Iphone 4

ÄNTLIGEN! :D
Får dock betala den själv men det var dags nu alltså, försöker fixa så att man kan blogga från mobilen men jag har inte riktigt fått hum om hur man göra, kan bara skriva en rubrik. Så om någon vet hur man gör så vore det supersnällt om ja kunde få reda på det. Skulle vara sjukt gött ifall jag kunde det så att jag kan uppdatera ofta!
Igår var jag först på kungsmässan och Elgiganten, köpte mössa och vantar på HM och min kära Iphone på Elgiganten. Var säkert på Elgiganten i en timme, det var en kurva om hopp och besvikelse om vi skulle kunna lösa mitt abonnemang som var bundet till juni. Men till slut löste det sig med mycket god personal! =)
När vi var klara i Kungsbacka drog vi vidare till min syster där Urabn hjälpte mig med uppdateringar till min telefon osv. Skönt att numer ha en tekniker i familjen ! ;)
Efter det åkte vi alla till JUL på LIseberg där vi mötte Julia Mimmi och Ralf. Det var svinkallt men supermysigt!
När vi blev allt för kalla sa vi hejdå till Klara och Urban och vi drog vidare till en pastarestaurang vi bokat bord på för att tina upp. Jättemysig kväll i alla fall, var dock utmattad när jag kom hem, puh! haha
För första gången på länge kan jag lägga upp nytagna bilder på bloggen hehe.


(JULIA)

(MIN IPHONE :D)
Vi hörs, pusshej/
Hedvig

25 November 2010

Lyssnar på Chicago och är galet trött. Har varit en sjukt rolig dag idag med Linnea Helena Erik och Markus bland andra. Jag älskar mig klass mer och mer för varje dag, men inget blir såklart som min gamla klass som var som en extra familj för mig! Torsdag idag ju, två lektioner. Matte och Samhällskunskap.
I matten håller vi på med Algebra, askul tycker jag. Speciellt när Helena skriver av min uträkning och vår lärare frågar sen hur hon tänkte! x) Vi tog ett grupprum, jag, Linnea, Helena och Emma och hade sjukt roligt. Våra grupprum har glasväggar så man kan se in och ut då.
Linnea sitter vid dörren när hon vänder sig om och ser att Hampus plötsligt sitter där, hon flyger upp ur stolen och skriker för full knäckebröhals! xD När matten var över kom jag på att jag låst in mina nycklar i skåpet, lyckat!! På samhällskunskapen satte vi oss i våra grupper och min och Eriks grupp satte oss i ett grupprum. Det blev inte jättemycket konservatism i det rummet kan jag ju säga.
Det blev mer Kenza, MILF och Edvins mamma, om nu inte det var samma sak. Haha! Jag och Edvin diskuterade meningen med en blogg och det blev intressant må jag säga! hehe x). Alla reagerade när Edvin sa att kenza INTE såg bra ut, whaaat!? Galet! Men absolut roligast var när Edvin berättade att han "TYP" hade 5 syskon (han är stockholmare vilket gör det hela mycket roligare). Jag ba men Edvin vad menar du med TYP? Haha Helena ba ah dina föräldrar har varit igång asså! Då sa Edvin ahnä mamma har haft kul, alla barnen har olika farsor! Så sjukt klockrent, garva ihjäl mig!!
Efter vi ätit lunch gick jag och Helena till "vaktis" och för en gång skull var det inte en gubbe utan en ung kille! Fick gå hela vägen upp till mitt skåp längts upp med han i hälarna, men allra roligast var när han hämtade tången han skulle knipsa av mitt lås med och Helena utbrister helt spontant "Vilken Brutal en!" HAHA! xD och när Linnea misstolka, heh heh...^^
Såg väääldigt roligt ut när han knipsade mitt lås måste jag säga! xD Efter skolan väntade jag inte med Elin som vanligt på torsdagar för hon skulle träna på en dans, istället gick jag till Kungsmässan med Helena där vi träffade Frida Andervik som det känns väldigt längesen jag träffa! Hon passade perfekt som praktikant på Kicks och jag fick köpt en jättebra ögonbrynspenna! :D
Köpte också en FRIDAtidning, läste en sjukt bra novell i den! Jättebra tycker jag. Heheh
Håller på att knåpa ihop en önskelista nu, den blir perfect! ;)
Vi hörs,
/Hedvig

En månad ♥


Massamassa snö

Är sjuk idag, underbart väder dock. eller inteee. Jo men det är faktiskt mysigt när man inte behöver gå utanför dörren. Min käre bror ringde för en stund sen och sa att han ville komma hem. Han bor nämligen i Norge nu och jobbar där. Så han kommer förhoppningsvis hem imorgon, det blir bra. ♥ Blir riktigt bra!
Har legat och läst hela dagen idag, har varit härligt. Allt för mig.
See ya! :P

This is me.
Pusshej/
Hedvig

Ska jag falla så ska det finnas tid att falla fritt.

