Nya kuddar

Hejjhejj!: )
Våran stora dator har typ krashat eller något, vet inte vad det är för fel på den menmen. Har tagit Eriks bärbara nu när han ändå inte hemma så jag sitter här i mitt egna rum vid datorn för en gångs skull. Lyssnar på "Toppen-Vad söt du é" och känner doften av pappas supergoda lasagne nedifrån. Vårat kök är förresten nästan klart nu. kaklet är lagt, tvättstugedörren + badrumsdörren är målade svarta och nästan alla luckor är uppsatta, får visa en bild när allt är klart. Hade det varit mitt egna hus hade jag nog inte gjort om mitt kök sådär, men andra ord tycker jag inte att det blir jättesnyggt men det är iallafall snyggare än vad det var innan och det är ju det viktigaste.
Har fått nya kuddar som jag ska ha i mitt rum. En som jag sitter på som ligger på min stol och antagligen ska jag köpa fler kuddar och hänga dem på väggen så det blir som ryggstöd, det är sjukt söta alltså!


Ska äta lasagne nu:)
Vi hörs, pusshej♥

Kommentarer
Postat av: natta ;)<3

rösta på mig som veckans blogg här ; http://sabrinamariacastells.blogg.se/2009/may/utkast-httpjimdbloggse-httpreebecca.html#comment



så är du söööt ;)<3

2009-05-10 @ 21:32:26
URL: http://nnathaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0