Svenadåliga från Åsaskolan!x)

Hejj haha!!
Idag har jag varit med Amanda, Natta och Emma, det var jättekul. Särskilt när Amandas Mamma vid matbordet fick värsta skrattanfallen hela tiden!Haha!
Mys var det iallafall.

Sökte på Våran gamla skola Åsaskolan på ww.youtube.com så kom denna upp. Kommer ihåg det, alltså allvarligt talat, svenadåliga och töntiga e dem!!:O!

Vi ses, pusshej♥

Sjuk seg dag med Savage Garden!;)

Hejj!
Var hemma från skolan idag, har så sjukt ont i magen typ ja en gång i månaden"/
Ipren är min räddning i dessa lägen.
 
Vaknade av Klaras högljudda väckarklocka, Klara hade redan gått upp och var då redan nere och åt frukost, hon var så lat så hon inte orkade gå upp och stänga av den. Erik blev så störd och arg på den eftersom han var sjuk och också låg och sov och förmodligen ville sova längre, så han gick upp och in till klaras rum (som ligger närmast mitt) och kastade väckarklockan i golvet.
När Klara kom upp så trodde hon självklart att det var jag som hade "gjort sönder hennes väckarklocka" så hon drog bort mitt täcke, och är det inte det värsta som finns, särskilt för dem som alltid tycker det är så kallt på morgonen d.v.s. mig!

Så så började min morgon, hur var eran??
Bergis bättre än min!

Jag vet att jag är jätteseg med bloggandet nuförtiden men alltså det är så sjukt mycket i skolan nu, hur mycket som helst!
Fråga Natta om ni inte tror mig;)

Vet inte riktigt vad som händer idag, om jag nu ska vara social med någon annan än de i min familj som ser mig så måste jag i vilket fall som helst duscha!jobbigt!
Aja, här får ni en underbar låt som jag slumpade nyss bland min lååånga låtlista!
Vi ses, pusshej♥

Förutfattade meningar!

Hejj!
Ska snart åka in till kungsbacka, ska dansa med favoriterna;)!!
Idag i skolan hade vi mysig ögonkontaktsövning eftersom vi ska typ ha konflikthantering i skolan. Lite roliga övningar faktist, bättre än våra såkallade "arbetspass".

En sak som jag stör mig så på är att lärarna inte tror att man kan klara av saker. Till exempel i No-salen så hade vi laboration om Optik. Så var det jag, Natta och Amanda V.
Amanda gör alltid klart sin planering under veckan, så våran lärare är så van vid att Amanda gör allt
(Amanda, uppfatta inte detta fel, du är ingen pluggis) Hon blir arg annars... ;)

När jag och Natta kollade lite på olika vinklar och glas så kom läraren och sa, medan amanda satt bredvid och hade pappret framför sig, så kommer läraren och frågar om det går bra!
Då frågar hon Amanda, är det bara du som gör eller har ni gjort något också, frågar hon oss, jag menar, vad menar hon med det...??
Det är ju inte så att vi är högljudda, inte är engagerade eller nåt utan, Hanna som vår lärare heter är så van vid att Amanda, inte ifrågasätter, bara gör det hon ska.
Konstigt är det då att jag och Amanda fick lika bra betyg..
Det jag vill komma fram till är att folk har förutfattade meningar om folk!
Det är väldigt synd faktist, blev bara irriterad!
Känner ni igen er?
 
Ska ta bussen om en kvart så jag ska packa ihop mina grejer och så nu!
Vi ses, pusshej♥

Twilight

Hejj!
Hittade sjukt fina bilder på Robert Pattinson och Kristen Stewart som är med i Twilight!
Jag och Natta e galna i Twilight nu, som så många andra. Natta har läst ut de tre första böckerna och jag är på den första, Om jag kunde Drömma!
Här kommer några riktigt fina bilder på favoriterna!: )

Okejj nu segar bilderna hur mycket som helst! Får visa fler när de funkar!
Vi ses, pusshej♥

Top Model 11

Hejj!
Har faktist varit väldigt duktig idag och gjort klart alla NO-uppgifterna om Optiken. Sen var jag en stund hos Friida och vi såg en film som hette A Guy Thing, den var askul!
Tittade också på Hemsidan http://cwtv.com där man kan kolla på alla modellbilder från top model säsongerna, man kan också se på sidan vem som vann top model 11, så om ni inte vill veta så borde ni inte gå in där.

