner hela huset, vi tjuvstartade lite innan;)
Skolveckan gick och jag fick bland annat reda på mitt matteprov, VG, Jag fick gjort ganska mycket skolveckan innan lovet.
Btw, I fredags såg jag på så ska det låta och jag kärade ner mig i David Lindgren från High school Musical musikalen i Malmö då han spelade Troy.
Så duktig och världens sötaste!


Denna helgen däremot bästämde jag Natta och hennes kompis Janina i Göteborg för att vi alla tre skulle sova över hos Janina. Nattas pappa bor nämligen i Göteborg.
Jag och Natta tog bussen in från Åsa, tog Blå express från kungsbacka till marklandsgatan.
Vi hann med ganska mycket de två dagarna jag var där, mellan fredagen och lördagen.
Vi pratade mycket, Hade skoj, åt världens största chokladboll på ett mysigt café, träffade på knarkare på spårvagnen som började prata med Natta:sx), köpte godis, tittade på tv, satt vid datorn, lyssnade på musik, myste med domino(Janinas hund), Gick till Frölunda torg, Åt glass, hittade en jättesöt klänning från MQ,Såg Måns Zelmerlöw där, blev utkastade eftersom Janina hade med sig Domino, åkte hem till Janina och hämtade min väska, sprang till bussen, missade bussen, tog en margarita med vitlökssås, gick till marklandsgatan, åkte spårvagn, missa tåget med 2 minuter, drack gratis vatten, satte mig på tåget, tog bussen hem och där var jag hemma;)x)
När jag kom hem grillade pappa i det fina vädret och jag gick till Friida och vi tittade på en film där:)
Det där var min helg hur var eran?(bilder kommer när Natta lagt in bilderna i datorn och skickat dem till mig:)

Söta Janina<3

Kokosbollen

Jag och Natta med våra glassar;)

Frölunda Torg

Måns:)

Våran goda pizza:D

Nu är det söndag, en solig söndag som jag förmodligen ska tillbringa Källman med.
Just det ja, jag har ju påsklov nu det hade jag inte ens slängt en tanke åt, när har ni lov?
Vad ska ni göra på erat lov?
Vi hörs alla soliga glada människor därute♥

RSS 2.0