Nyårsafton.., ah idag..

Hejsan i natten!
Nyårsafton, ja inte imorgon utan idag då. Shit vad året har gått snabbt alltså.
2009 har nog varit det bästa året! Det har hänt så mycket grejer, bra saker och dåliga saker, tänker inte ge mig på en års resumé nu klockan 1 på natten eller ah, aldrig faktiskt.
Det blir nog väldigt svårt att knåpa ihop en åreresumé över 2009 gjord av ord. Let's just say, 2009 har varit fyllt med så mycket skratt, så mycket gråt och så mycket kärlek så jag vet inte vad!
Men nu hoppas vi på ett lika underbart 2010!
Here we go..!;)

Jag vet att ni älskar bilden!x) (Natta)
Vi hörs imorgon,eller ah idag,  sista dagen på året 2009!
Pusshej♥

The O.C och Twilight..

Skulle egentligen åka in med Natta Lotta och Fanny in till Nordstan idag men när jag vakna hade jag hur ont i magen som helst och fick stanna hemma, Segare än så här har jag nog aldrig känt mig, det blir ju så när man har lov och plötsligt har jag inget att göra.
Hur känner ni er?
Känner mig otroligt seg alltså och inte kan man gå ut heller, isen är så fruktansvärt hal så för att gå ut krävs nog hjälm och en massa skydd, ingen idé alltså.

Imorgon blir det i alla fall att åka till min kusin som fyller 6 år så du får jag piggna till lite, klä på mig fina kläder och så, lovet har mer eller mindre bestått av att jag lanar The OC, Haha!
Eller ah, lovdelen efter Julafton hehe. Jag kan inte slitas från det, ska nog upp och kolla klart några avsnitt till. Något som är lite roligt är att tre skådespelare som är med i Twilight är med i The O.C. Visste redan att Cam "snygg" Gigandet som spelar James i Twilight och Jackson Rathbone som spelar Jasper i Twilight är med. Men jag visste inte att Nikki Reed som spelar Rosalie är med.

Detta knåpade jag ihop nyss hehe,
Vi hörs, pusshej♥


22:56

Uppdatering nu!
Har precis gjort mig den godaste fruktsalladen i världshistorien, ja ett tappert försök duger iallafall.
Fruktansvärd god i alla fall. Det behövs lite återhämtning efter julens läckerheter, vad passar då bättre än en frisk fruktsallad gjord av husets övermogna frukter som legat och väntat på att julgodiset ska ta slut, skämt åsido.
Bäst att inte låta fruktsalladen vänta mer än nödvändigt. Mot Newport! (mitt rum med O.C på). Haha
Vi hörs i kylan, pusshej♥

Blyertsteckning

Hejsan igen!=)
Kom till en blogg som hade en tävling angående en blyertsteckning. Hon som har bloggen målar otroligt fint så varför inte. Man ska då skicka en bild till hennes mail och om man vinner så målar hon av den, bra va!?;)
Mer information hittar du här.

Denna bild har hon målat!=)
Lycka till!:D

091227

Har legat nästan hela dagen på min bäddade säng och tittat på The O.C. Helt underbart!
När jag gick in på datorn förut upptäckte jag att jag hade fått jättemånga kommentarer. Blev otroligt glad över det, särskilt när ni skriver att ni tycker om min header. Har faktiskt börjat tröttna på den. Jag tycker givetvis om den men jag vill ha något nytt liksom. Gjorde ett försök till en julheader men den blev inte så fin. Får göra en när jag verkligen har kommit på något bra.
Bra att ni tycker om den iallafall;)
Här är den juldesignen jag gjorde för några dagar sedan=)

Haha, nu ska jag läsa min FRIDA vinterspecial som jag fick i julstrumpan;)
Vi hörs, pusshej♥

Chailatte är gott!

Natta och hennes två kompisar från Stockholm (Fanny och Lotta) var här för en stund sen. Kändes lite konstigt eftersom jag brukar annars känna nattas kompisar men nu har hon fått så många twilightkompisar så jag nästan inte kan hålla koll på dem. Det var jättefina tjejor både två trots att de var här en kort stund=)

Har ändrat småsaker på min blogg, eller jag gör det hela tiden, vet inte ifall ni märker det men det gör jag heheh.
Det är så roligt när saker fungerar efter en massa koder och skit, man tror verkligen inte att det kommer fungera, därför blir man så glad när det gör det.

Sitter här med en chailatte som jag precis gjorde, doppar skumtomtar i den, det var jättegott! Haha!

Mumma säger jag bara!
Vad tycker ni om Chailatte!?:P


091226

Hatar när detta händer, musen hackade sig precis när jag blev klar med mitt inlägg och så hoppade jag till bilddagboken och så försvann mitt inlägg.. Buhu...
Ett nytt försök får jag väl ändå försöka att göra..