Denna bild var ju bara för cool, på Lauren-Brie!:)
Vi ses, Pusshej♥

INTERNET IS BACK!!!

YEY!!!
INTERNET IS BACK!!

Äntligen är internet tillbaka på datorn,:D hihi så nu ska jag så småningom börja blogga som vanligt igen;)!
Idag har jag varit med Amanda och Amanda, först tittade vi på Casanova, sen gick vi ut en stund.
Det var lite kul faktist,haha!!;)
klockan är nuhalv tolv och jag är sjukt trött. Ska ändå titta lite på tv och kolla allt jag missat på några bloggar och så!
Bilden: En bild på mig när jag var liten (scannade dem för min svenskafilm i skolan)

Vi ses, pusshej♥

BAKADAG!

ÄNTLIGEN♥ har jag fått komma in på internet. Nu är detta inte på min dator utan på Amandas (V) , känner mig verkligen handikappad  när jag inte kan komma in på internet. Källman är också,tihi!
Så nu ska vi baka kladdkaka, bänka oss framför tv.n och titta på Mamma Mia!
Så länge kan ni dansa loss o bli lite glada genom denna underbart minnesframkallande låt!!!!!!!
Vi ses, pusshej♥

Natta skriver ;)

Hejjsan♥
Nu är det såhär att Hedvigs internet inte funkar så hon bad mig att skriva till er alla att det är därför som hon inte har bloggat och antagligen inte kommer att kunna blogga på några dagar eller så.
Så nu vet ni ;)
Så ni kan ju kika in på min blogg då, haha (:
Det gör ni genom att klicka här.
pussar på alla :)♥


TWILIGHT!!

Hejj!
Har ni sett Twilight?
Har själv inte sett den men jag läser första boken nu, och om ni iallafall sett traiilern eller läst någon av böckerna så kolla bara in denna, kollain den bara!!
Jag och Natta skratta ihjäl oss, den är så sjukt rolig. Det är alltså en parodi på twilighttrailern.
Här är den riktiga trailern och parodin också då!
 

vi ses, pusshej♥

Jag vill ha snö!

Hejj!
Sorry att jag inte skrev igår, men jag var hos Amanda Vikingsson igår kväll och när jag kom hem så var jag så sjukt trött så jag orkade helt enkelt inte skriva. En sak som förvånar mig är att igår så skrev jag inget på bloggen och ändå fick jag 8 besökare.
Iallafall så var jag hos Amanda igår, det var jättemysigt. Vi gjorde inte så mycket, mest pratade en massa. Amandas låtsassyster som är lika gammal var också med så det var jättekul.

I morse vaknade jag av att någon sa SNÖ... jag rusade upp ur sängen redan vid klockan 10.00 och när det gäller mig är det väldigt sällsynt att se mig uppe innan 12.00 på helgen. Det hade snöat så det hade lagt sig. Snön smälte såklart bort under dagen.
Så sitter jag nu och har precis kommit hem från frida, med en massa snö som faller utanför, det är verkligen jättemycket snö, fast det lägger sig ju inte: (.
Hoppas att det fortsätter snöa inatt så det lägger sig till imorgon. Har ni fått någon snö?
Här har vi lite segt med det faktist.
Jag lovar, jag ska bli bättre på att blogga mer men det är så mycket med skolan just nu så det är lite mycket att göra men jag ska försöka:)
Vi ses, pusshej♥

Fredag

Tjosan!
Det får bli ett kort inlägg nu i reklamen, tittar på let's Dance just nu och Laila är ju bäst, men jag gillar verkligen inte hennes personligehet så jag gillar inte henne, däremot Kitty, hon kan inte dansa men hon är ju så himla skön som person så jag vet inte riktigt vem jag gillar bäst
Vem tycker ni är bäst?

