Nostalgi! =)

Cyklade ner i motvind till Elin för en stund sen, kollade på hennes nya Ipod touch, åh blev förälskad i smileysarna på msn, haha! Det dröjde inte länge innan Alice bad oss komma ner till fotbollsplanen för att träffa henne och hennes hund Ida. Match idag, killarna B-laget.
Vi ringde dit Källman när vi kommit dit också, roligt att man verkligen träffas mycket fast man börjat på gymnasiet, är så sjukt glad över att det inte är någon som ändrat sig totalt nu pga ny skola, nya kompisar. Det kan ju lätt bli så. Skönt att alla är som vanligt! :D
En halvtimme kvar tills det är dags för Idol med Frida, mamsen och pappsen! =) underbart!

Har en massa matte att göra men jag orkar inte... haha. Vem orkar matte!? ^^ Får väl göra det efter idol istället, hehe. Klara kommer hem ikväll också, ruuuligt! ;P

har fått tillbaka stora datorn igen, gooottt, finns så sjukt mycket gamla bilder, bjuder på en där jag och Natta är med på! Så sjukt snygga va!? ;)
Ska kolla på halv åtta hos mig nu, pööösss

Vi hörs, pusshej♥

100922

Ja vad ska man slänga in på bloggen en sån här händelselös dag. Försov mig imorse, första gången på gymnasiet, vaknade 8 när min buss går kvart i åtta, så jag fick ta bussen kvart över åtta istället, det är bra så man inte kommer alltför sent.
Hade engelska första lektionen och vår engelskalärare sa första dagen att hon har förståelse för personer som kommer för sent eftersom hon själv är en sån person så där hade jag väl tur!

Träffade Alice Malin och Anton på stationen när jag skulle åka hem, känns som det var hur länge som helst sen jag träffade Alice! Blev jätteglad när jag såg henne! =)
Just det jag, jag glömmer och berätta när jag ska resa någonstans, det blir bara inte så att jag berättar, vi reser så ofta så jag tänker knappt på det, haha! I alla fall, så drar jag till modestaden Paris på fredag! Med mamma pappa och Erik, ska bli jätteroligt. Dock tror vi att vädret inte kommer vara det bästa men jag tror inte att det har någon större betydelse faktiskt. Ska ju gå in och ut ur butiker hela helgen , mohahah!

Lyssnar på Moulin Rouge soundtracket nu, så sjukt mäktigt ändå!
Nu ska jag ringa Elin och höra vad hon har för sig :P
Vi hörs, pusshej♥

Härlig dag, 21 September 2010..

Dagen har gått otroligt snabbt tycker jag faktiskt och snart är det Idoool!! Imorse var vi på utställning på fyren, utställningen hette Chinagirl och var otroligt intressant tycker jag!
Det handlade om oönskade flickor som föds i KIna, barn som försvinner varje dag på grund av att familjerna inte vill ha flickor. Efter vi hade kollat på utställningen så kom det en genuspedagog, jättebra var hon! Hon skulle göra övningar med oss där vi skulle göra ställningstaganden kring genusfrågor.
Jätteintressant var det.

Att alla människor är lika värda är fel, alla är inte lika värda! För vem är det egentligen som bestämmer värdet på människor, det är väl självklart att mina bästa vänner är mer värda för mig än vad en massmördare är. Jag kan hålla med om att alla kanske är lika mycket värda från början men nej jag tycker inte att alla människor är lika värda. Uttrycket stämmer liksom inte, när man tänker efter, vilket jag gjorde idag.

Sedan bar det av till idrotten, fotboll var på G och det är inte precis min favoritsport...
Meen, min lärare såg mig trixa lite i början, väldigt tillfälligt, gick förbi och sa "jaha, där har vi en fotbollstjej", jag garva och bara "nejnej" hahahah! x) För det är det sista jag är! Men konstigt nog så gick det faktiskt ganska bra på fotbollen, skönt att det är över nu! ^^ Nästa vecka blir det basket, gott!
Efter fotbollen var vi sjukt varma och jag som blir så röd, blev ja, röd!x) Jättebra att vi skulle ha skolfoto timmen efter...hmm!
Men vi stannade kvar i omklädningsrummet och gjorde oss iordning lite, Helena vars bästa vän är plattången försökte hitta ett uttag och när hon hittade ett så funkade det inte. Till slut hittade hon ett utanför omklädningsrummet, hon skrek jaaaa!!! Sen upptäckte hon att en målade stod en meter ifrån henne bakom väggen, HA HA !! xD
Skolfotot gick väl bra, hoppas jag! Vår fotograf pratade som en seriefigur, haha!x)