Efter mycket krångel, ändringar och förflyttningar har jag äntligen fixat en besöksmätare på min blogg. Får kolla så att det stämmer nu med besökarna och så. Fixade den idag så den startade om från noll idag så att ni bara vet.
Är faktiskt ganska stolt över att jag fixade det till slut;)
Skulle egentligen åka till mormor och morfar idag men det hade kommit för mycket snö hemma hos dem så det skulle bli för svårt att ta sig fram om vi skulle försöka oss dit.
Tog en massa kort på mina julklappar som jag fick, tyckte själv att denna bilden blev fin som jag tog på mitt röda nagellack som jag fick i julstrumpan. Har på mig det nu hehe!;)

Tur i oturen att mitt inlägg från början inte var så långt;)
Nu ska jag nog gå in på Facebook/Farmville och kolla till mina djur, har till slut också fasnat i spelet som egentligen är dötrist!x)
Vi hörs, pusshej♥

Juldagen-filmdagen.

Klockan är redan ett, vart har dagen tagit vägen. Det är bara mamma pappa och jag hemma i vårt annars så folkfyllda hus så jag tycker att det låter alldeles för högt där jag sitter och slår på tangenterna.
Egentligen är jag ionte så trött som jag borde vara klockan ett på natten, eller ja jag är visserligen en nattuggla men ändå.
Idag har jag fastnat i teven och suttit fast hela dagen, det har gått jättebra filmer hela dagen så det bara blev så.
Jag har idag kollat på Förortsungar, Harry Potter, En prinsessas dagbok och Narnia. Så jag har faktiskt inte ägnat en stund åt min älskade OC-box. Egentligen är det lite sent för den nu men The OC är The OC och faktiskt är det aldrig för sent för Summer, Seth, Marissa, Ryan och de andra härliga karaktärerna.
Fick The O.C boxen (hela tredje säsongen) igår, i julklapp. Blev otroligt nöjd med mina julklappar iår=)
Vilket är precis vad jag kommer visa er nu..
Mina julklappar!

Min älskade OC-box!

Den ska jag kolla på nu!
Vi hörs, pusshej♥


Jultävling=)

Hejsanhejsan igen, Mamma pappa och Klara sitter och tittar på någon film som mamma fick i julklapp, verkar inte precis något för mig så jag gick in och skulle kolla ifall jag vunnit något från tävlingarna som skulle avslutas idag, men inte nåt har häntx)
tycker det är så roligt när man vinner vilket jag förstått först efter att jag vann själv, att man faktiskt gör ibland när man ligger i. As always så hittade jag en tävling i samband som jag tänkte bara skriva kort om här. Skulle bli som en liten julklapp trots alla julklappar jag fått idag heheh.
Det gäller ett rosa armband, jag som älskar rosa. Armbandet kommer från Åska Design och tävlingen hittar du här.

Lycka till, tävlingen avslutas på nyår=)
Vi hörs bland mina julklappar senare inatt eller förmodligen imorgon hehe, pusshej♥


Julafton 09

GOD JUL på er alla!
Har haft en underbar julafton, med jättefina julklappar, jättegod julmat, en underbar gemenskap och många skratt!
Ville bara avvara några minuter vid datorn och hälsa alla en God Jul!
Har tagit massor med kort men jag har ju hela dagen imorgon till att fixa copyright och grejer på bilderna innan de läggs ut så det får jag fixa och dona med imorgon. Nu ska jag njuta resten av denna julaftonen med min familj och kolla på "Ogifta par" som går på tv.
Nån bild kan jag slänga in; )

Vi hörs, pusshej♥

Dan före dan före dopparedan..

Hejsanhejsan i julstöket. Här är det snöstorm i princip och vi har ännu inte köpt någon gran, pappa ska fixa en imorgon då mamma och pappa också ska köpa all julmat och resten av julklapparna. Idag kom alla paket på posten också, de är ju till oss barn men jag vet att min OCbox ligger i ett utav paketet. Jag är inte överdrivet nyfiken, jag är bara smart! heheh.
På tal om något helt annat så vet jag inte hur många clementiner jag proppat i mig idag, sitter med en nu. Clementiner är min drog..
Min äldsta syster är i Spanien hos sin pojkvän och firar jul så det är lite tråkigt men vi överlever. Vi, resten av familjen ska snart sätta oss ner och titta på en utav filmerna pappa hade beställt som kom hem idag. Det ska bli mysigt.
Shit, nu är det bara ja mindre än TVÅ dagar kvar till Julafton med gemenskap, julmat, julegran, Kalle Anka och julklappar som vi så många år upplevt tillsammans.
Nu ska jag väcka Klara som slumrat till i soffan, så ska vi baka julgodis, bättre sent än aldrig, eller vad säger ni ;)?