Jag vill inte bli ifrågasatt på sådant jag inte förstår.
Stör mig inte när jag tänker.
Jag vill inte leva i en förutsedd värld.
Stör mig inte när jag tänker.
Jag vill falla fritt och se var jag hamnar.
Stör mig inte när jag tänker.
Jag vill inte att man säger vad jag ska göra när de inte vet vad jag tänker.
Stör mig inte när jag tänker.
Jag vill inte förklara, jag vill inte veta, jag vill inte döma
Stör mig inte när jag tänker.
Jag vill inte att folk dömer, att folk tror.
Stör mig inte när jag tänker.
Alla är speciella, vad nu det betyder.
Stör mig inte när jag tänker.
Alla tänker inte likadant.
Fan jag måste sluta tänka.

Saknad, godnatt.

En saknad.

/Hedvig

21 november.

Skönt att ha jobbat klart denna helgen nu även om det varit ganska mysigt att gå ut i snön på morgonen och lufsa till jobbet där det luktar lussebullar, vörtbröd och pepparkakor. Snön är dock borta nu, sadface! Lyssnar på Taylor Swift och orkar inte ens hoppa in i duschen även om jag vet att jag så gärna vill och behöver det haha.
På tal om ingenting så blir mitt hår bara lockigare och lockigare, skulle jag klippa mitt hår nu så skulle mitt hår bli alldeles krulligt men jag vågar faktiskt inte chansa och det är inte säkert att jag kommer passa i det. Men "fjongarna" i sidorna växer verkligen inte ut. Kom och tänka på Dear John nu som jag såg med Elin för några dagar sen, ska nämligen äta Lasagne idag och Johns pappa gjorde alltid lasagne på söndagar så, hehe. Ska bli sjukt gott! På tal om det så ska jag äta nu sååå see ya,
Puss/Hedvig


- mer än tusen ord


Underbart!

Underbart med snö, underbart med helg, underbart är kort. Jonathan var hos mig igår, vi kollade på Idol. Fan att Weise skulle åka ut då! Minnah eller Jay ska ut nu!!
När Idol var slut gick vi ut en stund i snön, åh jag älskar snö. Det brukar jag tycka i början i alla fall haha men gud så mysigt det var. Imorse var jag och mamma först ute med att sätta spår i snön, skulle nämligen jobba. Börjar klockan ett igen. Luktar lussekatter (jul) i hela montern så det var jättemysigt att jobba idag när man får sån julkänsla. Var rustad med min nya gosiga kofta och en stoor halsduk på promenaden tidigt imorse så det var jättemysigt! Ikväll ska mamma och pappa till Göteborgsoperan, vet faktiskt inte vad jag ska göra ikväll. Frida är i Stockholm, Elin Alice och Malin är i Sjövik, Natta och Anna bor i Göteborg ju och Amanda ska antagligen vara med Johan och Jonathan ska förmodligen på fest såå jag får se vad jag hittar på. Skönt att bara vara hemma och inte göra något alls också! Kan verkligen uppskatta det! =)

(Saknar min bror!)
See ya/
Hedvig♥

19 november

Bababbabababababaaba..! (Miss Li)
Det flyter på idag tycker jag, är dock väääldigt trött men jag har haft så fruktansvärt roligt idag alltså. Roligast var nog när jag ylade för full hals vårat lilla speciella ylande (säger man så) när Helenas knarkarloverboy gick i korridoren. Ja vad gör man inte för att hjälpa till..;)

Började 10 idag, hur gott som helst eftersom man får skjuts med mammi på fredagar vilket betyder ännu mer sovmorgon. Hade svenska på morgonen och då fick vi tillbaka våra läsdagböcker (läs en bok, ta ut citat, reflektera kring citaten). Blev inte alls nöjd, eller jag vet att jag kunde gjort bättre ifrån mig i alla fall. Linn hade skrivit ett "brev" om våra läsdagböcker, vad som var bra vad vi skulle utveckla och så. En hel A4 hade hon skrivit + en matris då. Fick MVG, blev förvånad på grund av att många lärare sagt att "nä det är svårt att få Mvg" och då tror man ju att det måste vara mycket svårare än i nian men det upplever jag verkligen inte eftersom jag fick Mvg på min läsdagbok. Hehe men det är gött, blev jätteglad!
På samhällskunskapen startade vi upp med ideologier, vi ska jobba i grupp och denna gången fick vi välja själva. Jag Helena och Linnea, superteamet!
Geografi=sista lektionen, hade dubbelvikarie, asså vikarie för vår vikarie..somnade!
Eller ah jag Hade somnat ifall inte Linnea suttit med ryggen mot honom och gjort, eller ah varit Linnea Svensson..HaHa!

