Michael Jackson - Heal The World♥

Slänger in en "Dagens låt" som jag dunkar nu när jag bloggar på min skolblogg om bilduppgifter, roligt att blogga med ett skolsyfte(y)
Blir lycklig av denna låten, R.I.P. Michael Jackson♥
We're going to make a better place for you

Vi hörs, pusshej♥


Goodmorning, goodmorning!

Godmorgon, kom på att jag faktiskt tror jag nästan aldrig har bloggat på morgonen innan skolan. Har sovmorgon idag och datorn var på så jag passar på nu. Det blev ingen resumé igår från i helgen, sorry!
Jag satt för det mesta framför teven igår. Det var Ugly Betty, Desperate Housewives, Gossip Girl, Vem kan slå Filip och Fredrik och mitt stora feta grekiska bröllop. Jag bara var fast hela kvällen kan man säga haha!
Nu ska jag sminka mig för nu är det en kvart kvar till skolan början (det tar 2 minuter för mig att gå till skolan) asgött!

En bild från "JUL på Liseberg" som jag Frida Anna och Amanda var på i fredags, sjukt mysigt!
Vi hörs, pusshej♥

Första Advent!

Sitter och lyssnar på Miley Cyrus-Butterfly fly away, jättemysig låt från Hannah Montana the Movie!=) Mumsar på Fudgekolor i olika smaker som jag köpte på Liseberg i Fredags, sjukt mysigt hade vi! Om en halvtimme är det Gossip Girl på TV yay!
Missade Ugly Betty och Desperate Housewives i tisdags så idag var det repriser som jag har suttit och tittat på hela eftermiddagen. Yey!
Slänger in en sjukt fin jeans skjorta från H.M.
Mmm!;)

Vi hörs, pusshej♥

Fruktansvärt trött! Godnatt

Är nu fruktansvärt trött, får bli en resumé på helgen imorgon när det är söndag och man har tid. Har iallafall haft gäster idag. Julia och company har varit här, ätit middag grillat och tittat på film. Julia med familj alltså, det var mysigt;)
Skickar in bilder på hur jag såg ut ikväll, godnatt:P<3

Enkel svart dress från Lindex
Svarta blanka tights GinaTricot
Goa yllestrumpor Keine Ahnung
Grå gosig kofta Made by Mamma
Vi hörs, pusshej♥

Mr. Big. - To Be With You..

Hejsan, ska plugga nu, tidningens texter i svenska, rätt roligt faktiskt. Vårat No-prov har flyttats fram, Yes!
Ska inte utveckla mer än så här eftersom jag ska plugga, vill inte fastna här. Så jag gör så här att jag lägger in en låt som är en låt full av tillbakablickar från min sida, min syster och jag har alltid haft våra rum bredvid varandra, så Klara måste alltid korsa mitt rum. Man kan tycka att jag kanske har ont av det men faktiskt inte, jag och Klara har alltid lika roligt tillsammans.
Under min uppväxt har man ju tagit in ett antal låtar som spelats från alla håll i huset, särskilt Klaras då. Så när man hör låtarna igen några år senare så ler man lite för sig själv och kommer lite ihåg tiden.

Så kommer vi till låten då, jag lyssnade på Idolgenrepet innan fredagsfinalen och efter första ordet Calle sjöng ut så tänkte jag på Klara. Låten är alltså Mr.big - To be with you. Klara minns den lika väl som jag och blev jätteglad hon med, grym låt!
Sen så sjöng Calle även min favoritlåt som han sjöng helt fantastiskt, Your song av favoriten Elton John. Oj nu fastnade jag visst ändå haha, aja här får ni To be with you med Mr.Big. Enjoy!;)

Vi hörs, pusshej♥

Mina två dagar innan söndag..=P

Så.. nu har man kommit till söndag, slutet av helgen. Den mest ångestfyllda dagen på veckan, dagen innan en ny vecka ska starta. Söndagen efter lördagen och fredagen, i mitt fall en fredag och en lördag i full rörelse. Jag har då inte lyckats trycka in tid vid datorn förrän idag, dagen med ångest. Klockan är redan blivit 21.22 och jag har inte pluggat någonting. På något sätt känner man mer ångest och dåligt samvete om man gör något istället för att plugga än om man endast faktiskt inte gör någonting alls, så brukar det kännas för mig.
Så nu känner jag dåligt samvete för att jag till slut satt mig och gjort något jag tycker är kul, alltså att blogga när jag egentligen borde sätta mig ner med elektricitet och Magnetism..

