Mina tre bästa vänner♥

Vad jag än gör, vad som än händer så vet jag, allt kommer att lösa sig.
Tack vara tre personer, så kommer jag oavsett vad som händer alltid ha någon att lita på och prata med. Jag pratar då om mina tre syskon, mina tre storasyskon.
De är mina ledsagare, ingen leder mig in på livets händelser så bra som de gör. Så fort jag har någon som jag stör mig på, om jag är ledsen på någon eller om det hänt något i skolan. det kan vara att jag bråkar med en kompis såsom har problem med en kille. Så vet jag att jag har tre personer som skyddar mig och tar hand om mig, de får mig alltid att skratta och jag har alltid lika kul med dem.
jag säger bara att det är så underbart skönt att ha Erik, Märta och Klara vid min sida, i ur och skur.
Vi är ett team som kommer att hålla ihop föralltid..!
Ni har gjort mig till den jag är idag, utan er hade jag inte varit någon, alls..
Jag hade inte varit den personen jag är idag i vilket fall.
Jag har lärt mig allt jag kan från er och det är saker jag är stolt över.
Jag är stolt över er!
Jag är stolt över vår sammanhållning!
Ni betyder mest av allt för mig och jag vill bara att ni ska veta hur mycket jag älskar er, Märta, Klara och Erik!
Jag vet att detta inte är vår grej att förklara vår kärlek med dessa ord, men någon måste ju göra det kände jag!hehe
Ingen förstår mig som ni gör♥
Självklart ska ingen lämnas utanför, mamma och Pappa ni är de bästa föräldrarna man kan tänka sig!♥
/Hedvig

Am I obsessed with you?

For you..

Why do I just lie awake and think of you?
I need some sleep
Tomorrow I have things to do
Everytime I close my eyes I see your face
so I try to read, but all I do is lose my place

Am I obsessed with you
I do my best not to want you
But I do all the time
I do all the time

I just had to call you up and say hello
I know it's 3 AM
And I saw you awhile ago
But I still had this aching need to hear your voice
To know your there
I don't seem to have any choice

Am I obsessed with you?
I do my best not to want you
But I do all the time
I do all the time

Oh yeah
I'm so sorry I just had to wake you up
I feel so lonely by myself
Is this the way it feels when you're in love?
Or is this something else?
Yeah

Yeeah

Am I obsessed with you?
I do my best not to want you
But I do all the time
Want you all the time

Oooh yeah
But I do all the time, I want you all the time
Am I obsessed with you?

En vanlig dag..

Har precis kommit hem från tandläkarn, många är rädda för tandläkaren men inte jag, hehe. Så det gick superbra, gick dit och det var verkligen helt underbart väder, sommaren är verkligen på väg..
Hade Matte nationella idag som resten av Sveriges nior också hade imorse.
Det gick ganska bra. Jag tror att den klunk beska kaffe jag fick av Källman hjälpte till slut haha. Var tvungen, med tanke på hur trött jag var imorse..
Innan lunch idag hade vi tyska och nu tycker jag verkligen att vi fått göra ett jätteroligt projekt. ("En vanlig dag" heter det)(Vår idé då;)Vi är indelade i grupper på fyra och vår idé innehåller en massa klipp och klistra, det jag gillar bäst!;)Hehe
Kan visa hur resultatet blev i bloggen när det är klart=)
Sista lektionen hade vi idrott och idag för ovanlighetens skull så dansade vi, inte någon mesig oseriös pardans denna gången utan dans där man får dansa ensam, oberoende av någon annan.. eller ah typ.
Efter ett någorlunda svettigt danspass med killar som ser ut som robotar typx) så gick jag hem och såg att..
ja när man har tre syskon så blir det lätt stökigt när 50% av familjen inte är kapabla till att plocka undan och ställa in i kylskåpet.. så då såg jag att det var ganska stökigt och jag fick lite smått ryck, jag som gärna har det väldigt rent och städat.
Så jag bestämde mig för att diska rent allt och göra så fint jag kunde till världens dunkmusik, Lil Wayne, Usher, T-Pain, Timbaland, Akon, Kanye West, you name it.;)
Ganska gött, städade tills det var dags för mig att gå till tandläkarn.

Ha det gött!
/Hedvig

California here we come..

