Every Rose Has It's Thorn...


/Hedvig

Sommarlov..=)

De senaste dagarna har varit helt underbara, en fantastisk start på sommarlovet, saknar dock vissa personer jag inte sett så mycket av som jag brukar, ni vet vilka ni är.
Har varit på stranden varje dag och bara varit, detta är ett ptroblem för många, för mig också ibland, att bara vara.
Sällan finns det människor i vår ålder som kan leva av att bara vara, alltid är det något som ska vara fel, något som man ska tjafsa om..jag hatar det och jag hatar mig själv för att jag låter mig tjafsa om grejer ibland..
men dessa dagar har i alla fall varit en underbar start på sommarlovet!
Skulle vilja lägga upp bilder från stranden i förrgår med dem har jag inte, ännu och jag får inte tag i Källman så jag lägger upp några bilder från när vi var i Särö=)

Vi hörs/Hedvig♥


You're Beautiful♥

Kan man kalla det en paus, jag antar det. En lång paus från bloggen har jag haft i alla fall, det finns så mycket som bara ligger och trycker som jag bara vill få ut, jag vet inte vilket sätt jag ska kunna förklara allt som hänt de senaste veckorna, ord räcker inte till, kanske är det det som är anledningen till detta uppehåll.
Framförallt så har jag slutat nian, haft en regnig skolavslutning, en sorglig lärarlunch med både skratt och gråt och en helt fantastisk underbar balkväll. Jag har splittras från min helt underbara klass, jag tror inte att jag kunde önskat mig en bättre klass. När jag sitter här helt ensam så känner jag mig tom, det känns fruktansvärt att aldrig få komma lite försent in i klassrummet med alla välbekanta ansikten som jag gjort de senaste 10 åren längre. Bara tanken gör mig gråtfärdig..
Alla minnen med min klass, så underbara allihop, vi har varit som en familj och nu ska vi plötsligt splittras, det var inte denna känslan jag förväntat mig när jag skulle sluta nian, sluta grundskolan. Ibland kände jag att jag bara ville ifrån alla i klassen men nu får jag en stor klump i magen så fort jag tänker på det, det är skrämmande att vi inte kommer att träffas så som vi gjort de senaste 10 åren.
Det jag försöker säga att ni är kärlek för mig♥
You're Beautiful♥
:'(

/Hedvig

RSS 2.0