Vi hörs, pusshej♥

Tävling hos Nilma!=)


”Jag är med och tävlar hos Nilma om ett presentkort värt 200 kronor på Coolstuff. Tävlingen avslutas 27/12 kl 12.00. Var med du också!”
Lycka till!:D

Kolla även in en tävling hos Myzaan där man kan vinna ett guldigt halsband med två hjärtan på, tävlingen är sponsrad av Smyckesspecialisten!

Efterlängtad snö är äntligen kommen..

Nu är det vinter på riktigt, att det skulle ta sådan lång tid alltså.
4 dagar kvar till julafton nu, ska in imorgon och köpa de sista julklapparna. Köpte lite igår eller ah jag hann inte med så jättemycket eftersom både mamma och Klara var med mig men jag köpte en jättefin om jag får säga det själv, julklapp till Frida. Ett par gosiga riktigt rosagulliga Hellokitty tofflor som går upp en bit. Hur söta som helst, vill nästan ha dem själv! (och ja, hon har redan öppnat paketen)x)
Själv fick jag ett linne av Frida med guld detaljer på, jättesnyggt. Jag har så få enkla linnen så det är sjukt.

Har för övrigt precis varit hos min systers bästa kompis och fått en timmes professionell massage av henne. Elin har gått någon sorts kurs och hade en riktig massage"bädd" på sitt rum. Det var verkligen hur skönt som helst! Jag somnade nästan där jag låg. När jag skulle gå hem efter Gossip Girl hos Elin med min syster och Elin så snöade hur mycket som helst och denna gång la det sig så nu sitter jag med julkänsla i hela kroppen som är nymasserad. Gud vad denna snövädret är efterlängtat! Det mysigaste är när snön precis lägger sig och ingen var gått i snön ännu. Så fridfullt liksom, och så tyst.


Den goa snön som fallit ner utanför mitt hus.
Vi hörs, pusshej♥


Kallt som is, Iskallt!

Hejjhejj!
Shit vad kallt det är säger jag bara! Otroligt kallt är det. Låg i min säng imorse alldeles för länge och så fort jag skulle försöka komma upp ur sängen kände jag en kall ilning och tog beslutet att lägga mig under mitt täcke med en filt över åter igen.
Så såg min morgon ut tills det började kurra i magen och blev därför tvungen att gå upp.
Jullov har man nu då, sjukt gött! Hade avslutning på kvällen igår då jag bland annat sjöng med Elin Malin Alice och Sara.
Trots min förskylning gick det ganska bra. Det hade gått så mycket bättre ifall jag hade varit frisk men det gick bra ändå. Har aldrig sjungit inför en sådan stor publik förut så jag var ganska nervös men när jag stod där uppe på scenen var jag faktiskt inte alls nervös=)
Vi fick våra betyg och jag blev nöjd=P
Idag har jag tänkt att bara vara hemma med mamma och pappa, äta hemmalagad pizza och äta godis. Mår fortfarande inte så jättebra så jag tänkte vara hemma och vila upp mig bara=)
6 dagar kvar till Julafton

De små hade Luciatåg den 10 December och de var hur söta som socker! Här kommer en något suddig bild från Luciafirandet=)
Vi hörs, pusshej♥

Mitt inlägg förändrades inom loppet om några sekunder..

Hejsan, längesen jag bloggade nu. Är sjuk, sjuk och åter sjuk. Tre saker jag är.
Idag har jag slöat onödigt mycket framför min nya favoritserie (okej inget slår O.C med "pretty close") "HOW I MET YOUR MOTHER", Klaras kompis har lånat säsong 1 av sin kompis, klaras kompis glömde den sedan här hos familjen, min familj, Just det! Hängde ni med?!;)
Det gjorde jag, okej jag vet inte vad det är med mig. På något sätt har jag känt mig sådär lite smart måste jag säga. På något sätt! Jag har då inte varit i skolan på två dagar.. Hmm.......
Okej, Slutsats, Skolan gör mig inte smartare än vad jag redan är!
Oj, gud vad smart jag är!:D

Slutar skolan imorgon, ska sjunga på skolavslutningen på kvällen imorgon men frågan är ifall jag kommer klara Halleluja med några utav mina fina vänner med min förkylining, trots att den har blivit bättre. Dessutom har jag gett mig på tonarten "TOO HIgh" That's right, så heter den! Vi får se hur det går imorgon på träningen! Vi får träna upp rösterna hela dagen imorgon!
COME ON girls, we can fix this! Eller?!:s
Självklart!

Hopp så fort man mår hyfsat bra fysiskt så ska man må dåligt psykiskt.
Plötsligt blev man en Tjatig dålig lyssnande egoistisk tjej som har en mörk sida inom sig!?
Tack för den!
Vi hörs, pusshej♥

Mad world..