Btw. Imorgon är jag bokad, haha ska vara med Amanda vikingsson imon. Idag blev det till att bara vara hemma eftersom, Natta är sjuk, Amanda V ska på en musikal, Källman är på teamkonståkningstävling i Jönköping och Friida är på bio med Olivia så... men det var skönt ändå, att bara vara hemma och inte behöva göra något.

Den bjussar jag på, en bild från spegelhuset i liseberg;)

Oj, nu börjar det igen...

Vi ses, pusshej♥

Volleyboll på gympan

Hejj!
Har precis ätit fiskpinnar, potatismos och remouladsås, sjukt gott alltså!
Idag i skolan hade vi bland annat gympa då vi spelade volleyboll, det var faktist svinkul, kanske ska vara med i Km med de i min klass eftersom det var så otroligt kul. Helt dålig är jag faktist inte, även fast de andra säkert tänker så eftersom jag är tjej och inte för övrigt går i någon sport. Så har jag också tänkt på en sak, när jag servade så sa de ingenting fast jag fick över den perfekt. Sen när en i min klass som är typ bäst i fotbollslaget som är kille ska serva så säger de typ "ah gubbar, var beredda nu, typ...det är han som servar". Sen att personen skjuter bollen nästan utanför planen, så kan man ju undra...
Varför är det så svårt att ändra uppfattning om någon. Jag menar, jag är ganska bra på volleyboll men ändå så har de ju inte ens sagt typ "men hedvig du är ju bra" bara för att jag brukar inte vara bra i sporter och jag går inte i någon sport, och jag har ändå förbättrat mig i idrott jättemycket!
Så störande bara, men jag tycker iallafall att det är svinkul att spela volleyboll även om de inte förväntar sig att jag ska vara bra på det.
Nu ska jag jobba lite matte, det går lita segt nu:(!!
Vi ses, pusshej♥

Svar på frågestunden

Hejj!
Här kommer svaren på min frågestund. Trodde verkligen inte att jag skulle få så många frågor, ja för mig är det många:)Så det var jätteroligt, tack snälla ni!<3
Vissa frågor kommer samtidigt men jag länkar ju så det blir så, så ni bara vet!
Här kommer svaren på frågorna och självklart har jag länkat till de som skrev upp sin blogg!!

Ines:
1. Hur gammal är du?
2. När började du blogga och varför?
3. Favoritblogg?
4. Intresse
Svar:
1. Jag är 14 är gammal och fyller 15 den 6 Juni
2. Jag började blogga i Oktober 08 för att jag hade läst så många bloggar innan så jag tyckte att det verkade så kul att skriva som en dagbok på internet så andra kan ta del av det jag skriver och kommentera och säga sin åsikt. När jag var liten så började jag alltid en dagbok och slutade efter några sidor så nu när man är stor så har man en massa smådagböcker som ligger och skräpar, en blogg tar ju ingen plats och det är dessutom roligare eftersom andra tar del av den som sagt!
3. Jag brukar kolla runt lite på olika bloggar men en som jag läser (som så många andra) är ju självklart Kenzas blogg. Jag tycker även väldigt mycket om Stinalee och LisaPlace. Det är ju de största bloggarna som jag läser. Sen brukar jag också läsa Febb och Tvillingflickor som är de lite mindre bloggarna.
Sen har vi självklart min kompis Nattas blogg som vi inte får glömma att berätta om, kolla in där. Jättebra blogg!

4. Jag är väldigt intresserad av musik, jag spelar fiol och piano och sjunger en del. Jag dansar också, uppviser och sånt, och vid sidan om mina intressen tycker jag väldigt mycket om att skriva, mode och läsa... BRA böcker. Jag älskar att vara med mina underbara vänner!! Mycket kärlek till er<3

Bella:
1. Vilka bloggar läser du?
Svar:
1.Jag brukar kolla runt lite på olika bloggar men en som jag läser (som så många andra) är ju självklart Kenzas blogg. Jag tycker även väldigt mycket om Stinalee och LisaPlace. Det är ju de största bloggarna som jag läser. Sen brukar jag också läsa Febb och Tvillingflickor som är de lite mindre bloggarna.

