I taket lyser stjärnorna..

Hellu allesammans!
Nu har man då sommarlov, känns så sjukt skönt särskilt för en morgontrött tjej som jag är att få sova ut på morgonen och känna att man kan gå upp när man vill och känna att man får göra precis vad man vill. Så idag bestämde jag mig för att gå upp vääldigt sent eller ah det bara blev så;). Gick upp i pyamas tog min bok "Ljudet av ditt hjärta" och låg och läste och kände att jag får ffaktist ligga här hur länge jag vill. Den känslan är så sjukt skönt när man är ledig. Man behöver faktist inte göra något speciellt på sitt sommarlov det är det som är det fina eller vad tycker ni? Har varit en stund med Amanda och Amanda nu på kvällen vi gick ut i regnet köpte godis och cheeseballzz och satte på gamla idolauditions, mysigt mysigt.
Köpte FRIDAtidningen också, där kan man också vinna i taket lyser stjärnorna, en av mina favoritfilmer. Såg den första gången i förrgår och jag blev helt förälskad i filmen. Något som jag också blev förälskad i var också de två snyggingarna som spelar Sakke och Oskar i filmen, så sjukt snygga eller vad tycker ni?;)
Vi hörs alla underbara♥

Kommentarer
Postat av: jenny

sv: a, jag älskar också scrubs :) har du bloglovin?

2009-06-11 @ 23:47:51
URL: http://jend.blogg.se/
Postat av: MissCM

sv: hehe, i början gillade jag inte spelet så jätte mycket.. men nu gillar jag det skarpt! Jag tror att det handlar om vana helt enkelt :)

2009-06-12 @ 03:55:33
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: CHANELLE

sv: haha jo :D

vad händer idag då?

2009-06-12 @ 09:57:35
URL: http://chanellle.blogg.se/
Postat av: Frida

tacktack, hedvig (:

jag blev så sjukt nöjd! två MVG resten VG. <3

2009-06-12 @ 11:06:38
URL: http://keishas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0