Jag ska i alla fall göra ett försök att må lite bättre genom att berätta om mina två fyllda dagar innan söndagen.
I fredags var det äntligen dags för Gränslösa som anordnades av tre nior från varje klass i Frillesåsskolan, Smedingeskolan och Åsaskolorna. Det kommer att bli ett uselt försök om jag ska försöka förklara hur roligt det var. Visst, ibland när vi fick sitta någonstans där det inte var något folk, då var det lite småtrist, men i helhet var Neondiscot med 300 pers helt underbart kul! Allt från Rutiga killar, spillningar av mjölk och möjligtvis lite filmjölk, fjortisränder, usla klaganden av sommaren, söta pojkar alltför unga för oss, besatthet av andras rumpsvett och och danssteg flygandes i rosa helikoptrar ingick i fredagens timmar. Det var mitt försök, tolka det hur ni vill;)

I lördags blev det lite lugnare, jag segade nästan hela dagen kan man säga tills jag fick tummen ur till att gå till Amanda där vi pratade om Gränslösa bland annat. Vi tittade även på Systrar i Jeans 2 och pratade med Anton i telefon. Jag är så glad att jag lärde känna Anton, vill bara säga det. En grymt snäll kille som kan vara riktigt virrig men samtidigt otroligt söt! Bästis.^^

Eftersom jag redan duschat, skippade att sminka mig och i princip redan är i pyamas så tänkte jag att jag behöver inte fixa mig innan jag ska sova eftersom jag redan är klar, jag struntar i ångesten lite, släpper det så får jag hoppas på nya krafter imorgon för nu ska jag umgås med min syster!

Vi var tvugna att ha reflexvästar på oss..

Sen var det att sortera nummerplattor från garderoben..
(skulle ladda upp ett ljudklipp men det fungerade inte:S)
Vi hörs alla, pusshej♥

Tävling hos Millahoman-Goodiebag


Jag är med och tävlar hos Millah om en goodiebag från myHeart.
MyHeart säljer dekorationer och tillbehör till bröllop och barnkalas.
Var med och tävla du med!
Alla Camillas läsare får 10% rabatt hos myHeart.se under november.
(Rabattkoden hittar ni hos Millah)

Så nu tycker jag att ni ska vara med och tävla hehe;)
Vi hörs, pusshej♥

Minitanten är trött..

så trött jag är alltså! Någon som känner som jag? Jag är inte bara vanligt trött utan jag är skoltrött det med! Jag ska åka in till orkastern idag egentligen men jag tror faktiskt att jag stannar hemma ikväll.
Jag är så otroligt trött alltså, så mår jag lite illa, jag gör det nuförtiden. Jag vet faktiskt inte varför, det känns att jag ska spy ibland. Igår var jag nära på att spy kändes det som så jag fick gå ut och andas lite och lugna mig.
Iallafall, bort från måillakänslor och trötthet.

I morse försov jag mig och vaknade klockan 5 i åtta. När jag kom till skolan var det självklart några, bland andra Kämpsten som skulle kommentera något. "Du bor närmast skolan av alla och det är just du som ska komma försent".
Då kan jag säga till mitt försvar som jag sagt så många gånger tidigare, "Oavsett hur nära man bor så hjälper inte det i stunden om man vaknar när man börjar". Om vi säger så här att jag vaknar åtta en morgon så är det ju inte precis att bara för att jag bor nära skolan så får jag lov att vrida bak klockan, fattar man inte det så är det något fel.(Natta, jag vänder inte detta mot dig) För jag vet att du bara menar väl och bara slänger ur dig allt du tänker ^^;)

Det gjorde inte mycket att jag kom försent iallafall, eftersom vi läser första halvtimmen varje dag.
Dagen fortsatte med arbetspass. Innan lunch hade vi slöjd och jag fortsatte med att sticka mina vantar. Jag vet inte ifall jag berättat detta men jag har iallafall stickat två par vantar då båda blev för små. Andra gången bytte jag stickor men de blev för små ändå. Denna gången bytte jag garn och vanten passar perfekt i min hand. Jag började sticka tummen idag. Sista lektionen var tyska och vi fortsatte att titta på det sista avsnittet av den super roliga  tyska serien, Leroy!x)

Jag kunde inte få nog, minitant som jag e, haha!
Jag gjorde vanten på mindre än två dagarx)
Ja, så kan det gå!