Karolina:
1. När började du blogga och varför?
2. Ditt favoritplagg?
3. Om du var ett djur, vilket skulle du vara då?
Svar:
1.  Jag började som sagt blogga i Oktober 08...Varför: (se svar till Ines)
2. På sommaren älskar jag att har ganska korta klänningar med bara ben och på vintern är det nog också små klänningar fast med leggins under då, så jag gillar nog mest små klänningar till tights och utan. Gillar även att ha korta byxor, väldigt korta (shorts)
3. Den var svår, jag skulle nog vilja vara en fågel. Den har ju liksom något som vi inte har, vingar. Att kunna flyga skulle ju bara vara för coolt!

N E L L I:
1. Drömyrke?
2. Favoritband?
Svar:
1. Mitt drömyrke är och har alltid varit att jobba inom sång, musik och stå på en scen och så men drömmen suddas ju ut ju äldre man blir eftersom det är så få som lyckas men sen har vi ju då ett yrke som jag är väldigt intresserad av som jag faktist kan bli. Journalist, jag vill jobba på en tidning, en tjejtidning som FRIDA till exempel, en sån tidning kan jag tänka mig att jobba på när jag blir stor.
2. Hmm... Jag gillar ju faktist all musik så den blir lite svår just det där med band eftersom jag lyssnar oftast på artister och inte band, men jag gillar Onerepublic, Maroon 5, 3 doors down och Queen... räknas Queen? Queen gillar jag skarpt!: )

Nikolina:
1. Vet dina föräldrar att du bloggar?
2. Om inte, hade du velat det?
Svar:
1. Ja, mina föräldrar vet om att jag bloggar och de har själv sett min blogg. De tycker att det är jättekul att jag har en blogg
2. Titta ovan;)


Mayra och Ida:
1. Vad är din naturliga hårfärg?
2. Hur gammal är du?
Svar:
1. Min naturliga hårfärg är den jag har nu(Mellanbrunt), har aldrig färgat mitt hår eller nåt, så...:)
2. Som sagt, 14 år

Tvillingflickor:
1. Hur lång är du?
2. Vad gillar du bäst med dig själv?
3. Festar du ofta?
Svar:
1. Har växt hur mycket som helst nu så jag vet inte hur lång jag är men jag är iallafall längre än 160 cm.
2. Det var en svår fråga, Jag vet inte riktigt det är väl för att jag är glad oftast:D
Utseendemässigt vet jag faktist inte, det är väl antagligen mitt hår.
3. Mjee, Jag fester inte så mycket, nej. Det beror på egentligen eftersom de flesta festerna här är typ fyllefester och såna är inget för mig så nej jag festar inte så mycket!

Angie:

1. Varför började du blogga?
2. Favoritfärg?
3. Favoritmat?
4. Favoritord?
5. Snyggast, Brad Pitt eller Leonardo DiCaprio?
6. Ditt finaste minne?
Svar:
1. Kolla svaren jag gav Ines på samma fråga!
2. ROSA
3. Skinkstek på spett i grillen på sommaren, jag ryser bara jag tänker på det!! Tsatsiki och klyftpotatis eller hasselbackspotatis. HUR GOTT SOM HELST!!
4. Favoritord?x), just nu är det väl, Sjukt som ni nog märkt

5. Leonardo DiCaprio i Titanic, världens bästa gråtfilm och världens gulligaste DiCaprio! Har jag varit tydlig?;)
6. Jadu, jag har många fina minnen. Sååå himla underbara personer som står ut med min röst dagarna långa, bättre vänner kan man inte ha, har så sjukt många minnen med dem!!
Att ni finns där för mig betyder så sjukt mycket ska ni veta, ni vet vilka ni är!♥
Jag är säker på att 2009 kommer bli det bästa året!!
och så avslutar jag min lilla frågestund med svaren på frågorna!

Hoppas att ni fick bra svar!
Vi ses, pusshej♥


Skojiskoj i skolan

Hejj!
Kan verkligen inte slita mig ifrån "om jag kunde drömma" i Twilight serien alltså, det är verkligen så.
Det var jätteroligt i skolan idag fast man fick inte så mycket gjort så nu har jag massa mattauppgifter som måste göras"/. Men det var värt det,haha. Klockan kvart över fyra ska jag ta bussen in till orkestern. Ska bli så roligt nu när vi startar igång igen:)

Imorgon blir det skridskor med skolan, askul ju. Så det blir till att ta ner skridskorna från vinden sen när jag kommer hem från orkestern.

