I just can't get enough

Insåg precis att det typ är en vecka kvar tills betygen sätts och jag har ganska mycket kvar i skolan, eller ah många småsaker kan man väl kanske säga. Detta blir en rushvecka har jag en känsla av.
Idag har jag jobbet, eller ja, jag är ju faktiskt inte helt färdig ännu. Ska tillbaka halv två igen, sedan är jag klar och då ska jag sätta mig och plugga tills klockan blivit sju för då är det Gossip Girl. Gud vad tiden går snabbt nu.
Gott.
Love♥
/Hedvig

punkt

Har precis skummat igenom Andreas Wijks blogg för första gången, lyssnat lite på honom och så. Känns lite mainstream att gilla honom men varför gå emot när han är bra. Han sjunger väldigt rent, tar superfina bilder och har precis det som alla tjejer är intresserade av och killar önskar att de hade. Det ser man på Clara Styffe igår på Veronica Maggio som förövrigt var hur bra som helst! Amanda Källman chillar på det och säger "Clara, är inte det han som du är kär i" En halv sekund senare
"Ahhhhhhhhhhhhhh *fjortisskrik*" hahahah kul var det i alla fall, då stod Andreas några meter ifrån oss och pratade med killarna framför oss.
Veronica Maggio på liseberg igår var jättebra, hade hur roligt som helst med Elin, Malin, Alice, Linnea, Sigrid, Amanda och Clara! Plus några killar som var bakom oss som nu är efterlysta av min och Elin som tyckte att de var supercharmiga!
Blir alltid såhär när jag bloggar, jag börjar, gör något annat och vid det laget har jag glömt vad jag skulle skriva ^^
see ya.

18 maj 2011

ÄNTLIGEN hemma, åkte in alldeles snooozig (gött ord, eller hur!), imorse. Satte i lurarna med Maggio på hög volym, perfekt start på min dag. På morgonen möttes jag av mina bästa, Linnea, Erik och Helena med massa kramar. Gosisar! Då var det bara att börja tagga för Matte nationella. Satt igårkväll och löste lite uppgifter från Np 2005. Måste vara för att jag var sjuk och mycket trött som jag inte fattade en enda fråga, blev bara arg, argare och argast.
Anyway, tyckte i alla fall att det gick bra på provet halv nio imorse. Vissa uppgifter kändes dock för lätta för att vara Vg-frågor, kändes som att jag var helt ute och cyklade. Självklart blev det nationella som blev dagens samtalsämne. Tycker det är fräckt att alla gymnasiettor i hela Sverige gör samma prov exakt samtidigt, är det bara jag som tycker så? haha!
Efter en timme av snörvlade inne i provsalen var jag klar. Hade det inte varit nationella hade jag stannat hemma så jag bestämde igår att göra provet och sedan åka hem.
Gick till Hemköp och köpte några äpplen och satte mig sedan utanför Sportlife för att vänta på Amanda och Clara. Ganska skönt att sitta där på torget och titta på när de plockade upp alla blommor, synd att min näsa är så jobbig så att jag inte kunde lukta på blommorna.
När tjejerna var klara på Sportlife gick jag och Amanda till stationen för att ta bussen hem, självklart kom bussen inte, vi som redan väntat länge, trodde vi..
När vi väntat tio minuter efter att det gått bestämde vi oss för att gå till Kungsmässan och mätta våra magar eftersom vi ändå skulle få vänta en timme. När jag, Amanda, Elin och Michaela var vid Fyren ringer en gammal klasskompis som stod med oss och säger att bussen hade kommit. Hur mycket otur får man ha?!
Det var gott med donken i alla fall och mycket roligt sällskap haha! När vi sedan skulle gå till bussen börjar vi prata om gamla barnprogram, bland andra hunden Kipper! vi börja nynna lite smått då Elin plötsligt utbrister "Ja, det däär var en groda de" Hahahaha vad jag älskar dig Elin! hahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=bPTs1EOofPU (Gick inte att bädda in, men gud vad go den är!)

På tal om go, denna låten:
Ha de! ;) ♥
Liseberg 9 juni - Ulrik Munther


Sjukt barn

Hej främlingar, ungefär så jag känner nu. Sitter här arg som ett bi med en rinnande näsa som aldrig vill sluta rinna. Tur att Spotify Premium med Veronica Maggio kan ta ner mig på jorden igen. Måste ju tagga inför fredag, fredag med mina favoriter till musik av Maggiobruden på Liseberg, komemr bli alldeles alldeles awesome!
Något som inte är lika awesome är att det är nationella i matte som gäller imorgon och jag är fortfarande sjuk.
Försökte övertala mamma att köpa isglass till sin sjuka sjuka dotter..det gick inte.
Veronica, stötta mig.

Update om mitt rum då, vi har spacklat hela rummet och slipat. Vi har också målat taket och börjat sätta upp taklister. Tänkte först att vi skulle måla hela rummet vitt men efter lite diskussioner med min mamma och min syster, åkte vi ner till färgaffären och började kolla på tapeter. Jag tänkte att jag skulle ta en vit med något "diffust" mönster på, blommor av något slag. Silvrigt mönster som skimrar, blir nog alldeles toppen!

Veronica Maggio - Snälla Bli Min

RSS 2.0