Vi hörs, pusshej♥

En galen kväll i Åsa!

Hejsanhejsan!
Riktigt mysig kväll igår måste jag säga, tack tjejer! Vi tittade på film, hade otroligt roligt, käka chips
och godis och tjockade oss lite. När Alex och Frida åkte hem tittade vi lite på "The day after tomorrow" som gick på tv. Jag måste säga att den "framtidsvinkeln" tror jag mer på än denna nya filmen 2012, faktiskt.
Efter ett tag bestämde vi oss att spela ett spel, vi spelade TP. Till slutet blev det inte så mycket spel utan vi pratade och skrattade mest. Låt bilderna tala för sig själva!;)






Då var vi trötta!x)
Vi hörs, pusshej♥

Hot and Sweet, Macarroooon!;)

Hejjhejj, nu har jag inte bloggat på ett tag kan man säga hehe, jag skulle bloggat igår men jag somna typ med en gång när jag kom hem. Jag tog nämligen sprutan igår och jag blev helt utmattad och kunde inte göra så mycket annatx)
Jag har fortfarande ont i armen men det har lugnat ned sig lite.

Jag sitter med min bärbara dator hemma hos Frida. Frida är nämligen ensam hemma så jag Amanda Natta och den andra Frida är här och ska mysa lite. Frida och Natta kom precis tillbaka från Tappen efter att ha köpt godis och gräddfil. Vi har chips men så ska vi ha dipp med hehe;)
Nu ligger vi och tittar på Polisskolan som går på tv hehe.
Vi har redan hunnit ta lite bilder, Enjoy!;) Kanske bloggar senare, jag ska trots allt vara här i natt med hehe;)
Enjoy!;)
(bara för att jag inte orkar med att göra copyright"xD




Vi hörs, pusshej♥

Omredigerade bilder!

Hejsan allesammans!
Nu är klockan 4 minuter över nio och jag sitter och lyssnar på Miley Cyrus låt "Party in the U.S.A" väldigt bra!=P För en stund sen gick både Frida och Natta hem och jag blev ensam. Det var iallafall skönt att ta en dag ledig från "pluggandet" trots att jag faktiskt behöver alla dagarna.

Jag säger bara att skitsamma om jag failar i skolan ibland, jag har iallafall fantastiska vänner och de är så mycket viktigare än skolan även om skolan är jätteviktig, nu säger jag inte att jag är värsta slöa människan som får Ig på allt nej faktiskt jag är faktiskt ganska bra i skolan men jag orkar inte ha sådan prestationsångest hela tiden, jag är nöjd med de betygen jag har faktiskt!=)

Kommenterade en bloggs bilder nyss där Gabriella som hon heter hade lagt ett "gammaldags" filter på hennes bilder, jag frågade var hon gjort det och då sa hon att det var gratis att ladda ner. Jag laddade ner det nyss och försöker lära mig lite hehe, det är typ det bästa som finns!
Jag har nu hunnit testa filtrerna lite och jag har två bilder som jag har redigerat nu=)
ni kan se de som typ testbilder på olika filtrer iallfall den på Frida och Natta;)


lite fina filter sådär;)
Vi hörs, pusshej♥


"Breathe slow"

Hejjhejj!
Nu var det längesen jag bloggade, iallafall så tänker jag inte gå igenom det jag gjort tidigare om jag inte nu kommer in på det hehe. Så nu lever vi i nuet haha;)
Är här hemma hos mig med Natta och vi har för en stund sedan varit ute på en lång promenad för att stalka en jätteweird kvinna som går förbi vår skola exakt klockan 3 varje dag. Idag skulle vi kolla vart hon egentligen tog vägen för hon gick typ till bakom skolan och bara vände, har vi sett tidigare. Vi följde henne ända bort till ip och ännu längre men sen tröttnade vi och gick hem, hahah!
Men hon är jätteweird!
Nu sitter vi och lyssnar på musik i mina ny högtalare som  jag fick "ärva" av Erik när han städade sitt rum för några dagar sen, asgött ljud i!:P
men nu ska jag göra något med Natta, kul som vi alltid har det hehe:P Kanske bloggar lite senare ikväll.