Många gånger säger man att det är det absolut bästa som finns, och det är precis vad det är, just då.
Något som för mig alltid kommer att vara det bästa som finns är OC, den serien är precis som jag sa det bästa som finns!
När jag lyssnar på temasången California så blir jag alldelesalldeles lugn i hela mig. Det är en otrolig känsla, en underbar en. Alla kvällar som jag legat på min säng och tittat på det bästa som finns, karaktärerna, musiken hela serien blir bara min, då jag ligger där ensam så blir allt mitt och det är helt underbart!

Så nu delar jag med mig av en av världens BÄSTA låtar från världens BÄSTA serie♥
Kärlek♥

/Hedvig

Sailor moon♥

Shit, Natta skickade denna länken till mig, åh jag älskade Sailor Moon när jag var liten, ååhh!
Hahaha måste erkänna att Annies morgon, att det kan vara lite jag i ett nötskal där, hahahah. Så himla klockrent med hennes mamma och så, mamma är likadan. hahahahahah så komiskt! Hhaha
Enjoy!

/Hedvig♥


Promenad med Källman♥

Har varvat ner lite nu.. det känns så konsitgt, tänk att jag har jobbat idag, imorse. det känns så längsen.. har gjort så mycket idag liksom..
Glömde nästan av att det var Gossipgirl förut, shit..haha när det var slut kom Källman i alla fall hit och vi bestämde oss för att ta oss en promenad i vårat lilla samhälle,hehe.
Efter en mängd skvaller om "några" och "nobodys" och "alla" så stannade vi på berget som "viewar" ut över vitasand. Så sjukt fint! Det var som taget ut ett blåsigt OCavsnitt, himlen var dessutom ascool!
Efter ett tag blev det svinkallt men vi fann Alex och Elin så vi stanna en stund på berget och pratade, vid det laget frös man olidligt så vi drog oss hemåt,hehe;)

Nu när jag la in bilderna på datorn så var de tyvärr lite suddiga, vi hade använt fel inställningar på vissa bilder, menmen..
Orkar inte redigera bilderna, vi är lika snygga ändå, haha!;) Suparn o dagismamman! yeah..!
Jag dårååå! ;PppPPPppPppp(fattar inte grejeeenn??)xd




Eliiiiiiiiiiiiiiiiit!♥
Hadefett/Hedvig

Nostalgi.

Roligt.. roligt.. att alla mina grejer kanske är borta från datorn., eller ah en del av mina grejer, de nyaste bilderna från i måndags (ja, så blir det när man inte har en bra egen kamera) är kvar i alla fall, det var undrbart väder och vi var nere vid stranden. Bästa stället!
Om drygt en timme ska jag ner och jobba igen, gott med pengar sen. Det är ju mitt första riktiga jobb liksom, hur gött som helst!
Ikväll blir det Gossip Girl vid sju, gott.
Men ja, har inte så mycket mer att säga nu..
Enjoy

Amanda i ett nötskal♥



Ha det bra
/Hedvig


Dagarna blir längre..

Kände det igår, dagarna blir så mycket längre när man vaknar tidigt för att jobba och sedan kommer hem vid lunch. haha tänk ändå att jag tjänade pengar för att jag inte sov igår morse och idag som jag då vanligtvis brukar göra. Min uppdatering igår var en liten snabbis, kände ändå att den var nödvändig, hehe.
Imorgon har jag och Julia svenskaredovisning, och när den är över så ja då är det riktigt skönt, det är så många saker som liksom är avklarade nu så bara för att, så tror jag att jag ska börja på min slöjddokumentation, bara för att jag INTE behöver göra något, haha..
Ja de e så det funkar..

Hjälpte en jättesöt liten kille i affären (där jag jobbar) att ta ner ett flingpaket, han hoppade och sa lite kvävt, jjag nåår iinte, för sig själv. Jag frågade honom ifall han behövde hjälp, då sa han ja, tack gärna. Så sjukt söt!x)

Klockan tre igen bär det av till jobbet igen (känns konstigt..jobb liksom haha) ska jobba i en timme, mest städning men ändå=) Snartsnart så har jag min efterlängtade kamera!

Va och fotade till mitt Idkort för några dagar sen så snart har jag ett sånt där fräckt kort man kan betala med, haha;)

/Hedvig


Uppdatering, kort en..

