Ja, detta var ju ett roligt inlägg..x)


Orkar inte blogga idag.., puss på er♥


Grymt erbjudande för bloggare!

Hej igen, läste precis på Toves blogg att man kan få en gratis prenumeration på en tidning hos Tidningskungen.
Vill du läsa mer om erbjudandet, gå in HÄR.

Hos Tidningskungen kan man välja och vraka mellan jättemånga tidningar att prenumerera på. Sidan har verkligen allt från Sport till tjejtidningar till Matlagning. Att ett sånt här underbart erbjudande för all oss bloggare är ju perfekt. Det är en jättebra sida tycker jag verkligen! Har varit inne där förut och man kan verkligen hitta allt.


Ugly Betty, Fjärde säsongen.

Läste precis att Ugly Betty ska läggas ner. Möjligt att jag är lite sen med denna nyhet men det är nytt för mig. Jag kunde tänka mig att serien skulle läggas ner så småningom men inte att den skulle läggas ner efter endast 4 säsonger. Lika många säsonger som The O.C fick, och enligt mig så tycker jag att det är alldeles för få säsonger för en så bra serie. Menmen..
I alla fall har det kommit fram att i den fjärde och sista säsongen som började sändas i USA september 2009, att Betty som har fått dras med sin tandställning äntligen ska få bort den blåskimrande metallsaken ur munnen.
Man ska också få se hur hennes liv skulle sett ut som hon hade fötts med perfekta tänder från början. Kul tycker jag att det ska bli!
Om jag förstått rätt så kommer Ugly Betty ha säsongstart den 2 Mars klockan 20.00 men detta återstår att se. Eftersom jag inte är helt säker på vilken dag säsongstarten är. Åh jag längtar!

Vi hörs, pusshej♥

Namninsamling för att få se en till säsong av OTH.

Hejsan, har precis kollat på One tree hill. Trodde aldrig att jag skulle börja titta på den serien. Jag har så många serier som är så sjukt bra, som jag tittar på. Det blir liksom för mycket, men nu är jag fast i ännu en serie. Vad gör en mer?
I alla fall så läste jag på Kanal5 hemsida och såg att de kanske ska lägga ner serien efter en sjunde säsong. Jag vet hur arg jag blev när de la ner The O.C.
Man kan då skriva upp sig på en namninsamling för att få dem att ändra sig och spela in en åttonde säsong. Självklart skrev jag upp mig, det kan ni också göra, HÄR.
Nu tycker jag att alla skriver på denna namninsamling så vi får se mer av Peyton, Lucas, Brooke, Haley, Nathan och alla de andra!

Vi hörs, pusshej♥

Green Day biljetter

Nu är det klart! Biljetterna till Green Day är bokade, jag, Frida och Natta den 5 Juni i Ullevi! Det skall bli otroligt roligt eftersom det är ett band som jag tycker är så otroligt bra. Ullevi here we come.
Konserten är dagen innan min födelsedag vilket är jättebra då jag kommer att få biljetten som present.

Åh så sjukt snygg, Raowr!
Vi hörs, pusshej♥

Snö har orsakat stängning av skolan..

Jaa, då var man ledig från skolan.
Igår fick alla ett samtal som berättade att skolan var inställd på grund av att taket kan rasa in.
Gud va gött, måndagar som också är värst. Det är helt otroligt, det snöar ännu mer. När ska denna snön ta slut egentligen? Håller på att redigera lite bilder just nu, bilder som jag tog igår på snön.


Vi hörs, pusshej♥

Snö!




Täckta med snö=filmdagar!

Hejsanhejsan!
Det är verkligen helt otroligt hur mycket snö det är!
Har aldrig sett så mycket snö innan. har varit ute i snön och pulsat, tagit lite kort också. Igår när vi var och handlade så köpte vi fyra filmer som vi tittat på nu igår och idag då. Just nu tittar vi på en film som heter Doktor Zjivago, en nyinspelad film på 4 timmar! Sjukt bra är den, så jag ska inte sitta här så länge;)

Fönstrerna är helt igentäckta!Haha

Älskar Spiderwick
Och igåg kollade vi på The Deer Hunter, Så Sjukt bra, den var hemsk men sjukt bra!

Doktor Zjivago
Music and Lyrics
Spiderwick
The Deer Hunter
Tillbaks till filmen,
Vi hörs, pusshej♥

Godnatt..

Nu är jag så trött så jag vet inte vad, haha.
Sängen nästa!


En sommarbild..
Godnatt på alla, snopet e vad de e!
Men godnatt:P
Vi hörs, pusshej♥

Btw. DARIN GICK VIDARE!:D

Hehe, glad e jag, i allt elände, Haha!♥


Där sket det sig..

jag saknar ord..
Detta jädra vädret har ställt in vårt flyg. Eftersom vi skulle åka till London först så även om det blev försenat så skulle vi inte kunna åka iväg. Så där sket det sig..
Tårarna rann nerför mina kinder för några timmar men när man inte har någon att vara arg på så blir man väldigt lätt, väldigt mållös. Vi fick helt enkelt åka hem igen, påväg hem åkte hela familjen till Willys och köpte go mat godis och grejer för att sätta plåster på såren. Men det är inte mycket att göra liksom, så man får bita ihop.
Vi har nu kollat på lite andra resor, så snart som möjligt. Vartsomhelst, bara det är varmt!hehe
Men jag tror att det som hände, att det är en mening med det, det blir säkert en regning vecka nu denna veckan, men jag återkommer med det. Men det är surt, det är det.
Men som jag brukar säga " Allt är en erfarenhet ".