Nu ska jag upp och bädda min säng...om jag orkar
Vi ses, pusshej♥

Blyertsteckning i bilden!

Hejj!!
Idag i skolan hände inte så jättemycket. Vi målade Manga på bilden som jag kan visa sen när den är klar och eftersom detta var min första skoldag (vt 09) så började jag med min manga idag och har nu bara färgläggningen kvar att göra. För övrigt i bilden så blyertsskissar vi varsin kändis. Jag valde Kate Moss på en ascool svartvit bild (alla bilder man kunde välja var svartvita). Har kommit jättelångt tycker jag iallafall. Vi målar med rutor och sånt och våran bildlärare som också har oss i svenska är bara så bäst!
Natta åkte precis hem också, hon var här en stund och hon somna typ x), hon va så trött!

Här kommer en bild på Kate Moss (INTE DEN JAG MÅLAR AV)
Hon är ju bara fööör cool!

Min frågestund avslutas på Onsdag så glöm inte och ställa en fråga lite längre ner i bloggen!
Vi ses, pusshej♥

Magneter?!

Hejj!!
Har varit på gudtjänst nu för en stund sen och sitter nu i min säng och bloggar, Friida är här nämligen...
Gudtjänsten var faktist rätt rolig eftersom Amelie ochTeresia spelade fiol och en kör sjöng till.
Letar fina magneter till min magnettavla, har ni något tips på några bra affärer där man kan hitta lite fräcka magneter?

Kollade på Bluebox.se och hittade lite kärlekspoesi men...frakten är ju så otroligt dyr så..."( Men såna finns ju överallt så jag lär väl hitta magneter.

Vi hörs, pusshej♥

Gjort om mitt lilla rum!

Hejj!
Har varit på Ikea idag och fixa en ny säng, en magnettavla, två tavlor, en sänglampa och ljus som luktar lakrits, hihi. Sjukt mycket folk var det där iallafall.
Innan vi gick in till själva affären så tog pappa och Klara varsin pizzabit så fick jag en mjukglass. Så gav pappa mig ett litet rån och sa att det blev en ganska liten glass och att man skulle fylla den typ "där borta" så gick jag dit och fyllde den och jag kan ju säga att glassen blev inte liiite storx). Sen gick vi och handlade lite ikeagrejer eftersom jag ska göra om mitt rum vilket jag nu gjort. Jag fick ju en ny säng som sagt, min gamla säng hade pappa byggt för många år sedan till mig så det var dags för en ny. Så när vi kom kom hem började jag och Klara skruva loss sängen och det var så sjukt gott att fixa om rummet så nu sitter jag här i min nya säng, O.C är på och jag har eriks bärbara framme, så sjukt gött:)!
Sen när rummet var ordnat så gick jag till viking där källman var och var med dem en stund:)!
Källman var lite uppspralladx) som vanligt:)

Så nu kommer jag sova riktigt gott i min nya säng, mys och imon blir det kyrkanx)<3
Här kommer lite bilder:)!:

Min mjukglass!

Jag och Klara busade lite med vagnarna, jag körde runt hennexD
Skoj var det:)

Mitt "nya" rum:) Älskar det<3<3

Vi ses, pusshej♥

Let's Dance ikväll

Hejjsan=)!
Varit hemma från skolan idag med men Veronica Mars räddar ju mina dagar som sjuk...
Mår faktist mycket mycket bättre nu, hostar fortfarande och låtar inte sådär jättebra men det tar sig=). Läste en blogg nyss... Josephine hette hon. Hon hade tydligen också varit sjuk OCH hennes nya favoritserie är Veronica Mars, vilket sammanträffande liksom. Kolla in hennes blogg "really cool" :)

Let's Dance är ju ikväll, hoppas att jag är tillräckligt bra vid den tiden eftersom Friida ringde mig förut idag, så vi kan titta på det tillsammans, har inte träffat henne på evigheter nu när hon varit i Stockholm där hennes pappa bor.
Drömde faktist att jag och Natta var med i Let's Dance inattxD

Dessa ska vara med i let's dance 2009!