En så sjukt bra låt som ni bara måste lyssna på, en av de bästa!
Nu ska jag åtegå till mina kraftverk-.-.
Expect the best, prepare for the worst and capitalize on what comes.

Vi hörs, pusshej♥

23:19

Superduperkortisinlägg. Julfesten var inte precis någon riktig julfest utan vi bara var med varandra, skrattade lite och så. Fick även en liten Julklapp som jag öppnade med en gång, mohhaha. Berättar imorgon vad jag fick av ungdomsledaren=)
Kom hem sent eftersom Anna från Götet missade bussen så jag var med henne en timme tills nästa buss skulle gå men det var mysigt i det kalla vädret ändå. Ska läsa ut den fjärde boken i Twilightserien nu, som jag sagt förut. Jag vill smaka på orden.

Vi hörs, pusshej o godnatt♥

091208

Träningsvärk från simningen igår, är fruktansvärt trött det med. Fick reda på vad jag fick på min engelska uppsats idag. Vi fick för några veckor sedan välja en rubrik av några rubriker och sedan sitta i en 80 minuter och skriva en uppsats som passade överens med den rubrik man hade valt. Jag skrev om mitt konfirmationsläger som var en av mina bästa veckor. Jag fick MVG, så sjukt glad! Så nu känner jag såhär: No:n, screw you! I've got MVG in English!
Iallafall så är det Julfest med ungdomsgruppen idag och min käre vän Anna kommer ner från Gothenburg. Får se vad jag slänger på mig.
Nu ska jag läsa min nya FRIDA-tidning som jag hitta i brevlådan när jag kom hem från skolan idag. I detta numret såg jag att Kenza är intervjuad också, trevligt!:P

Ha det bra, pusshej♥

Julstämningen är på topp!

Hejsan bloggen, sitter här och somnar nästan, så trött är jag och inte vet jag varför. Jag hade ändå sovmorgon imorse. I och för sig har jag och Amanda varit och simmat idag vilket förmodligen är anldeningen. Jag kunde inte vara med sist vi åkte och simmade med skolan så efter många om och men åkte jag in med Amanda idag. Jag skulle få ett intyg men när jag kom dit var det simträning där och jag visste inte riktigt vem jag skulle få intyget ifrån, jag bara slank ner i poolen och började simma sen glömde jag av intyget. Jag kan ju säga till mitt försvar nu att jag tycker att det var bättre att jag åkte in och simmande än att ajg inte gjorde det alls som jag tänkte göra innan. Amanda som jag tror Glenn litar på väldigt mycket kan gott intyga att jag idag har simmat 32 längder! 22 bröst och 10 rygg. Efter simningen så bastade vi och vi var sedan lika lena som barnrumpor båda två!^^

Sitter här i Klaras rum vid hennes nya bärbara dator, gud vilka goa tangenter! Ska jag ha en dator så tror jag att det blir en sån här, Klara har sån bra smak x)!
Känner mig liksom lite stressad med skolan och så men i lördags hade jag Julkonsert med min orkester och därmed avslutning så det är ingen orkester imorgon vilket betyder att jag får tre timmar extra att plugga imorgon vilket jag behöver mer än någonsin!
Igår hade vi lite mys med familjen, vi lyssnade på Julmusik, bakade pepparkakor, åt lussekatter och drack alkoholfri glögg. Klaras kompis Elin kom också förbi, Elin räknas praktiskt sätt som en i familjen med tanke på att Klara och Elin känt varandra sedan de var jättesmå.



Jag ser ganska koncentrerad ut kan man sägax)
Nu ska jag sova, vi hörs, pusshej♥


22:47

Tjobre, Idol imorgon då och det ska bli så sjukt roligt! Är så sjukt trött nuförtiden bara så detta blir väldigt kortfattat.
Ska duscha och sen sova med min gosiga filt, på morgonen så känns det som att jag vill ligga kvar i sängen hela dagen, det är så sjukt gött!
Skola imorgon, fast imon är det fredag, bästa dagen särskilt nu eftersom vi har företagsamt Lärande, ett projekt där man fick välja en av olika grupper. I varje grupp ska man skapa någonting, våran grupp heter "Kalender" och då ska vi göra en kalender, sjukt roligt är det.
En liten nackdel, eller ja jag vet inte ifall det är en nackdel men jag skulle tydligen vara med killarna i min klass, sjukt snälla och gulliga men en aning oseriösa men, någon måste ju styra upp den gruppen så det får väl bli jag. Vi har det roligt iallafall;) Musik på morgonen, YAY!;)
Nu ska jag nana!


Jag och min kära bror på en utav våra familjeresor till Spanien, för mååånga år sedan heheh!
Hittade lite bilder idag och ja alla har vi varit små;)

Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0