Så, inga sura miner här, det hjälper inte att älta, nu blir det DARIN i melodifestivalen som jag annars skulle missa. Älska Darin!

Vi hörs, pusshej♥

G R A N C A N A R I A♥

Update: Pga dåligt väder så kommer jag åka redan imorgon, sova hos min farbror och hans fru som jag tror blir mer än glada över att vi ska sova hos dem. Sedan bär det av på första bästa flyg till Gran Canaria! Mot solen, mot värmen, mot varmt hav!
Gud vad gott det ska bli, kan ju bara bli bättre med tanke på hur det ser ut här i Sverige.
Ha det gott allihopa!
Pusspåer!

Hit bär det av dårå!Haha,
Pussokram♥

M O T  G R A N  C A N A R I A!

Supertävling hos Caroline!=)

Hej igen, nu har man skrivit ett till brev, jag är brevgalen hahax) Tycker att det är så otroligt roligt.

I alla fall kollade på bloggen "Carolines mode" och hittade en perfekt tävling! Helt perfekt då jag absolut behöver förnya innehållet i min garderob. Man kan då vinna 14 snygga vårplagg som kan kombineras på alla möjliga olika sätt. Läs mer om tävlingen här.

motivering: Jag vill vinna denna tävlingen för att jag helt enkelt behöver en ny vårgarderob. När jag sticker in knoppen i min garderob blir jag mörkrädd rent ut sagt. Nu på vintern har man ju använt många mörka färger och det är just det enda jag ser på morgonen. mörktmörktmörkt. Nu vill jag trycka in lite nya fräscha kläder som jag kan piggna till med på morgonen. Därför skulle dessa plagg hänga som handen i handsken i min garderob, och det är därför jag tycker att jag ska vinna denna tävlingen!=)

Denna outfit valde jag ut!=)
Vi hörs, pusshej♥

We are the world


Ryser.
Hittade denna versionen på Lisas blogg "Galien".

Kungsbacka med Frida och Natta

Har sjuukt ont i huvudet, vet inte vad det är. Har i alla fall varit i kungsbacka idag med Frida och Natta och vi konstaterade att alla klädkedjor härmar varandra. Man hittar liksom likadana grejer i olika affärer, haha det är nästan komiskt! Har börjat skicka brev igen i denna utvecklande ITvärld. Men konstigt nog så hade jag typ inga fina brevpapper. Så idag tänkte jag att jag skulle hitta ett fint brevpapper. Det enda jag hittar som är någorlunda i pris var ett brevpapper med hästar på. Hästar?:s
Efter mycket letande hittade jag till slut en hylla där det fanns brevpapper, synd att utbudet är så litet bara, men så är det. Fick ett brev av Anna idag nämligen, så sjukt roligt att få brev, speciellt när det inte händer så ofta.

Jag köpte till slut efter många om och men ett brevpapper med prästkragar på, det var sött:P
Så om det är någon som döker en brevvän så ställer jag gärna upp:Phehe.
Sen fick jag med mig två Bhar från lindex och ett par rosa solglasögon från BikBok, sjukt fräsiga. Kommer rocka fett på Gran Canaria på lördag i mina brillor:P


Vi hörs, pusshej♥


Gran Canaria på lördag!

Halloj, sportlov nu då. Gött!
För mig blir det två veckor eftersom jag åker till Gran Canaria på lördag, sjukt gött ska det bli! Ska försöka sätta mig och blogga under lovet nu när jag i princip inte har så mycket att göra. har precis skrivit ett CV, eftersom jag och Amanda ska söka sommarjobb på cafét de bygger här i Åsa. Så hoppas att vi ska kunna tjäna lite pengar i sommar så jag kan köpa min systemkamera någon gång. Har för övrigt ingen aning om vilken som passar bäst för mig.
Just det, Green Day kommer ju till Ullevi 5 Juni, dagen innan min födelsedag, Perfekt!
Frida, Here we come! Åh vad kul det ska bli, om vi ska dit då haha!
Sen ska vi ju på Tokio Hotel den 5 mars också, Yeah!
Nu känner jag att tiden rusar iväg, blev plötsligt otroligt hungrig, haha!

VI hörs, pusshej♥

Sommar, kom! Och jag somnar i en grav och vaknar i ett hav..

Hejsan bloggen, läste fridas blogg och får ångest, haha okej kanske inte ångest men jag har inte bloggat på jättelänge.. I alla fall, Soarbete som trycker på, hoppas att jag blir klar snart, tror att jag kommer att bli det faktiskt! Go girl!
Här är det för övrigt onödigt mycket snö vilket gör att man längtar ännu mer efter sommaren. Att sommarkläderna kommit ut i affärerna toppar ju allt.
Sjuukt snygga kläder, har hittat min sommaroutfit om man säger så och är helt säker på vad jag ska leta efter i sommar!
Här är ett par skitsnygga shorts som jag och Märta blev kära i nyss!

Jeansshorts från H.M.!
Sjuukt snygga!

Supersöt liten svart klänning från Monki!
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0