När jag kom hem ringde jag Amanda Källman, hon stog och stekte pannkakor så det var bara att slänga sig på cykeln och dra till henne, mumsmums! Perfekt! Så go är du, haha! Efter en stund tog vi moppen upp till Amandas Farmor och farfar för att träffa dem och hennes katter som flyttat dit. Jättemysigt var det, riktigt farmorstyle! Me like! Kakor och saft^^ :P!

oj vad tiden går, Idol nu, hem till Friiiidaaa! Vi hörs, pusshej! ♥

Mobilen har fått någon boktavskombination, jag lovar!

Jag blir rädd för mig själv när jag inser hur sjukt beroende jag är av min mobil.
Den har hållt på och levt sitt egna lilla meningslösa liv hela dagen så ingen har kunnat nå mig, känner mig helt borta när jag inte kan nå någon.
Mina fina vänner föreslog att jag skulle slänga ner mobilen från tredje våningen för att den skulle vakna till lite men jag tvekade lite till det... nepp ingen mobil i marken idag i alla fall.
Den ligger långt ifrån mig för att jag inte ska bli förbannad. Knappsatsen är det då som inte fungerar, det går inte att trycka på knapparna förutom "C" knappen. Så ja, rörigt är det och sjukt jobbigt!

Jag börjar blogga nu igen eftersom det är så många som jag inte träffar lika ofta som förut, som börjat i nya skolor och som jag kanske inte ens pratar med varje dag längre, så ni ska kunna läsa om vad jag gör på dagarna, It's for you ♥

Idag började vi dagen i skolan med att ha geografiförhör och har man träffat vår geografilärare så förstår man att det var ah lite weird. Precis som vår lärare, när vi frågar något så svarar hon inte utan hon går in på något helt annat, sen helt plötsligt så har vi förhör.. och då ska vi veta vilken breddgrad och längdgrad Paris har, utan kartbok. Plus att jag klaaarar inte närlärare är så fruktansvärt långsamma när de pratar, gud..vi får liksom ingen kontakt med henne.. så förhöret gick väl sådär, och då är jag positiv ^^
Dagen fortsatte med Engelska och Datorkunskap/facebook. Mwahah! Men det var rätt så kul eftersom vi fick designa en festinbjudan, enkelt men roligt. På engelskan fick vi lyssna på musik och sedan skriva ner det vi hörde, något jag älskar! Tog en låt som jag kunde så det var inte så svårt, men det var roligt! Sista lektionen innan kören hade vi matte, jag och en viss Amanda Haglund hade otroligt roligt måste jag säga ^^ sjöng lite och så... mwahah!

Låten jag valde på engelskan, åh älskar den filmen och låten! ♥
/Hedvig

Ja, vad ska man göra?! =)

Får väl börja skriva igen..något får man ju göra när regnet bara öser ner utanför. Rätt mysigt ändå..
Anledningen till att jag slutade blogga var dels för att jag hade tankarna på annat än bloggen.
Men inte hela sanningen, eftersom jag började gymnasiet nu och skulle träffa så mycket nytt folk så kände jag inte riktigt att jag ville att de skulle se min blogg innan de lärt känna mig på riktigt.. jag ville inte att de ska tro att de vet vem jag är innan de lärt känna mig.
Nu har det gått mer än 4 veckor, kan inte fatta att jag gått i en månad med min nya klass..vissa känner jag mer än andra men jag tycker ändå att klassen börjar komma ihop sig nu. Känns oerhört konstigt att jag lever mitt liv i min nya klass medan mina vänner går på helt andra skolor och linjer och träffar helt nya människor. När man gått i samma klass i 10 år (vissa) så känns det ju naturligtvis lite konstigt att börja i en helt ny klass.

I alla fall, får se hur länge jag bloggar denna gången innan nästa avbrott, hehe. Kom hem från skolan för en stund sen, har haft kör till kvart i fem med Sandra Sundfors och Elin Åkeson, bäst är ni! ♥
Sjukt roligt att gå i kör med er! Nu ska jag sjunga lite Gleeversions ;)
Ha de fint/ Hedvig ♥

RSS 2.0