Min Helg!:)

Hejjhejj!:D
Nu ska jag berätta lite om min helg, I fredags var det skola och vi fick reda på information om vår stadsvandring som vi ska ha på torsdag i Göteborg med klassen. Vi ska gå i olika gruppen, 6 st i varje. Vi ska gå runt i Göteborg och prata om olika sevärdigheter, alla ska förberett två var och så ska vi prata om dem. Jag ska prata om Poseidon och Gamla ullevi i vår grupp, i min grupp är det Joel, Amanda V, Sara, Jesper M och Emma, som är den nya tjejen som ska börja i vår klass.Det ska bli jätteroligt tycker jag!
I fredags, precis som igår och idag var det asgött väder, man känner bara att "nu, nu är det sommar"!
Har solat hela helgen så nu har jag fått jättemycket färg, perfekt till min tunika:)! Sen på kvällen på fredagen var jag med Amanda V och Friida, vi köpte godis och hyrde film, Bröllopsduellen, den var sjukt bra!
Igår hade Natta släktkalas jag var med, det var asroligt, särskilt eftersom Nattas släkt ungefär är lika konstig som hon själv men de var jättesnälla. Hände lite sjuka grejen där typ, som att de satte eld på altanen medan jag och Andrea spelade guitar hero såg vi något orange som skimrade i fönsterrutan och alla började skrika "det brinner, det brinner". Men det löste sig.:)Jag skulle sova över hemma hos Natta den natten. På kvällen/Natten satte vi på en skräckfilm, (Jag HATAR skräckfilmer) The Strangers hette den och den var faktist bra men den var läskig! Så sen kunde jag inte sova>( 
Sen idag, har jag iallafall schtekt på nattas altan där solen var som varmast så jag somnade nästan i solstolen. Vi spelade Guitar Hero sen när det nästan blev för varmt och sen åkte jag hem vid fem.
Nu har jag tittat på Gossip Girl och Chuck är ju bara föör gullig måste jag säga, Jag tycker det var bra att Nate och Blair gjorde slut för Blair och Chuck skulle passa mycket bättre tillsammans!:D^^<3<3
Nu ska jag kolla lite efter en ny mobil, jag fyller ju år om 6 dagar och jag ska få en mobil(a:D<3
Bröllopsduellen med Anne Hathaway och Kate Hudson
USCH!!!!The Strangers med Bland andra Liv Tyler.
Gossip Girl in my heart<3
VI hörs, pusshej<3<3

Västerås RUM musikfestival 21/5- 24/5 2009

Hejjhejj!
Oj vad mycket jag har och skriva egentligen, Västerås med min symfoniorkester var något av det roligaste jag gjort och jag tror inte att jag kan förmedla hur roligt det var med ord. Jag har försökt men det har inte gått så bra. Det var iallafall konserter hela dagarna, både att titta på och att spela med i. Jag har för första gången spelat på ett riktigt konserthus. Vi har dansat sönder varje kväll till bland andra Sirqus Alfon. De var ett band som nog var det coolaste någonsin. Är det någon som har sett dem innan? Jag hade nämligen aldrig hört talas om dem innan. Jag och Rebecka blev hursomhelst helt betuttade i trummisen som låtsades vara norsk så vi gick upp när han hade klätt om då och tog ett kort med honom.
Robert spelade in 8 gb minne på en trumkår som också var helt fantastiska. Det var jättegod mat där och det var drillflickor och trummor hela tiden. Vi har fått öva med an asskön landslagsdirigent. Vi åkte tåg dit fram och tillbaka och påväg hem hade vi en egen vagn för oss själva, vi från kungsbacka och Robert tog upp gitarren så sjöng vi massa låtar som "vill ha dig" gyllene tider och finfina sommarlåtar, jättemysigt var det. Nu gjorde jag ett försök till att iallafall göra en sammanfattning på min helg som var helt underbar!!
Här kommer lite bilder:
Alla tog bilder men här är några av bilderna:)Enjoy!:D

Erica på tåget till GBG<3

Annie och Rebecka på tåget mot Västerås med frallor som lärarna tagit med:)<3

Emelie med sin stickning;)<3

Söta Lina på tåget med sin Mer<3

Agnes på tåget<3

Anna på tåget<3

Vi fick så snygga gula hattar när vi kom ditx) Här har vi söta Rebecka med sin schnygga gula hatt<3

Mathilda med sin hatt<3

Middag, asgott var det:)