Uppdatering:

Det blir svårt och långtråkigt för er att läsa om jag skriver om min resa till Prag som jag mamma pappa och Erik gjorde på påsklovet, den var jättebra o allt det där, många skratt menmen..

Jag kom in på min gymnasielinje, samhällsamhäll, tvivlade inte på det innan heller, hehe..

Mattenationella gick förvånandsvärt bra..

Igår var jag o grilla med tjejerna, sjukt mysigt hade vi, blev lite kallt efter ett tag, då gick vi hem till Frida:P

Idag var första dagen på mitt sommarjobb, väldigt mycket att komma ihåg tycker jag men jag hoppas att det ska bli bra jag ska göra mitt bästa;)

Jag har lanat sims i flera dagar nu, hehe.. nyominstallerat, + att sims är det bästa spelet någonsin.

Nu ska jag spela ännu mer sims, plus. kolla Nattas blogg

Hadefett!;)
Hedvig



Nu drar jag, kommer hem på söndag(y

Ungefär en halvtimme tills vi ska åka nu. Packad och klar är jag bara några låtar ska laddas över och några tänder som ska borstas. Sen bär det av. Natta är förmodligen redan på flyget i alla fall. Ska se ifall jag får tag på en balklänning och ett par converse där i Prag. Vill ju gärna inte köpa min klänning på Hm eller något. Lite pinsamt om man skulle komma till balen och se att man har en likadan klänning soim någon annan. Det kommer vara minst 100 lika gamla tjejer och killar där. Längtar!
Nu ska jag packa ner det allra sista och ta farväl till mina gossedjur, Kademumma och Brownie;)

See you later♥


Goodnight Dead Void - You've Got Mail

Känner att jag skrivit löjligt mycket idag, men är man på skrivarhumör så är man. Har precis proppat i mig en kexchoklad, mums men fy. Ska sluta med allt sånt, inte för att jag tror att det kommer att fungera. Men, det kanske blir mer troligt om jag knappar in det på tangentbordet, vem vet!?
Nu längtar jag efter min tandborste för att skrubba bort mitt dåliga samvete, haha;)! Imorgon blir det nya äventyr, ny stad, nytt land, nya upplevelser. Prag är tydligen känt för sina mysiga cafén, inte äta, bara vara. haha juust kidding;) I think^^ Älskar mysiga cafén
Godnatt nätet och alla därute♥

You're The Inspiration.

Nu hittade jag inget bra klipp på en av de bästa låtarna som finns, nämligen You're the inspiration med Chicago. Kollade på Desperate Housewives hemma hos Frida, sjukt bra var det, Pappa tyckte till och med att det var bra fick jag höra sen, haha!
Natta håller på att skicka en massa bra låtar till mig som jag tänkte lyssna på, på vägen ner till Malmö där vi ska till flygplatsen och åka till Prag imon. 3 timmar blir det i bilen. Det går så fruktansvärt segt att föra över låtarna bara.. frågan är om det finns tid.
Natta åker till Gran Canaria imorgon bitti, så egentligen så borde hon sova nu, eller i alla fall försöka. Klockan 4 ska hon upp.. busunge!x)^^
Kommer inte kunna blogga förrän typ på måndag nästa vecka. Då jag kommer hem, eller ah jag kommer hem på söndagen, men jag kommer vara riktigt hemma klockan 12 på kvällen såå; )
Men långa pauser i bloggen brukar ju förekomma här så det gör ju inte så mycket, hehe..
Klockan är tjugo över elva. Jag ska packa lite grejer, skriva två brev och skriva lite dagbok och sen ska jag väl läsa. Kommer nog inte kunna sova på ett lååångt tag, gick ju upp vid tolv imorse så.


Teardrops on my guitar.

Märker att det blivit mycket roligare att blogga efter att jag gjort om min design. Frida sitter bredvid mig och om två timmar blir det choklad och de desperata husfruarna. Har försökt att göra ett antal olika headers nu, men ingen blir tillräckligt bra för att pryda bloggens topp.
Ur högtalarna sprutas Lenkas låtar ut.. Typiskt min stil!
Ikväll blir det att packa min väska till Prag som jag flyger till imorgon. Ska leta efter ett par vita Converse och se ifall de är billigare där än i Sverige.
Frida vill ha reda på allt som handlar om min resa och tycker att det är konstigt att jag inte vet vilket flygbolag jag ska åka med.. Juapp, där har vi Frida i ett nötskal(y

A letter in the box.