"MÅSTE BARA LÄGGA IN DETTA COLLAGE SOM NATTA GJORDE PÅ GAMLA BILDER PÅ OSS; OOOOJJJJJ VAD VI HAR HAFT SKOJ I VÅRA ÅR HAHHAHAHAHHA!"
vi hörs, pusshej

"You'll be in my heart"

Hejjhejj bloggen=)
Satte faktiskt klockan på 11.00 i morse och för en gångs skull så vaknade jag faktiskt
innan klockan ringde, jag vaknade antagligen eftersom Klara låg inne på sitt rum och tittade på Harry Potter (5) på sin bärbara dator, jag gick in och skulle titta med henne så började filmen hacka:Sx)
Så vi gick ner och kollade på Gilmore girls istället, hehe!

Nu åkte Klara och Pappa precis till Ikea för att handla lite så det är bara jag och Mamma hemma ah okej Erik och William också men de ligger uppe och sover haha!
Sitter i pyamas och lyssnar på musik, just nu Phil Collins-You'll be in my heart (en av mina absoluta favoritlåtar, tröttnar aldrig<3)

Nu är det ännu en tävling som jag är med i hos Millahoman, jag har liksom fått upp hoppet eftersom jag har vunnit tre gånger hos bloggar nu, alltid kul att vinna(y:)
Denna gången gäller det ett halsband som är jättefint tycker jag! Tävlingen avslutas imorgon så skynda på;)!


För mer info, besök http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-smycken.html#comment
Ha det görgött!, pusshej♥

"Hur ska det gå"

Hejsanhejsan!
Tycker att det är så fel att Rabih åkte ut, å andra sidan skulle Mariette inte åkt ut
heller ju, för vem skulle åka ut? Jo, Eddie ska ut! Var bara tvungen^^

Kollade på Idol hemma hos Frida och åt lite godis, nu sitter jag och lyssnar på favoriten, Melissa Horn och redigerar lite bilder, börjar tröttna på min header faktiskt, jag frågar mig själv om jag skulle fastnat för bloggen genom min header, vad tycker ni?=)

"Bara för att jag är trött och inte orkar bry mig, gammal bildx)"
Vi hörs, ni är bäst, pusshej♥

Idol-bakom kulisserna

Rummet är städat, det är helg och jag har en egen dator att sitta vid;) CHILL!
Lyssnar lite på musik och bara känner att det är sjukt gott med helg efter en väldigt trött vecka, jag har verkligen varit trött varje dag denna veckan"/

Ska kolla på Idol ikväll och fixa lite grejer som blev kvar från min planering, lite bilagor och sådant, skönt att bli lite klar så;) Kollar lite på klipp bakom kulisserna på Idol lite roligt=)
Har inte så mycket mer att berätta, lägger in klippet där de pratar med Elin Kling och ett "bakom kulisserna med favoriten Tove Styrke Östman:)



Vi hörs, pusshej♥

MTV Europe Music Awards 2009!

Jag vet inte varför men jag var på väldigt blogghumör idag hehe! Tummen upp för det eller hur?;)
Ikväll är det iallafall MTV Europe Music Awards 2009 klockan 21.00 så det måste man ju titta på hehe, Kenza kommer ju att vara där och intervjua på röda mattan och även presentera "swedish act" så det ska jag kolla på=)
Några av de nomineringar ikväll:

Best Song
Beyonce — "Halo"
Black Eyed Peas — "I Got A Feeling"
David Guetta feat. Kelly Rowland — "When Love Takes Over"
Kings Of Leon — "Use Somebody"
Lady GaGa — "Pokerface"

Best Group
Black Eyed Peas
Green Day
Jonas Brothers
Kings Of Leon
Tokio Hotel

Nu ska jag plugga och få lite gjort, vi hörs, pusshej♥

 


Tävling hos Millah, läderplånbok!