Sexy Ericia med sin vattenflaska som man också fick;)<3

Påväg till invigningen på stora torget, massa folk var det:)<3

Trumkåren!:D

Trumkåren i en hög;)

Förlåt att jag ser helt miffad ut men jag var svettig av all dans och jag var också överlycklig, Jag vår trummis från Sirqus Alfon och rebecka<3 RAOORW!:D<3

Rasmus Robert och Rikard på stora torget:)

Linköping Linköping som kom etta i tävlingen!:)(Konserthuset)

Jag och Mathilda påväg hem<3
Tack alla för en helt fantastisk helg i Västerås(L)
Vi hörs, pusshej♥

Alexander Rybak(L)

ALEXANDER RYBAK(L)
Lyssna på när han spelar fiol här så sjukt fint eller!

Så fin är han<3

Shoppat lite inför Västerås=)

Hejjhejj:)
Fullt upp, fullt upp, jag har helt enkelt inte hunnit tänka på att jag ska blogga och att den stora datorn har krashat gör det ju inte mycket lättare.
Iallfall, nu satte jag mig ner vid eriks dator och gav mig på ett inlägg. Har ni som jag, blivit helt betuttad på Alexander Rybak som vann Eurovision. Han är så sjukt söt, bra på att sjunga och det bästa av allt, han spelar fiol, precis som jag.
Apropå fiolen så åker jag på min första musiktävling imon. Hela min orkester (symfoniorkestern) drar iväg till Västerås för att vara med i en tävling, SM med olika orkestrar. det ska bli så sjukt roligt alltså!
Kommer hem på lördag vid 11 tiden på kvällen.
Är så sjukt godissugen men jag orkar verkligen inte gå ner och köpa godis... Få se hur det blir med det. Mamma så snäll som hon är köpte lite grejer åt mig inför helgen. En luftmadrass ed pump, en blommigt linne som jag sett ut från Lindex, Ett par svarta taights till min klänning som jag ska ha på mig på tävlingskonserten, nytt hatch (till fiolstråken för er som inte vet), en svart mapp med plastfickor i, ett par svarta mjukisbyxor som jag också sett ut från BikBok, ett nytt svart långt linne från Gina Tricot och till slut en svart tight klänning/tunika som jag ska ha på en annan konsert från Lindex.


Vi hörs, pusshej♥

Nya kuddar

Hejjhejj!: )
Våran stora dator har typ krashat eller något, vet inte vad det är för fel på den menmen. Har tagit Eriks bärbara nu när han ändå inte hemma så jag sitter här i mitt egna rum vid datorn för en gångs skull. Lyssnar på "Toppen-Vad söt du é" och känner doften av pappas supergoda lasagne nedifrån. Vårat kök är förresten nästan klart nu. kaklet är lagt, tvättstugedörren + badrumsdörren är målade svarta och nästan alla luckor är uppsatta, får visa en bild när allt är klart. Hade det varit mitt egna hus hade jag nog inte gjort om mitt kök sådär, men andra ord tycker jag inte att det blir jättesnyggt men det är iallafall snyggare än vad det var innan och det är ju det viktigaste.
Har fått nya kuddar som jag ska ha i mitt rum. En som jag sitter på som ligger på min stol och antagligen ska jag köpa fler kuddar och hänga dem på väggen så det blir som ryggstöd, det är sjukt söta alltså!


Ska äta lasagne nu:)
Vi hörs, pusshej♥

090509

Hejjhejj!
Det var längesen som jag blogga nu, känns det som iallafall, I fredags i skolan hade vi laboration på morgonen. kemilabb då vi blandade olika alkoholer med b´vatten och kollade antändbarhet och så. Det var rätt så kul, vi hade skyddsglasögon o grejer så vi var ascoola;) Jag labbade med Agnetha, Hanna hade nämligen gjort par innan.
Hade förresten matteprov i onsdags, det gick asbra. Samband hette kapitlet och jag hoppas på mitt första MVG i Matte. Men det är så jobbigt för mig för jag får alltid VG+ på allting jag gör i skolan, man vill ju få MVG. Har fått två MVG:n och båda har varit i svenska.

