Glass och Solsken

Vilket underbart väder vi har, herregud kan vi har mer tur nu när det är Påsk och allt!? Amazing
Anyway, vaknade vid tio imorse av att mamma städade och ville att jag skulle hjälpa till, vilket inte blev fallet eftersom Pippi Långstrump på rymmen var på Tv, (Fy Gustav som aldrig sett Pippi -.-) man tröttnar aldrig på Astrid Lindgrens karaktärer! Efter Pippi tog jag en dusch, i samma veva kom Amanda till mig och när jag duschat klart och tagit på mig linne och kjol rullade vi iväg. Amanda hade varit och klippt håret på min granne kan vi väl säga att han är, hon är så duktig lilla Amanda! :D
Cykeln gick till glasscaféet och vidare hem till Mandis, med glass i handen, musiken och bikinin på, la vi oss på altanen och bara chillade på't.
Kom hem för några timmar sedan, Klara och Urban kommer om en halvtimme och grillen och musiken är på! Helt underbart!

Ritverktygen är från mobilen, dåligt gjort, I know ^^
Puss/Hedvig

I will follow you into the dark



Skön fågel från storstaden, Paris 2010!
Puss/Hedvig

Det går framåt!

Som ni ser så har jag ändrat om lite på min blogg, ändrat header och så. Jag skulle vilja säga att det är endast tillfälligt, kände att det var dags för lite omväxling, den är väldigt tillfällig dock, tills den gången jag har tid och kreativitet till att göra en ny. Blir väl när jag köpt min kamera till sommaren, längtar så!
Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite, kollat på O.C och hållt på lite med mitt rum, idag har vi börjat spackla! Det går framåt och rummet kommer bli sååå fint! Igår Hjälpte Frida mig lite med att dra bort tapeter, det sista nästan, vi kom på att det vi drog bort (tapetbitarna) bildade olika länder. Själv kunde jag typ Sverige...USA och typ Chile..hahah! Frida hade kollen när hon slängde nonchalant en bit på mig och sa "Tyskland" helt oberörd. Herregud så kul det var! Haha!

Här står Frida med Cypern! Haha!
Puss/Hedvig

Påsklov.

Tjenare, gött väder ute och så, gick upp tidigt tidigt idag, vid åtta gick jag upp eftersom min fina vän Amanda Källman skulle färga sitt hår ljusare idag. Jag försov mig och kom in till Kba lite över nio. Vi var väl klara halv tolv kanske, superfin blev hon, verkligen! Blev lite orolig ett tag när det såg gult ut men det tog sig och blev bra till slut som tur var!
Åh blir så trött på all teknik, seriöst? Nu får jag inte in bilderna från min Iphone, det är bara Itunes som ploppar upp, vad är problemet?! gah
Anyway, mitt påsklov har börjat bra i alla fall. Efter en mysig fika med Amanda i solen på Åsa hembageriet igår, åkte jag in till Erik och träffade hans kompisar, vi spelade fotboll, eller ah jag kollade på med korsordstidningen i högsta hugg, efter fotboll cyklade vi hem till Erik och åt glass och spelade kubb, super. Ikväll blir det Desperate Housewives med Frida as always och imorgon ska jag nog träffa min Dansbrud Tova som jag saknat jättemycket!
För övrigt så ser det ut som "hej kom och hjälp mig" här hemma, alla mina tillhöringheter är utspridda eftersom mitt rum är tomt för en makeover, hej vad det går! Snart är alla lager av tapet borta och vi kan börja spackla, wonderful! Kommer bli sååå snyggt, det bästa är ju att jag får bestämma preciis hur jag vill ha det helt själv, fett!

My blondie ♥

Update: Min dator laggade sjukt mycket så först nu kan jag lägga ut inlägget, hehe..

Puss/Hedvig


Don't die

Jaha då var det Påsklov, för mig blir det i och för sig riktigt påsklov när jag jobbat klart denna helgen, det fixar jag! Har inget alls planerat på lovet, känns riktigt skönt! På måndag åker min fina Linnea till Usa för att tävla i Cheerleading, superkul för henne men kommer naturligtvis sakna henne dessa två veckor framöver.
Idag har jag bara varit riktigt glad, det har blivit många gosiga kramar och mycket skratt, väärd skoldag! ^^ Hade en riktigt skön morgon också med min sovmorgon.
Nu blir det mat, mums! Sen blir det dags att skriva klart mitt arbete, skit..
Inte deppa, hörs!
/Hedvig

Ja det här gick ju bra

Hejhej där!
Sitter här med lite eller ah ganska mycket träningsvärk sen boxningen vi hade igår på idrotten, riktigt roligt var det i alla fall, synd att Linnea inte kunde vara med få då skulle klassen få se på grejer! Skulle behöva lite massage just nu faktiskt.. på tal om massage! Idag hade vi Livskunskap i skolan, schemabrytande. Vi började med att lyssna på en som hette Kaj någonting som tydligen jobbar med Mia Törnblom, han föreläste om Självkänsla och var jätteduktig, vi fick massera varandra och så, lite mysiga grejer som skulle stärka oss! Efter det, kom KRIS (Kriminellas revansch i samhället) och pratade om droger, det var fyra föredetta missbrukare som berättade om sig själva och deras år av missbruk, jättemodiga var de, alla fyra!

På tal om något helt annat.. är ni också sådana som gör allting man inte borde göra när man har något som hänger över en, för det är jag. Nästan omedvetet kommer jag på mig själv att få drivkraft till allt möjligt annat när det finns en stor grej som jag borde göra. Kanske därför jag faktiskt skriver i bloggen just idag, har ett stort arbete som ska in på fredag och när jag ska skriva blir det kaos i min hjärna. Det blir inte bra, och när det inte blir bra när jag vet att jag faktiskt är bra på det så blir jag bara frustrerad och deppig. Jag vet ju att jag kan skriva ett bra arbete om detta men det blir av någon anledning rörigt.
Jag ska i alla fall få gjort en vettig sak idag, skicka in ett bidrag till skrivartävlingen på min skola, låter kanske konstigt efter min något deppiga text.. hmm, jag ska skicka in en novell som jag skrev om min morfar i höstas, räknar inte med någonting alls men det skadar ju inte, så det ska jag göra idag. Ska skriva om lite saker som min svenskalärare tittat på bara.

Har för övrigt bestämt mig för att köpa en systemkamera till sommaren, saknar att ta kort med en riktigt bra kamera, blir ju att jag tar med mobilen när jag har min Iphone. Kommer bli en grym sommar med bland andra Linnea, Helena och Erik som typ aldrig varit i Åsa innan! De har ju missat något liksom ;)

Pusspuss! ♥

RSS 2.0