Tävlingar hos Millah igen, som jag tidigare nämt så tycker jag att det är sjukt roligt att tävla oavsett vad det är, denna gång är det en läderplånbok, julklapp till min storebror kanskex)
Nämen det är så att tävlingen inte avslutas förän det är 50 st som tävlar så kom igen och va med och tävla nu så tävlingen kan avslutas, det är just nu 35 stycken som tävlar=)
Gå in här för att få mer information!=)
|
|
V
http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-planbok-1.html#comment

Vi hörs, pusshej♥


091105

Precis kommit hem, har stått och pratat med Amanda i typ en timme för att ordna upp några sjukt onödiga missförstånd! Skönt ändå att klara upp saker och ting!
Men kallt som in i var det så nu är mina fötter och händer helt stela trots strumpor och vantar!

Hemskt är det, sen att alla blir sjuka hela tiden, vissa blir ju lika sjuka av vaccinet som man skulle blivit av att verkligen få Svininfluensan, tycker synd om dig Natta!=( Jag ska själv ta vaccinet det har jag bestämt mig för, tänk om man nu inte tog vaccinet så får man svininfluensan, det skulle ju vara rätt onödigt, ska ni ta den? Källmans mamma är sjuksköterska så hon ska kolla ifall hon kan ta den på mig, hoppas det, i skolan vill de ju bara få det gjort liksom så de tänker ju inte så mycket på att göra det försiktigt.

Idag hade vi idrott sista lektionen och jag blev så förvanad när jag klarade jättemycket på ringarna, jag fattade inte själv att jag klarade det, vi hade som ni säkert förstod, redskap på idrotten och det var faktiskt riktigt kul=) Skolplaneringen är inte heller så stor så det är lite chill faktiskt, känner att jag har planerat rätt bra denna veckan trots timmar vid datorn(a x)

Just det ja! Kommer ni ihåg det silvriga armbandet lite längre ner i bloggen som man kunde vinna hos Goooa, Jag vann det!:D
Jag har värsta turen nuförtiden, jag fattar ingenting. Det är därför jag typ är med i alla tävlingar nuförtiden eftersom det är så otroligt roligt att vinna, och jag gör det ju nuförtiden så jag har mitt hopp att lita på;)Oavsett var det är så är det ju alltid kul att vinna=)

Lägger ut en bild på snyggingen själv, han får lov att ta sådan plats;)<3
Vi hörs, pusshej♥


091104

Hejjhejj!=P
Nu var det längesen jag bloggade känner jag, egentligen så var det inte så längesen men just nu så är det så sjukt mycket som händer som jag vill berätta med tiden räcker inte till. Dessutom har jag inte heller känt för att blogga på ett tag nu, har nog med att det är så sjukt kallt ute OCH inomhus!
Jag sitter här med helt frusna armar ben o fötter o allt som finns, det är svinkallt, SNÖAR gör det också!

Iallafall nog om det frusna, eller aa minn morgon var rätt frusen, jag vaknade alldeles för sent gick upp det var svinkallt och jag ville verkligen inte gå upp sedan så går jag typ in i allting som finns i vägen och allt var jättejobbigt sen så fastnade jag med min gympaväska i dörren. Men dagen blev hyfsat klockren allt eftersom.
Jag kom i en bra grupp i Non, jag kom med Alice och Jacob och vi skulle då göra en gruppuppgift och vi hade roligt iallfall. Sen så hade vi ett kort arbetspass då jag Alice och Malin gjorde klart layouten till vår skoltidning, det är då jag Alice och Malin som designat denna snögga layouten. Stolta är vi också!x) Så det var jätteroligt, verkligen! Att det blev bra också!=)

Dagen fortsatte med lunch och sedan en superlång rast:D Den rasten var så sjukt klockren eller hur Källman xD HAHAHAH tre chokladkakor aahjox) Det var så sjukt roligt! Sen skippade vi idrotten eftersom vi skulle ha Luciaträning, vi skulle även bestämma Lucia. Jag kan tyvärr inte avslöja något eftersom det är folk från min skola som läser min blogg, så efter den 13 december (Johans födelsedag, glömmer aldrig, källmanx)ska ni få veta vem som blev Lucia, det blev en bra Lucia iallafall;)! Synd att Andreas inte tillät att det kunde vara 4 tomtar eftersom nu vill inte Natta vara med i Luciatåget för att hon inte hade tur att bli vald. Vi lottade och Natta blev den som inte blev tomte:(

När jag kom hem var det fortfarande otroligt kallt! Jag tittade lite på tv och satt lite vid datorn, just det! Både Erik och Klara har skaffat egna finfina datorer så jag fick typ Eriks gamla bärbara kan man säga så det är asbekvämt!x)
Sedan pratade jag lite med Källman och Amanda, vi träffades gick en liten promenad och snackade en massa, då var det faktiskt inte så jättekallt, sen bestämde vi oss för att gå in på gården, där tittade vi på barnkanalen(y x)
Sen tittade vi på Simpsons och Scrubs med massa andra, Gott var det att komma in i värmen. Där stannade vi till 8 typ.