Morgan Alling
(Komiker)
Carl-Jan Granqvist (Krögare)
Isabella Löwengrip (Blondinbella)
Mojje Johansson (Barnprogramledare, musiker)
Hasse Aro (Programledare)
Kitty Jutbring (BB deltagare, programledare)
Linda Haglund (Friidrottare)
Magdalena Graaf (Artist, modell, författare)
George Scott (Boxare)
Magnus Samuelsson (Starkaste man)
Laila Bagge (Idoljury medlem)
Elisabet Höglund (Nyhetsankare)

Blondinbella ska vara med som så många vet redan, men där se man hur känd man kan bli genom att ha en blogg, kanske ska ta på mig mitt turhalsband, det funkade för Nattax)
Från 4 besökare, till 19 och på två veckor.... 110:)
Kolla in nattas blogg är ni söta så får ni ha en underbar Fredagkväll allesammans!
Vi hörs, pusshej

Veronica Mars=Min nya favorit

Sorry för att jag inte bloggat idag. Har varit så trött eftersom jag bara sovit 4 timmar inatt. Väcktes av att alla vad vakna och skulle upp till skolan o jobbet och så, och därför pratade de högt, kom in till mitt rum och frågade hur jag mådde och så...Klockan 7 vakna jag och jag är inte precis en sådan person som kan somna om hur som helst när man vaknar så tidigt, är ensam hemma, askallt ute och är sjuk. Somna klcokan tre inatt efter alla hostattacker typ som får tårar i ögonen på mig. Har iallafall tittat på Veronica Mars hela dagen igår och idag, typ min nya favoritxD
Iallafall så började de 10.00 i morse och slutade vid typ fyra tiden...8 avsnitt,haha;)!

Mår lite bättre nu när jag faktist orkat mig gå in i duschen och tillochmed kommit ut...haha:)Men ska inte till skolan imon, mår fortfarande dåligt..."/
hur har eran dag varit? Första skoldagen eller??


Just det... GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND LITE LÄNGRE NER I BLOGGEN!!!Avslutas när jag känner för det;)!!

VINN FINFINA GREJER HOS FEBB

Hejj nu tycker jag att ni ska besöka FEBB så har du chansen att vinna dessa otroligt fina grejerna allt från Friis & company!!Själv är jag självklart med i tävlingen. Tävlingen avslutas imorgon så skynda er på!! Hos FEBB kan du vinna dessa grejer:

Lycka till allihopa!!

Vi ses, pusshej♥


FRÅGESTUND

Mår som sagt jättedåligt så de kommade timmarna blir väl att mysa i soffan och titta på tv. Det är ju det man gör när man är sjuk så...
Vi ses och så länge så ska jag ha en frågestund här, frågestunden avslutas imorgon om det inte så för få som ställt frågor!: )

okeeeejj, bilden blev inte LIIITE stor!!!xD

Vi ses, Pusshej♥


TJOHOOO!!

Tjohooo!! Mitt armband kom idag, Väl tejpat var det och med så mycket som 6 frimärken på. Klaras röda klocka var ju också med så... Har jag tjatat mycket om mitt armband?
Haha mitt armband har iallafall kommit nu:)

Är fortfarande otroligt sjuk, har rethosta, snuva, asont i halsen, ont i huvudet och känner mig alldeles seg. Det är ju första skoldagen imorgon, det vill man ju inte missa:(. Första skoldagen liksom!

Här kommer bilder på mitt armband:)

Färgglatt armband: Cocoo.se  125 kr (med 20% REA som jag har= 116kr)

Vi ses underbara läsare, pusshej♥

Ny Design

Hejj!
Datorn är så seg som den kan bli men jag kunde ändå fixa om min header. Kände att jag behövde lite sommar och strand så jag gjorde om headern med bilder från i somras. Vad tycker ni? Tycker ni att den är lite tråkig kanske? Jag kände bara för något nytt nu när jag fixat nattas blogg så fint;)Eller vad tycker ni?

Har faktist inte ens sminkat mig eller gjort iordning mig idag, jag känner mig så jättesjuk ju. Det skaver i halsen precis som denna reklamen då en kille ska äta spaghetti med får i sig typ järnslingor typ. Har ni sett den?
Iallafall så känns det nästan värre än så. Känner mig helt seg idag.