(gammal bild på mig och Frida)
Ha de gott/
Hedvig

HIhihihihihihihihihihihihihi

Hejsan, Jonathan här! Jag skall nu gäst blogga lite snabbt! Dagen har varit knas tills min käre flickvän kom och hälsade på när jag skulle spela HoN.
(/hedvig)
På återseende
MVH Jonathan

Back to basics.

Ikväll blir det nudlar för mig då. Gott?! Jaa faktiskt! Haha nu när alla har flyttat ut så är det precis som om vi glömmer att handla så då får man ju leta sig in och ha en reservplan, nudlar. Tycker faktiskt om det så det är inte så farligt. Sedan blir det vidare till bäste Elin Laaang! :P
Den lilla värmen som solen skapade tidigare idag har tyvärr försvunnit nu så det blir att cykla snabbt för att hålla värmen.
Just det ja: Ett löfte, från och med nu så ska jag svara på alla sms i en hel vecka! hihihih.. Säger du om det Jonathan? ;) HAHA!

(gammal bild på Eliin)
See yaaa!/
Hedvig

18 november.

Slutade halv elva idag, heeelt underbart! Kom dock hem för ungefär en timme sen. Elin brukar nämligen komma till Aranäs på torsdagar då vi brukar tjöta och göra bort oss, host Elin göra bort sig!* Haha nä men vad ska jag göra hemma liksom^^. Har matte och Samhäll på torsdagar och idag på matten så fick vi reda på vårat procentprov. Fick VG, gött!
Sedan hade vi samhällskunskapsprov, trodde inte att jag skulle kunna någonting men det var enkla frågor tycker jag. Eller enkla och enkla, jag förstod allt i alla fall så det känns fruktansvärt skönt nu! Träffade William på bussen, bortsett från förra gången så var det längesen jag pratade med dig nykter, haha! När jag gick av bussen hade solen tittat fram, jätteskönt! Särskilt när jag hade strumpbyxor och klänning idag. Min nya klänning från BikBok.
Tänkte att en kavaj skulle passa perfekt, tänkte ta min långa svarta kavaj men den var lika lång som klänningen så hittade jag en kavaj jag länge ratat som passade perfekt! Sweet!
Hade på mig mina nya skor idag också från Skopunkten. Hade kunnat visa dem ifall jag hade en kamera men inte, inte har jag en kamera. DET är illa!

Sticker in en heeelt underbar bild på min älskling (Charlie Gustafsson) ♥ Hihihiihih
Vi hörs, pusss/
Hedvig♥

Min Pelle ju

♥Åh börjar seriöst gråta nu! Julkalendrar måste vara det absolut bästa som finns! Pelle Svanslös, åh gud! Älskar ♥

Julens hjältar


JUL!! NU NU NU!!!

När jag var med mamma i stan igår så var vi inne på Balders Hage (tror jag att det stavas). Så sjukt fina julsaker, helt otroligt, kände bara att jag vill ha JUL NU NU NU! Aldrig längtat så otroligt till julen tidigare. Tänkte att jag skulle kolla på lite julkalendrar nu, och blir man inte galen eller! ÅH vill ha JUL nu NU NU!!

UNDERBAR!
Nu drar jag till Aaaalice! <3
See ya/
Hedvig

16 november 2010! - Just nu

Nu drar jag in till Göteborg för att träffa mamma, ska se ifall jag hittar de plaggen jag skulle beställa hem från HM igår, det funkade dock inte eftersom man var tvungen att vara 18, men varför kan man då trycka in att man är 16 pönnhövven! x)Hehe
Webbcameran fungerar visst inte att ta kort med nu och jag hittar inte mammas kamera bara för att hon alltid ska lägga unden den någonstans... Tar bussen nu kvart i, ska bli skönt att komma ut lite, hehe =)
Kraam! ♥/
Hedvig

Samson.