Idag gick jag typ upp vid halv tolv och då gick jag raka vägen ner till vardagsrummet och satte på tv:n. Jag var då fortfarande jättetrött och det var "Sinbad och de sju haven" eller nåt på tv. Har aldrig sett den tecknade filmen men jag har hört talas om den. Jag som älskar tecknat och barnprogram(a tittade på den filmen. 
Efter en stund ringde Källman och jag tog en dusch, klädde på mig och drog ner till henne. Vi gick runt lite i Åsa, Vitasand där det blåsta asmycket, förbi tennisbanan där Märta spelade och sedan till rondellen. Vid 6tiden skulle hon hem och äta och sedan vara med Johan. 
Tänkte inte göra något speciellt denna lördag, har tittat på robinson och kommer nog vara hemma resten av kvällen men det blir mysigt det med:)

Sinbad!

Fortsättning på min långhelg:)

Nu betar jag av de dagar som jag inte skrivit om så här kommer Lördagen,
I lördags vaknade jag ganska sent eftersom jag somnat ganska sent på fredagen. Amanda och Amanda kom till mig och vi bestämde att vi skulle gå till glasscafét. På vägen mötte vi Lollo och Jimmy som följde med. Vi åt glass och jag spillde på min vita T-shirt."/. Det var inte riktigt lika varmt som på fredagen så medan Källman gick hem och pratade med sin mamma cyklade jag och Amanda V hem först till mig så jag fick byta om och sedan till Amanda så hon fick byta om.
 Källman kom och vi satte oss och tittade lite på tv, satt vi datorn och pratade. Jag, Mamma och Pappa skulle åka till Göteborg vid fem så jag var tvungen att gå kvart i. Vi skulle åka och hälsa på mammas och pappas kompisar och deras kompis som vi brukade åka till spanien med när vi var små. Nu i Juli ska vi åka till Italien tillsammans också. Julia som är deras dotter är ett år äldre än mig så det ska bli jätteroligt:)
Iallfall, när vi kom dit åt vi jättegod mat, glass med hallon och sedan blev det robinson och vännerboxar;)
Vi kom hem halv tolv då mamma och pappa skjutsade mig till Amanda V. Hon var ensam hemma så jag, Amanda och Amanda skulle sova över hos Vikingsson. Vi tittade på två filmer, en hajfilm och en annan rolig film som jag kom mitt i.
Vid 2 typ gick vi upp, gjorde iordning oss, eller ah, knapptx)
VI satte/la oss i Amandas pappas stora dubbelsäng och pratade en massa och hade på hög musik. När klockan blev fyra gick Amanda V in och la sig i sitt rum och jag och Källman fortsatte och prata/viska till "Bellas Lullaby" tills vi somna vid halv 5. Det var en väldigt mysig kväll med mina underbara Amandor(L)
På söndagen var jag bara hemma och spelade fiol. Vi ska ju tävla på en festival i Västerås den 21.e Maj, ska bli asroligt! min första riktiga tävling i musik faktist:)
Klockan sju blev det popcorn och Gossip Girl, mysigtmysigt:) Gjorde även lite senare på kvällen det vi åt hos Julia, Vaniljglass med varm hallonsås över, MUMS, Var riktigt onyttigx)Men gott vare;)
Det var min helg:D


Vi hörs alla glad, pusshej♥


Solig ledig fredag:)

Hejj igen!
I fredags var vi ju lediga och det var sjukt gött, jag ringde Källman och de var på ip och kollade på en match. Jag bestämde mig för att gå ner till ip. Drog på mig mina kortaste shorts, min nya vita T-shirt och gick ut i det soliga vädret. På vägen mötte jag Mattsson och hans två kompisar och de var påväg hem.
När jag kom till ip satt Amanda o Jimmy och väntade på att Lollo skulle komma. När Jimmy och Lollo åkte gick jag och Källman ner till Vitasand, vi kände på vattnet och det var lite för kallt för att bada. Vi gick och träffade Johan och han var något frånvarande eftersom han var så inne i sin moppe, men men, Sen satte vi oss på berget och pratade lite, jag och Amanda. Vi gick hem till Amanda och åt lite kex och sen gick vi ut på en promenad, den var mysigt, varmt också:)
När jag kom hem sen var det grillat som gällde, min favoriträtt!
Efter jag ätit upp åkte jag och Klara ner till godisspöket och köpte en massa marshmallows som vi sedan grillade. Sen kom Amanda V och då ringde Lollo o sa att de var på vitasand o sa att vi kunde komma ner. Vi kom ner och där var Lollo, jimmy, DeppMattsson och jag och Amanda då.
Det var inte jätteroigt där nere så vi gick ganska snart, dels för att Amanda skulle äta.
När Amanda ätit gick vi hem till mig, åt Chiliostbågar och tittade på en av mina favoritfilmer, 13 snart 30 :)<3
Det var iallafall en väldigt solig fin dag i Åsa:)



