Björn G är humor!

Hejjsan!!!
Som så många andra är, måste jag bara säga, JAG ÄR KÄR I BJÖRN G!!
Kolla bara in denna video som jag hittade på youtube från parlamentet, haha så sjukt rolig:D


Humor på högnivå!(L)

Jeans från Gina Tricot! Vill ha!!

Hejjsan!
Kollade lite på Ginatricot, hemsidan och hittade två par jeans som jag tyckte var assnygga! ett para halvkorta och ett par långa. Kanske ska åka in till kungsmässan med mamma snart och shoppa lite. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får la se vad jag kan hitta på en lördag som denna.
Här är de två par jeansen, vad tycker ni?
vi hörs, pusshej♥


Shoppat lite nu det senaste

Hejj!
Har ju inte berättat vad jag shoppat nu det senaste så det kan jag ju göra nu:)!

Svart skjorta från: Åhlens ca 200 kr tror jag

Appyamas från: Kualalumpur på Teneriffa 15 euro

Vita vårskor från:
NEXT i London 10£

Chinos från: Lindex 100 kr(Pappa fixar billiga kläder från Lindex eftersom han jobbar med Lindex)

Nyckelring från: London 3£(suddig bild)
Vi ses, pusshej(L)

Skolanskolanskolanskolan+Kanye West

Hejjsan!
Nu har jag inte skrivit på jäättteläänge ju, det är så sjukt mycket i skolan hela tiden så jag hinner inte riktigt. Hade iallafall No-prov imorse, det gick ganska bra faktist. Det var Optik vi hade prov på, linser speglar, prismor och sånt. Sen hade vi slöjd och  slöjden håller jag på att göra en sommarklänning i mönstrat tyg. Jag kan visa den i bloggen när den är klar, denna terminen ska jag ha iallafall VG i Slöjd, fick G i terminsbetyg i slöjd förra terminen nämligen.
Fick förresten reda på vad jag fick på min svenskafilm om "musiken i mitt liv" för några dagar sen. Fick MVG:) Trodde verkligen inte att jag skulle få det. Jag tyckte inte att filmen var så bra men jag är aldrig riktigt nöjd med mina arbeten så...:)
Fick reda på vad jag fick på mitt matteprov i Procent idag också, VG-, jag blev faktist rätt så nöjd med det eftersom jag inte är så jättebra i matte...
oj vad mycket skola det blev nu,haha. Det blir så när det är så mycket skolarbete hela tiden.
Med allt skolarbete i huvudet lägger jag in ett youtubeklipp med Kanye West för att få något annat att tänka på ;)
Nu går det inte att lägga ut orginalvideon men jag lägger ut en annan med samma låt!
Kanye West-Heartless
Grymt bra!
Vi hörs, pusshej

Teneriffa/London var toppen!

Hejjsan allihopa!
Nu har det nog gått X antal veckor sen jag skrev senast. Jag har bara inte haft den lusten, hade det jättebra på Teneriffa iallafall,och London.
kom hem i söndags och då var jag en stund med Friida.
Självklart shoppade jag lite också som jag kan visa sen. Samtidigt var Natta i Usa, Matt i Thailand och Frida i Thailand också. Jag har inte riktigt lusten att skriva just nu, ville bara slänga in ett inlägg så jag visar att jag lever någonlunda;)
Men vi hörs, pusshej♥


Osminkad, röd och något kisande, men den bjussar jag på;)(L)

Inlagg fran internetcafeet! TENERIFFA!

Hejj!
far bli ett vaaaldigt kort inlagg. Har namligen 5 minuter kvar pa min internetcafetid har pa teneriffa. det ar asgott har verkligen! har fatt en solbranna och sitter nu har pa internetcafet som ligger hur nara som helst. 4 minuter kvar.
Kan inte anvanda a a och o med prickar over har sa det ar lite storande eftersom jag ar sa van vid det gamla tagentbordet!
hur ar det i kalla snoiga sverige!?
3 minuter kvar, kommer skriva en massa nar jag kommer hem!
Saknar en massa personer, ni vet vilka ni ar!
2 minuter kvar, oj nu gar tiden snabbt, ses snart!!
pusssar(L)

Teneriffa! Nästa!

Hejj!
Har sjukt ont i huvudet just nu, har massa grejer att göra också, ska göra klart min svenskafilm innan imon, jag måste vara klar imorgon, Jag vet hur jag ska gå till väga och så, eller egentligen, gör jag det??
Jag vet inte hur jag ska göra, jag orkar inte med den filmen, allvarligt talat!
Vi ska med bilder och berättar-röst göra en film, man fick välja vad man ville göra en film om, jag valde att göra en film om Musiken i mitt liv.
Jag har bilder och så men jag vill inte spela in(klart) berättar-rösten när andra hör på, datorn står nämligen under trappen, den står mellan vardagsrummet och köket, mamma och pappa är hemme och tittar på tv.

Jag är bra på att göra saker i sista minuten, så ska jag åka på torsdag så jag har inte torsdag och fredag skoldagarna.

Har visst glömt att berätta att jag ska åka till Teneriffa på Torsdag:D, SKÖNT säger jag bara!
Ska först åka till London faktist (har aldrig varit i london) sova där en natt och sedan dra vidare till Teneriffa, var på teneriffa, samma ställe förra året så det ska bli jättemysigt.

Finns även ett internetcafé bara några meter från våran lägenhet som vi hyr, så jag var stammis där förra året och lär vara det iår med, med tanke på bloggen och så=)

Natta är förresten i Stockholm nu, hon ska imorgon åka till Usa, Natta har aldrig varit utomlands så det kommer bli en stoooor upplevelse för henne, hon har längtat jag vet inte hur länge på att hon ska få flyga och imorgon så sitter hon där i ett flygplan! Kolla gärna in hennes blogg, hon är verkligen jättesnäll och har en fantastisk blogg!!

Läste ut min bok idag, en prinsessas dagbok(3&4), den var verkligen asbra!! Är så trött också vet inte varför men jag är så sjukt trött o seg! Måste vara klar med filmen idag, fast egentligen, jag är faktist teknisk och är bra på media så jag tror egentligen inte att det ska ta så långt tid att göra den, det är bara att starta som är jobbigast!

Har inte ens sminkat mig idag, orkar bara inte. Mamma gjorde precis bullar så nu sitter jag och äter en smaskig vaniljbulle! Åhhhh, orka göra den filmen-,-

TENERIFFA, där vi ska bo!(L)

vi ses, pusshej♥

RSS 2.0