Att det blir så fruktansvärt mörkt så snabbt nuförtiden.. :( Nä nu får jag faktiskt bädda sängen och göra något av denna sega dag! haha. Saknar min Nathalie Kåhlberg enormt! ♥

Just nu♥
Vi hörs, pusshej♥/
Hedvig

Monday morning.

Ogillar faktiskt låten, egentligen skulle jag nog tyckt väldigt mycket om den. Men icke, Mix Megapol är nämligen på när jag jobbar och i somras jobbade jag fyra veckor. Är det någon radiostation som är bra på att tjata ut låtar så är det Mix Megapol. Heeelt sjukt! Blev ju typ förbannad! x)
Detta var en av de mest uttjatade låtarna så man tröttnar alltför snabbt liksom. Men låten kom upp på Spotify nu från min lista och det passade ju perfekt tänkte jag, Monday today och jag är LEDIG! Vaknade alldeles försent men det får vara att jag jobbade i helgen och gick upp tidigt som ursäkt. hehe

Hade för övrigt en helt underbar dag med Jonathan igår, wooonderful! Så fin ♥ hihi. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, ska nog i alla fall börja med att hoppa in i duschen så jag blir på lite bättre humör, känner mig alldeles för seg, hade nog faktiskt mått bättre ifall jag var i skolan hoho.. eller inte.. ;)

Vi hörs senare, pusshej ♥ /
Hedvig

Jump then fall.

Har jobbat klart denna helgen nu, känns underbart skönt! Ikväll blir det hem till Jonathan eftersom jag inte kunde träffa honom igår. Kollade på Narnia (Prins Caspian) med Klara Urban mamma och pappa.
Jag kollade dock inte så mycket, sov mer än halva filmen, bra där!(y
Var så fruktansvärt trött efter att jag jobbat.
Imorgon är man ledig då, gud vad härligt! Särskilt eftersom jag jobbat denna helgen. Måste bara säga att det finns för mycket goda onyttiga saker man kan sätta i sig, herregud! Haha.. illa illa x)
Nu ska jag bädda min säng och byta om till något som inte är jobbkläder typ ^^ hehe!


Barcelona november 2010.
Vi hörs,
Hedvig♥

Minor swing.

Lyssnar på Nattas Nostalgilista på Spotify, alla kommer väl ihåg Shebang - Romeo! Det roliga var att jag och Dea hade den på huvudet jättelänge igår, hehe! Älskar den, Romeo från Eva och Adam då! =)
lördag idag, har jobbat och ska jobba sista timmen nu klockan 5, hatar den sista onödiga timmen! Halvtimmen till och med, brukar inte bli mer än så.

Fredag igår, gjorde geografiprovet ovanligt duktigt måste jag säga. Tjugo minuter innan provdags pluggade jag Helena och Linnea lite och med hjälp av ljudeffekter skrattade jag under provet och kom därför ihåg svaren väldigt bra! ^^ Bästa sättet och lära sig på typ!
Kvällen innan trodde jag att jag bara skulle kunna skriva tre meningar eller något, blev 2 1/2 sida istället, hoppas att det gick bra i alla fall! Ikväll blir det att åka till jonathan eller att stanna hemma med Klara och Urban som kommer hem ikväll. Först ska jag jobba denna timmen, så sjukt onödig!

Fick reda på idag att jag ska få jobba i Caféet efter nyår, ska jobba i åsahallen också men det ska bli kul att få göra lite andra saker faktiskt :P Det var ju det jag ville från början när jag sökta jobbet. Fick också reda på att jag antingen ska jobba julhelgen eller nyårshelgen. kommer ju vara i Barcelona på nyår så jag kommer få jobba på julafton antagligen -.- ! Ica stänger dock klockan ett och det blir gal1 mycket pengar men ändå..

Igår lyssnade jag och Mamma på "Mala Junta Trio" som vi lyssnade på i Barca av en slump, helt underbara! Tre killar som spelar bas och gitarr. Köpte deras skiva och blev typ kär i denna Roy Apartin som spelar bas.