Läste precis Kenzas blogg då hon hade blivit väckt av två fulla tjejer som skrek fula saker till henne. Helt otroligt att man kan med och göra så egentligen. Hon skriver ju bara en blogg precis som typ hälften av befolkningen... (okänd fakta). Visst, hon är störst i bloggvärlden men ändå. Hon har väl inte gjort dem något.

Tänkte att jag skulle ha en sån där frågestund snart, det verkar ju vara ganska populärt om man säger så. Fast frågan är om man har så många läsare för det är ju inte roligt om man har en frågestund och inte får några frågor,haha.
 
Här är då min nya header... Fin? ful? tråkig? bra?
Var ärliga!!!
vi ses, pusshej♥

Shopping i Kba med Natta!

Hejjsan!!
Anledningen till att jag inte skrev något igår var för att jag var och shoppade med Natta , på mellandagsrean. Äntligen säger jag bara, som jag har tänkt att jag ska åka in men inte orkat. Iallafall så sov jag över hemma hos Natta igår, till idag då. Vi somna klockan halv 7 haha. Vi har för det mesta spelat Guitar Hero som är helt nytt och bara såå roligt. Nu klarar jag tillochmed låtar på medium som jag inte klarat innan. Har svinont i halsen så jag hade alla möjliga olika röstlägen och röster som helst igår. Siter här väldigt osminkad med min nya gosiga kofta som jag köpte igår. Jag hittade jättemånga fina saker och som tur var hade jag en massa julkosing att köpa lite fina grejer för.
Det här shoppade jag igår:
(bilderna är tagna på extrasängen med gult lakan;)


Vit kofta:
Bikbok 199 kr

Musikörhängen: Raglady  90 kr   (Friis & company) REA

Svarta tofsar: H.M 19 kr

Guldvitt Halsband: H.M 49.50 kr

Vita strumpebyxor: Indiska 79,50 kr

Vita mönstrade vantar: Indiska99,50 kr

Bok " om jag kunde drömma": Pressbyrån 69 kr

ROCKA FETT!!
osminkad och sömning men cool;)!!

Kofta: En asgo kofta och jag behövde verkligen en kofta, kommer att använda den sjukt mycket.
Örhängen: Första grejen jag köpte på rean. kommer kanske inte användas ofta men ack så söta!
Tofsar: Det var inte längesedan jag köpte tofsar men de försvinner ju. PGA mina systrar.
Halsband: Jättesött halsband som passar perfekt till min nya kofta.
Strumpebyxor: Fick ett par i julklapp men de var inte alls bra så jag köpte ett par som var mycket bättre än de andra.
Vantar: behövde verkligen ett par vantar och dessa var så jättevarma och jättefina, jag kör på vitt i vår.
Bok: ÄNTLIGEN det var ödet, jag ville inte egentligen följa med till pressbyrån och jag har letat överallt efter denna boken som jag hört så mycket om. Så var den där så nu ska jag börja läsa den omtalade boken.

Vi hörs, pusshej♥♥

Lax, Potatis och Ananassås: )!

Hejj!
Vaknade som en zombie i morse (som vanligt) älskar att sova. Vi skulle upp i morse eftersom vi skulle åka till farmor och farfar. Eftersom vi inte bytt julklappar ännu. Vi åt farmors goda mat som denna gången var lax,potatis och ananassås. Kanske svårt att förstå att man har ananassås men den är sjukt god, alltså det är helt otroligt vad lax, poytatis och ananassås passar tillsammas. Fick 500 kr av farmor och farfar och det var lika mysigt som alltid hemma hos dem. Farmor har en skål i tv-rummet som ALLTID är fylld med gott godis, haha jag har aldrig kollat i den då den varit tom faktist. Idag var det dumlekolor och vingummin. Alltså varför heter det vingummin egentligen?
Så... nu är jag hemma och så fort jag kom hem så kollade jag mina kommentarer. Så såg jag att två kommentarer var från Natta då hon skrivit att någon kommit in på hennes blogg och ändrat designen så jag måste hjälpa henne att byta lösen och ändra designen såklart.

