Min helg med Friida, Natta och Amanda V!<3

Hejj!
I Fredags var jag med Friida och Natta, vi kollade på Twilight eftersom Friida ännu inte hade sett den. Det var mysigt. Det belv en vanlig Fredagskväll. Skulle egentligen gått på Gränslösa "Unplugged", en fest här i Åsa men jag sket i det eftersom det var inte så många som skulle dit.

I lördags vaknade jag tidigt, duschade gjorde mig iordning och packade eftersom Jag, Friida, Amanda V och Natta skulle först åka på bio(En shopaholics bekännelser) och sedan skulle vi åka hem och åka upp till Natta i Kläppa för att sova över där.
Filmen var sjukt bra iallafall, asrolig verkligen värd att se säger jag bara. Vi hade jätteroligt på bion.

När vi kom hem, skjutsande av Mamma gick Amanda och Natta till Amanda så att jag och Friida kunde packa ner det sista och hämta våra väskor. Klara låg i Märtas säng och var jättesjuk, jag tänkte att det inte var sådär jättefarligt.
Iallafall, Vi fyra åkte upp till Nattas tomma hus skjutsade av Amandas pappa. Anledningen till att huset var tomt var att Linda, Peter och Elin var på ngt med Elins innebandy i Växjö så natta ville inte vara i huset ensam till slut blev det tre som skulle sova över till en början av att ingen skulle sova över.
När vi kom hem till Natta började vi med maten som vi själva skulle fixa. Det blev mumsiga piroger med jättegod färgglad sallad. Jättegott, när vi hade ätit klart så spelade vi Guitar Hero the world tour på Nattas 60 tums platt tv:O. Bas,gitarr och Trummor. Akul var det och vi ägde fett så sjukt kul är det!
När klockan blev halv elva efter några timmars spelande började American Pie 2 på tv så den tittade vi på, också askulx)
Vi åt godis, chips o hade en massa roligt!
Vi hade bäddat så att de två sängarna preciis fick plats emellan de två nya svarta skinnsofforna. Det såg ut som en stor stor jättestor säng som hörde ihop. Vi låg sedan fram till klockan halv fyra ungefär och tittade på första säsongen av Desperate Housewives. Sen stängde vi av den och pratade istället. vi somna typ lite efter fyra.;)




Vi vaknade vid nio och då började jag och Natta citera Twilightparodier i varsin soffa tvärsöver Friidas och Amandas sängar. "BAMBIII!"x)
Haha det var kul, sen tittade vi lite mer på Desperate Housewives.

Vi blev hungriga och vi åt frukost, rostade mackor med (as for me) philadelphia på.MUMS!

Sen spelade jag Friida och Natta Guitar Hero medan Amanda gick in till Nattas rum och fortsatte titta på Dessan eftersom hon inte ville spela Guitar hero. Medan vi spelade Guitar Hero ringde mamma, hon hade en lugn röst och frågade om jag ville följa med till sjukhuset eftersom Mamma tydligen hade åkt in med Klara klockan fyra den natten till sjukhuset i Varberg och de konstaterade att Klara hade fått blindtarmsinflamation och precis hade opererats. Nu (Måndag) kom hon hem och nu ligger hon i Märtas säng och har kramper i magen och kan knappt röra sig "/ Stackarn<3 Klockan blev plötsligt 6 och Friida var tvungen att gå hem och Amanda åkte hem strax därefter. Jag följde inte med till sjukhuset eftersom att Natta hade fått vara ensam hemma fram tills klockan tio isåfall. Mamma skulle åka hem vid 9 från sjukhuset så jag blev hämtad på vägen hem.
Efter Amanda och Friida hae gått började jag och Natta laga mat, våran egen specialare...typXD
Vi lagade mat med känsla, det blev köttfärssås (rätta fel: Köttfärs)x) med Speghetti, men det var gott ändå.
Maten blev lagom klar till Gossip Girl började klockan sju och vi tittade på GG och Sedan på Wipeout, så kul!X)
I pauserna städade vi upp, bäddade upp och så, det blev riktigt fint  till slut med tanke på hur det såg ut innan.