http://www.myspace.com/malajuntatrio/music

Drar mig till jobbet, vi hörs, pusshej♥

Forever and always

Svälj det du sa Natta, elfte idag, tionde igår! ;) Är så sjukt trött idag alltså! Ska bli skönt att vara ledig måndag tisdag och onsdag nästa vecka! Woooonderful! Idag har jag haft två lektioner as usual på torsdagar, kvart över elva slutar man, not soo bad, not soo bad! ;)
Men, Elin har håltimmar fram till halv två så jag håller henne sällskap genom att vi sitter och tjötar, spanar och skrattar på min skola. Finns alltid något att snacka om, såå mycket att titta på! Såg en speciell person DANSA vääldigt fult.. garvade ihjäl oss! x)
I alla fall, hade matteprov på morgonen, gick faktiskt väldigt bra tycker jag allt, procent handlade det om. Efter det, en sjukt seg samhällslektion, Billy och Amanda somnade..på riktigt.. :S!
När det var dags för lunch så stog det att vi skulle få "HÖNS" till lunch! :S Helt otroligt hur jag och Linnea kan föra en såpass lång diskussion (pågående) om att det skulle serveras HÖNS i bamba!! Man skriver väl oftast kyckling, i alla fall höna, men för det första så serverar man inte HÖNS i "matbespisningen" ;)! HAHA kul var det i alla fall!
Tog bussen hem med Jonathan, var med honom i några timmar och snaart så ska jag träffa Käällman! Woooonderful!♥
Har geografiprov imorgon, kommer faila totalt, precis som 19 andra i min klass kommer att göra, sjukt alltså! Exogena och endogena processer/krafter... tröttnar bara jag hör orden, så tråkigt!♥
Vi hörs/
Hedvig

Comebaaaaack, eller nåt?! ;)

Hmm.. får väl blogga ett inlägg nu då eftersom ännu ett klagomål kommit till mig, från den vanliga Nathalie Kåhlberg som till och med kommit med hot nu också.. (subba) ;) Skämt å sido!! Sitter här med Frida och kollar i skolkatalogen, fick den igår. Höjdpunkten på hösten typ! Hahah nu är det gymnasiet också, extra roligt ju! Har haft en väldigt bra dag idag faktiskt. Började dagen med att skriva en engelskauppsats/recension på en bok vi hade valt att läsa. Jag skrev om Twilight, en enkel väg kanske menmen det fick bli så nu ^^ ;) Det gick bara bra, bra bra =) sen var det geografi, mentorstid och spanska. Lyssnade på Feliz Navidad på spanskan, tänkte lite att kan man inte sätta på en liiite bättre spansk låt och lite mindre orginell, eller? ^^ x) haha
När jag kom hem vid tre satte jag på bästa pluggmusiken,  Taylor Swift och räknade mycketmycket matte, till mitt prov jag har imonbitti =)

När jag stängde av musiken ett tag så hörde jag plötsligt hur det började prassla i skåpet ovanför vår frys. Började klappa och hålla på som en galning, det bara fortsatte, smsade Frida som kom rusade mitt i maten in till mig. Ville ju inte vara ensam hahah! Började plocka ut alla grejer,skärrad och lite så ja ^^
Töntig man känner sig nu efteråt. Det var i alla fall en liten mus i mitt köksskåp, pappa bara skrattade när jag ringde honom.. x) Aja, nu fick vi ju en anledning att städa de skåpen, haha! ;) Lite obehagligt var det allt ;) haha!

Ringde mamma och bad henne köpa en pärm och några post it lappar, perfekt! Vi får så sjukt många lösa papper nuförtiden, så nu har jag lite bättre ordning på alla lappar och alla ämnen. Jonathan, du skulle verkligen behöva en pärm....-.-^^


Hur gullig är inte Linnea Svensson på en skala då?? ;) Sweetie!! Hahahaha vi har för kul du och jag asså! ^^ ♥
Vi hörs, pusshej♥

Förstanovembertjugohundratio...

Jaha, då var det gymnasiets första lov inviget! (säger man inviget :S). Anyway, måndag idag och jag gick upp för en stund sen, orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen, jag vet det är jättedåligt menmen det är det som är lov för mig i alla fall, eller vad säger ni. Mina få läsare som hänger kvar även om jag typ slutat blogga. Saknar faktiskt bloggen lite, anledningen till att jag tittar in idag, har ju tid ;)!
Igår var jag hos min systerKlara och hennes pojkvän Urban, deras lägenhet. De har gjort om köket och det blev hur fint som helst!
Frågade mamma när vi skulle vara hemma, klockan 6 sa hon..hmm hon var halv nio när jag var hemma så Jonathan fick vänta länge ^^ vi kör det som payback eftersom han kom hem halv fem iförrgårnatt ;).
hihihihih, jättemysigt hade vi igår i alla fall ! ♥

(jag ser ut som en perserkatt jag vet..hmm x)
Ska duscha nu och sen cykla och ta en fika med bästa Elin Lang Andersson ♥
Vi hörs, pusshej♥

RSS 2.0