Vi hörs, pusshej♥


Valborg:)<3

Hejj!:D
Hur var eran valborg? Min var sjukt rolig, vi började dagen med att ha stationer i skolan, vi har det som tradition på våran skola att åttorna håller i stationer runt om i Åsa medan niorna är gruppledare för grupper med skolans elver från nollan upp till sjuan då. I våran grupp var det Jag Natta Alexandra och Frida.
Vi hade en station på springbanan på skolan där det för övrigt var helt vindstilla och sjukt gött soligt väder, nästan för varmt.
Grupperna kom en efter en och de små 6åringarna var hur söta som helst alltså. På våran station skulle man bl.a. äte godissnören utan att använda händerna och de små barnen var så sjukt söta när de gapade för att de ville att jag skulle sätta in snörerna i munnen på dem, så sjukt söta. Iallafall, skoldagen slutade med att våran klass samlades i bamba och fick glassbåtar av Lisa(våran fröken) eftersom vi varit så duktiga.
En riktigt rolig skoldag måste jag säga. När jag kom hem visste jag inte riktigt vad jag skulle göra det enda jag visste var att jag skulle vara ute för det var så sjukt härligt väder. Jag smsade Natta och hon var på glasscafét med några till. Jag cyklade ner till dem och det var Elin, Malin, Frida, Julia och William som var där med Natta. När de hade ätit glass så bestämde vi oss för att cykla ner till Vitasand. På vitasand badade vi iallafall upp till knäna, tog en massa kort, spelade volleyboll och fotboll. Det var askul. När vi spelade fotboll var det jag, Julia och William i samma lag, vi ägde sönder!; )
Efter ett tag blev vi törstiga så jag och Frida bestämde oss för att gå och höra med killarna som äger kiosken på vitasand om de kunde fylla på våra flaskor med vatten eftersom de låg när och sola. jag och Frida kom tillbaka med 6 flaskor med Loka, det var snällt tycker jag=)  Julia som alltid är pinsam valde att rycka in ´när jag och frida stod där med killarna. Julia hoppade och sprang till oss och nästan framme kom hon på att hon inte hade någon tröja på sig utan sprang i Bhn Vi började asgarva, Hahah. Hon skrek "OJJ" och vände sig mot de andra igen. x)
Hon drog på sig sitt linne och sprang tillbaka till oss och hjälpte oss att bära.
Efter ett tag skulle alla hem men vi bestämde att vi skulle ses vid brasan på kvällen sen. Jag och Natta cyklade hem till mig och vi gjorde inte så mycket.Efter ett tag kom Amanda V ner till oss och vid nio gick vi ner till brasan. På vägen ner till brasan mötte vi Jimmy och Lollo. De gick med oss till brasan och efter ett tag kom även några fler. Väl vid brasan träffade vi nästan alla, alla i Åsa är vid brasan på valborg. När de tänt brasan och det inte fanns så mycket att göra längre cyklade vi alla ner till Elin. Det var jag, Natta, Amanda, Malin, Elin och Michan som var hemma hos Elin.
Hemma hos Elin atte vi oss på hennes altan/balkong med ljus, saft, chips och ett asroligt spel "Med andra ord". Michan och Amanda vann och jag och Elin kom tvåa. Efter ett tag blev det lite kyligt ute och vi gick in och satte oss vid köksbordet och Malin började läsa högt ur dassboken, det var asroligt. HAHAHA!
När Elins familj kom hem från brasan gick vi ner i källaren där Elin har sitt rum, vi satte oss i "hennes" vardagsrum utanför hennes rum och läste där istället. Efter ett tag satte vi på en film och då hade redan Amanda och Michan åkt hem. Vi satte på "Hem till Midgård" som är så sjukt rolig;)
När klockan blev halv ett var det dags för mig Natta och Malin att åka hem. Malin som bor ganska nära Elin cyklade hem med en gång och jag och Natta fortsatte att gå hela vägen hem. En o annan full person mötte vi som började prata med oss haha.
När Natta cyklade hem från mig gick jag o la mig med en gång och somnade någon sekund därefter.
Sjukt roligt var det iallafall:D<3

På våran station, Jagx), Alex och Frida:)<3

Natta Julia och Jag i vattnet:)<3

Julia, Jag, Malin, Elin och William i vattnet:)<3

Haha vi som spelar fotboll;)<3

Vitasand:)<3
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0