Klockan blev nio och vi bestämde oss för att spela Guitar Hero igen. Vi bytte mellan att spela trummor och gitarr, vi spelade(kommer inte på låten) med det var iallafall en ton(typ) kvar och Erik ringde och sa att jag skulle komma ut till bilden, nu. Vi var ju liksom bara tvugna att ta den sista tonen (för er som snackar guitar Herospråk förstår)
Jag hade en lååång röd ton på trummorna då man ska slå snabbt på trumman flera gånger och Natta hade gröna och röda, dubbla hur många som helst. tonen tog aldrig slut och den var asgo att klarax) Rolig helg iallafall, tack tjejer(L)Käärlek<3

MÅNDAG.I morse när jag vaknade kände jag mig helsnurrig, var snuvig och hade jätteont i huvudet så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Det har varit rätt segt ändå men ändå skönt. Sitter här och lyssnar på soundtrack från alla mina favoritserier, FRIDAtidningen gav ju tips om låtarna till varje serie typ, det tyckte jag var jättekul: )
Vi ses, pusshej♥

Våren är påväg med solsteg!

Här är mitt solsken, min bok (En shopaholics bekännelser) måste ju läsa den innan jag ska se den på lördag:)
Mina två mackor och ett glas jos, mums säger jag bara!
Vad ska ni hitta på denna soliga torsdag då?<3


Onsdag+ Torsdag, Twilight, duschskrattanfall och Matteprov

Så, igår blev jag frisk och var i skolan, jag känner att när man har varit sjuk på skoldagar så kommer man lite "ur fas" när det gäller skolarbete, men som tur var var det inte så mycket som skulle göras i skolan nu denna veckan. Vi hade mest genomgångar och sådant.
Igår började dagen med idrott, jag var inte med eftersom jag fortfarande var väldigt snuvig. Det var elevledd lektion den lektionen och Jacob Johansson i min klass var "idrottslärare" den lektionen.
De körde olika Bollsporter/lekar, för övrigt hade Jesper kommit hem från Thailand efter 2 veckors semester och var naturligtvis Chokladbrun, dessutom hade han vita idrottskläder;).

Efter skolan var jag med Natta och Viking. Amanda skulle gå hem ganska tidigt så då gick jag o Natta ut o la oss på en gräsmatta/kulle/ängx) o läste våra Twilightböcker. Natta läste den fjärde och jag den andra. Det var så soligt väder  igår alltså. vilket det är idag också, känner verkligen att våren är påväg, så nu är det upp med stövlarna på vinden och fram med mina sneakers.

Sen kom Friida vid halv åtta typ och vi kollade på "Rent Hus" tycker det är askulx)
Älskar att städa nämligen, någon som håller med mig, så roligt att få det rent o fint.

Idag försov jag mig på morgonen, vaknade prick klockan 8.00 vilket är tiden då vi börjar, tur att jag bor såpass nära skolan, kom bara en kvart försent. Då hade i IUP på morgonen, förkortas Induviduell UtvecklingsPlan för er som inte vet. Jag har som strävansmål att kunna skriva olika texter i svenska, Jag vill utveckla mitt skrivande eftersom jag tycker att det är väldigt roligt att skriva. I svenskan skriver jag då en novell, en kärleksnovell väldigt klyschig.
Skoldagen gick och nu är jag hemma, btw Natta fick ett skrattanfall i duschen efter idrotten(pingisturnering) då hon fick en iskall sprutande dusch på sigx)Haha

Matteprov imon, Alegbra känner mig faktist ganska säker. Jag tycker det är så sjukt kul med Algebra alltså så jag ska plugga lite sen idag också men nu ska jag ta och äta någonting.
Vi hörs, pusshej♥

Lite snabbt från i lördags till idag

Hejj:)!
Jag har ju inte berättat hur det var hos Amanda i Lördags ännu. Har inte skrivit sedan dess ju. Jag var iallafall på morgonen med min orkester i Esteten på typ "Öppen Fyr" och våran orkester sålde fika så det blev att åka tidigt in till Kungsbacka vid 11 någongång.