Det sista vi gjorde var att spela kort med William och Rhodiner. Det var jag Amanda Amanda Rhodiner och William. Vi körde skitgubbe och Källman och etta amanda tvåa och jag trea!SÄ jävla utslagna blev de båda tåv, GIRLPOWER, behöver jag säga merx)!?
Nu sitter jag och kollar på min planering i skolan och faktiskt, vi har nästan inget jämfört med de tidigar veckoplaneringar vi haft för de var verkligen hemskt stora:S!
Nu ska jag snacka lite med Källman sen ska jag åh duscha, Zzz! och sen ska jag sova, jag tuppar snart av hahax)
Ni får en bild som jag tog på enligt mig den bästa boken i Twilightserien!=)

Vi hörs alla goa människor, pusshej♥

Shoppingtisdag med mamma, höstlov!

Hejjhejj!
I tisdags drog jag in till Gbg med mamma för att shoppa loss lite och känna lite stadskänsla. Innan jag tog tåget till
göteborgs centralstation skulle det vara möte för Gränslösa inne på Café Karma i Kungsbacka. jag åkte in ganska tidigt för min del då haha, med Linnea och Källman åkte jag in vid 12 kanskex)
På bussen träffade vi Elin, Elin är med i gruppen men hon har inte varit med på något möte ännu men hon skulle ändå få vänta i kba i en halvtimme så hon fökljde med mig LInnea Källman och Filippa till café Karma. Där mötte vi systrarna Steiner från Frillesås som också är med i Gränslösagruppen.
Vi ska alltså anordna ett disco där ändamålet ska bli en bal i slutet på nian med alla nior från Fjärås Frillesås och Åsa. Vi är då en grupp som anordnar så vi kan få en bal till slut, det är ungefär två personer från bvarje nia i "söder" som är med i gruppen.

Det var jättemysigt på cafét och vi hade jättetrevligt hehe, vi diskuterade jättemycket, vi kanske till och med kan få dit Nicklas Hocker från Idol, min brors kompis spelar nämligen i samma band som honom så vi hoppas, vi hoppas;)
När mötet var klart var det lagom att jag mötte mamma på stationen så vi kunde ta tåget kvart över tre. Vi började med att gå till nordstan och kolla lite i affärer där, där hittade jag med en gån på BikBok en supersöt klänning som passade perfekt, mamma köpte den till mig, hon tyckte också att den var jättesöt!!=)
Vi drog vidare till bland annat Monki där jag hittade en jättemysig halsduk och matchande mössa. De köpte jag också=)

Snabbt blev det mörkt och vi lämnade nordstan för att gå vidare ute på stan. Vi sprang på Lagerhaus, en av mina favoritaffärer, man hittar alltid något och det gällde även då, jag hittade en present till pappa, eftersom han läser min blogg ibland så kan jag ju inte avslöja vad det är hahax)
Vi gick lite i affärer och gick strax till det sötaste lilla espresse House. Vi gick in och tänkte oj vad fullt det är men så såg jag att en tjej kom in från en öppning på sidan, vi gick dit och fann en innegård, hur fint som helst. Jag drack Chailatte och mamma en Cappuchino(?) och jag köpte även en chokladkaka med marschmallows(?) i , ASGO var den!

Mamma hade aldrig druckit Chailatte förut men när hon smakade på min så tyckte hon att den var så god så hon köpte en sån rosa burk med chailattepulver i, Mums!
Det var min shoppingtisdag, en av mina dyrbara lovdagar!

Min nya finfina klänning!=)(ursäkta de dåliga bilderna hehe)

Min gosiga halsduk(y!

Ni kanske inte ser så bra men detta är min fina basker(y:D
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0