Har sjukt ont i halsen så jag har halstabletter i mängden, men de hjälper typ inte: (!
Strepsils fanns inte när vi skulle köpa dem:(!
Aja det får la gå ändå.
Vi ses, pusshej


Har beställt det!!!

Blev mitt förra inlägg krångligt??
Isåfall kan ni bara stunta i detxD!
Har otroligt ont i mina revben, har typ sträckt dem eller något. Asont gör det iallafall.
Har förresten beställt det där armbandet jag pratade om:

Vad tycker ni!?
Vi hörs, pusshej♥

Vad man känner för just nu?!

Egentligen ska man ju skriva om vad man känner för att skríva precis då man gör det, då blir det ju mer personligt om man säger så....eller så blir det inte det om man inte försöker tillräckligt vad man egentligen vill skriva om. Jag vill skriva om ALLT, jag vill vekligen skriva om ALLT men...då får man ju sitta jämt vid datorn och det går ju inte för då blir det ju lätt att man sitter och skriver om samma saker. Om man bara sitter vid datorn, så egentligen har ni några fina visdomsord som har med livet och en blogg att göra? Ni som brukar ha upp emot ett par hundra besökare varje dag borde ju ha några knep. det är svårt att veta vad man ska göra för att få en stor blogg.

Nu har jag skrivit precis det jag kände för i minuten, Just detta.


En bild från sommaren 08! På bild är det Jonna och Julia från Stockholm, Friida och Jag: )
Fina tider!

Vi ses, Pusshej♥


Sööt tjej på youtube!!

Haha ligger så sjukt gott vid den bärbara i eriks soffa. Kolla bara in denna söta tjej som är så sjukt rolig o söt haha!!
Söötast♥
 

FIFA street

Tjosan!
Sitter här i Eriks soffa med Alexander bredvid mig (min kusin) om ni inte visste det. Sitter här med den bärbara och spelar av och på Fifa street haha. Vad är det med mig?? Jag var asbra förra året, nu suger jagXD.
Chattar lite på msn och så. Kanske ska sova över hos Viking imorgon, ska bli roligt isåfall:)!
Men nu ska jag bli lite bättre på Fifa Street, var ju asbra förra året!
Btw. Det här är inlägg nummer 100, haha lite kul: )
See ya!
Pusshej♥


I (L) Posten

Hejj,
pratar med Natta i telefon som är sjuk och just nu kommit hem till Åsa. 2 Januari idag då, vad ska ni göra idag, jag ska nog bara vara hemma och om inte Natta är så sjuk sen så kanske jag är en stund med henne sen (a.
eller så blir det bara en slappedag för mig idag igen. Ingela, alexander, mamma och Klara är på mellandagsrean som jag också kunde följt med på om jag inte var så sjukt trött i morse haha. Duschade för en stund sedan. När jag kom ner när pappa hade hämtat in posten så....
Gissa vad som hade kommit med räkningarna då??
Jo, FRIDAtidningen och Hmkatalogen. Jippie!!Tihi♥

Snyggingen Kevin pryder omslaget;)♥
Vi ses, pusshej♥

2009, ett nytt år

Hejj!
Hur har erat 2009 startat?  Mitt har startat med en lång sovmorgon och senare på dagen en pigg liten Amanda Källman som berättade om sin nyårskväll. så det var roligt sen eftersom vi båda varit uppe till fyra på nyår (fick ett sms av källman klockan 4 inatt) så la vi oss på varsin soffa i mandas vardagsrum och tittade på film. Vi hade ju varit ute i kylan så det var så mysigt och komma in i värmen och bara slappa.
Så nu sitter jag här vid datorn den förste i första 2009!
Tänk att det är 2009 nu, otroligt att det går så snabbt,haha!
Jag har aldrig sett så många fyrverkerier som förra året (igår) här i Åsa. Hela Åsa bullrade och det var svinkallt ute.
Fångade lite bilder på fyrverkerierna med min dessvärre dåliga kamera men några bilder blev bra, som jag kan visa sen.
Nu ser jag fram emot ett nytt bloggår med er!
Vi ses snart, pusshej♥

RSS 2.0