Sen när jag var klar med med det mötte jag upp Viking o Emma som är amandas låtsasyster i kungsmässan.
Amanda hade köpt två sjukt söta klänningar samt ett par skor som hon köpte när jag var med...sjukt söta från din sko:D
Sen efter ett tag på kungsmässan åkte vi hem med bussen och gick i princip raka vägen till tappen;)

Vi mötte Amanda och Johan där nere + en massa fulla typ 19-åringar som ville känna typ under våra väskor. en var utklädd till en polis som ville kolla ifall vi hade alkohol med ossx).
Sen så sa vi hejdå till Amanda och johan och drog hem till Viking. När vi kom dit så åt vi jättegod mat,(potatisgratäng och asgo kyckling). samtidigt som vi tittade på melodifestivalen. Jag tyckte att det var väldigt bra artister iår faktist. Jag tycker också att hon som vann var jättebra vilket inte är jättevanligt att man läser på alla bloggar nu. Alla tyckte hon var så dålig,de är de enda åsikter jag hört hittils, någon som håller med mig om att Malena var bra?
När melodifestivalen var slut satte vi på Patrik 1,5 som är så sjukt roligx) Vi åt en massa godis och hade skoj till halv 1. Klockan halv 1 gick vi o la oss, Emma la sig där uppe i sin säng och jag lång på en luftmadrass bredvid vikings säng. Så låg jag och Amanda uppe o pratade tills vi somnade halv 2.

När vi vakna vid klockan 10 så skulle hela familjen äta frukost tillsammans, ska jag vara ärlig så har jag aldrig sett så mycket frukost som det var på deras bord den morgonenx) men gott var det.

Men efter ett tag så började min hals göra ont och jag blev ganska så snuvig, kunde knappt prata till slut så jag ringde mamma och åkte hem, eftersom jag inte ville smitta någon annan.


Så där rök tre dagar åt att ligga  i soffan och titta på alla tv-program som gårx)
Men nu, Onsdag var jag i skolan igen, fortfarande snuvig men mår ändå bra jämfört med hur jag mådde innan.
oj, nu är klockan mycket, måste hinna duscha också. Skriver mer imon, pusshej♥

Twilight på film!

Hejj!
Nu tjatar Natta på att jag inte skrivir i min blogg nuförtiden. Som sagt, jag hinner inte blogga, jag sitter knappt vid datorn nuförtiden.
Jag känner att jag vill bara blogga när jag känner för det annars så blir det inte bra och då är det ingen idé att blogga.
iallafall, så somnade jag när jag kom hem, var så sjukt trött alltså, Källman väckte mig genom att ringa, hon frågade ifall jag ville hänga med ner till idrottshallen efter jag ätit så det gjorde jag. Vi var där, jag Amanda LInnea och Lollo, det var kul faktist även ifall jag typ nyss vaknat;)
imorgon ska jag upp tidigt och baka en kardemummakaka(världens goaste) eftersom jag och min orkester ska sälja fika på "öppet hus" i fyren. Sen när jag kommer hem ska jag ringa amanda V eftersom jag och Amanda och Emma såklart ska ha det mysigast och köpa godis hyra film titta på melodifestivalen och jag ska sova över hos mandas mamma:D
Askul kommer det bli(L)
Tittar nu på Twilight, haha har den på datorn. nattas peter(;) Hade bränt den till Natta så jag la över filmen på datorn. Vetinte hur man bränner ännu.
Tittar på den nu, hur grym som helst ju!
Är inne på andra boken btw;)

Vi hörs, pusshej♥

Vill ni ha gratis presentkort på Kicks?150 :-

Vill ni ha gratis presentkort på Kicks?150 :-
Bli då medlem på denna sidan http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1678
Jag har nu 109 poäng och man ska upp till 400 poäng. Min kompis Natta kom upp till 400 och hon har ett presentkort hemma.
Allt man behöver göra är egentligen att gå in på sin användare, så får man ett poäng, om man svarar på en fråga får man ytterligare ett poäng, 2 poäng per dag.
Det finns andra tips om hur man kan få poäng och det är genom att ta del av erbjudanden och sånt men det kostar ju pengar till slut och det går jag inte på. Jag loggar in varje dag, svarar på en fråga och till slut så kommer man ju upp till 400, inte så mycket begärt faktist:)
Kram(L)

Twilightfilmen

Hejj!
Som ni kanske vet så läser jag Twilightböckerna just nu och tycker att dem är grymt bra. Har precis läst ut ettan och är inne på tvåan nu. Jag kan inte säga att jag är Galen i Twilight eftersom jag har två kompisar som verkligen är galna så galen i Twilight är inte riktigt rätt ord . Jag tycker väldigt mycket om böckerna iallafall. Har inte sett filmen ännu, ska köpa den med en gång när den kommer ut i butikerna den 29 April!
Mina galnaiTwilight väninnor heter Nathalie och Alexandra;)

Vill verkligen ha Twilight filmen nu, Måste verkligen se den!