Hörde ett dovt dunk utanför nyss, brevlådan.
Två genuina handskrivna brev fick jag, alltid lika roligt att se att man fått brev. Vill bara säga också att jag äger fett på Photophiltre!
Kolla bara in min fina inklippning!haha(a

I'm just a little bit caught in the middle.

slumpmässigt kom en låt fram på min spotifylista. En random various artist. Men jag kände igen låten, jag vet fortfarande inte ifall jag hört den innan eller inte, men jag sökte på den riktiga artisten och föll för låten med en gång. Typiskt såna låtar jag tycker om!
Lenka heter artisten. Kollade på hennes video till låten och den var så att man började skratta åt vissa små detaljer, Detaljer, det bästa som finns!
Så jag råder er!
Lyssna och titta på denna underbara video:


En mulen morgon.

Sitter i nattlinne och fryser. Är ensam hemma eftersom alla jobbar, vaknade till vid 7 i morse då alla pratade på för fullt utan hänsyn för att jag har lov, så är det när man är minst. Fast jag somnade om och gick upp för en timme sen kanske. Frågan är om jag kommer somna ikväll, dagen innan vi ska åka bort. Gott som det är ska vi åka vid fyra på förmiddageneftermiddagen, whatever. 16.00 i alla fall^^
Har mailat med en hjälpperson på susnettjänster som har hand om mina statistikmätare, vilket jobb det har varit med dem alltså! Nu hoppas jag att dem fungerar som de ska, de har nämligen inte fungerat riktigt som de ska innan. Nu sitter de konstigt också, men det får duga så länge.
Update: Fick precis ett mail av hjälppersonen. "Hej Hedvig, det ser helt rätt ut nu!"
Yes, gott! Om ni har problem med susnet tjänster så tycker jag att ni ska maila om hjälp, det fungerar jättebra!
Har gjort om lite på bloggen som ni kanske ser. Har letat efter en speciell funktion som gör hela inläggsbredden bredare, och igår hittade jag den!
Sen har jag lärt mig hur man lägger en bild under rubriken och så. Sen ska jag nog göra en ny header idag, Frida får hjälpa mig som har Picnik
Premium;)


Bilden talar för sig själv:)


You're so fucking special, I wish I was special..


Nickelodeon Kids' Choice Awards 2010

Förra veckan hölls den årliga Nickelodeon Kids' Choice Awards till i kändisstaden Los Angeles I Californien. Goingar som Rihanna, Miley Cyrus, Justin Bieber och Selena Gomez var bland andra där.
Kolla in dessa bilder som togs under kvällen.




Vårkänslor

Vädret är la kanske inte det allra bästa just idag men för några dagar sen tror jag att jag såg solen titta fram.. Har redan börjat handla vårkläder, här är några favoriter jag vill ska vara i min garderob nuu! hehe

Bokstäver till ord till meningar..

Gott med lov, sjukt gott! Känner dock att jag börjar bli sjuk..har grymt ont i halsen. Inte bra.
I alla fall, blir det Prag på onsdag, ska bli intressant. Vet inte någonting om varken Tjeckien eller Prag, bara att Mozart har gått på gatorna och att vi kommer gå på National Teatern där Mozart varit. Jag och pappa kollade på Amadeus igår, älskar den filmen. Vissa delar av filmen har nämligen spelats in i Prag.
Märta åkte precis, hon ska nämligen till Paris idag, herregud vad hon reser hela tiden..Hehe, denna gång är hon bara borta i en vecka. Men ändå^^
Känner att jag inte bloggat på ett tag nu, jag vet inte.. det känns som om jag inte har något att skriva om ändå. Alltid när jag bloggar så börjar jag tvivla på saker, vet inte varför. Det är ju ingen stor grej liksom^^

I förrgår var jag på maskeradfest hos Alice, sjukt roligt var det, de skönaste människorna och de fräckaste utklädnaderna. Har bilder på "min" bärbara och jag orkar inte anstränga mig att sätta på den och föra över bilderna på denna datorn. Istället kan ni gå in på Nattas blogg och kolla in bilderna;)

En sak till, jag vill verkligen göra om hela min blogg! Har tröttnat så på min design, tror att det är dels det som gör att jag inte orkar blogga..


RSS 2.0