Vi hörs, pusshej♥

Filmkväll med Friida

Hejjsan!
Igår var jag med Friida som sagt, vi köpte godis och tittade på två filmer, Två svenska filmer som det var sjukt längesen jag såg. "Det brinner" och "Livet enligt Rosa" Jag var typ kär i han som spelar Christoffer i det brinner när jag var litenx)
Ville i Rosa som spelas av Freddy Åsblom är typ den sötaste killen någonsin, vad tycker ni?
Filmerna är iallafall sjukt bra tycker jag:)Vad hittade ni på för kul igår?:)<3


Vi hörs, Pusshej♥

Min dag idag, Saknar sommaren!

Hejj!
nu var det ganska längesedan jag bloggade faktist, Det har varit så mycket att göra i skolan, som vanligt. Natta har varit sjuk hela veckan förutom idag då vi inte hade ett enda arbetspass.
Förresten, igår redovisade jag min engelska, jag hade skrivit om Volleyboll, man skulle skriva om en sport som man inte utövade själv. Det gick faktist ganska bra, jag som var så nervös innan. Det var så skönt att ha det gjort sen alltså!

I skolan idag hade Källman med sig en kompis från Varlaskolan som ska sova över hos henne över helgen, Frida heter hon. Andra gången jag träåffade henne:).
Vi började skoldagen med Bild, vi målade akvarellteckning med olika nyanser av en speciell kulör. Jag målade ett päron som var grönt med blå bakgrund, är inte klar ännu.
Har verkligen skrattat hela dagen, det har varit så sjukt kul, natta är drabbad av minnesförlust haha "hur ser en jordgubbe ut" XD Jag kom inte heller ihåg, sommaren är bara föör saknad!

Sen hade vi slöjd, jag gör en klänning som sagt, den blir faktist väldigt bra.Riktig´sommarklänning: )

Sen lunch o rast o skit:D
Sen var det mentorstid o då gjorde vi utvärdering av veckan i vår såkallade kompassbok som vi gör varje fredag. Efter mentorstiden gick killarna för sig och tjejerna för sig med en två lärare. Killarna var i bamba och pratade om annorlunda, invandrare, homosexuella, vad är egentligen normalt, finns det nån som är normal" och sånt.
Vi tjejer gick till bildsalen och vi fick en lapp som sattes på våran rygg. så skulle alla gå runt och skriva positiva saker på lapparna. Jag kan visa min lapp sen:)<3

Nu kom Friida, har inte träffat henne på åratal så jag ska vara med henne idag(L)

See ya, pusshej<3

Aurore - Concrete Angel

Kolla på denna videon, seriöst jag gråter när jag ser den. Så sjukt hemskt!
Det är ju en film som är verklighetsbaserad. Det värsta är när hon skriker. det bildas bara en stor svart klump i magen, upp i bröstet som bara vill komma ut i tårar när man tittar på filmen!:'(


Låten är så sjukt bra också!
Vi hörs, pusshej(L)
buhu

Nya vårskor från Johanssons

Som jag skrev igår så åkte jag in till kungsmässan med mamma igår. Det var faktist väldigt längesen jag var och shoppade faktist. Jag hittade inte de långa jeansen som jag skrev om igår men jag hittade de halvkorta. jag provade min storlek, de var perfekta nedtill men baken på byxorna var enorm. Inte så där jättesnyggt om man säger så, sen provade jag en storlek mindre och då var baken fortfarande stor och byxorna som är halvkorta var inte halvkorta längre så de var inte sådär jättesnygga.
Vi åkte dit för att köpa ett par jeans till mig, jag kom hem med ett par vårskor. Det är alltid så att jag åker in för att köpa något och kommer alltid hem med något annat än det jag tänkt köpa från början, men så är det väl för alla.

Var på gudtjänst i morse, eller ja i för några timmar sen. Alexandra, Natta, Alice och Frida var där, det var lite segt men jag pratade med Natta hela tiden så det var inte så tråkigt. Läste förresten ut Om jag kunde drömma igår natt typ. Jag slutade läsa klockan 2. Boken var verkligen hur bra som helst, så jag har börjat på tvåan som Klara köpte för någa dagar sen, men har inte kommit så långt ännu.
Idag ska jag plugga, Jag ska jobba matte, engelska och So. Jag ska också spela på min fiol lite.


Mina nya marinblåa vårskor: )
Johanssons - 450:-

RSS 2.0