How to save a life

Har ont i magen och är trött på människor som gör allt för att rädda sig själva hela tiden, kanske är det så vi fungerar men ändå

Har precis duschat, förhoppningsvis av min oroliga mage, har öppnat fönstret, skönt med lite frisk luft i till mitt rum. Lite otroligt att det faktiskt varit elva grader ute idag, synd att det blåser så mycket bara, annars hade det varit fullt underbart!

Barcelona 2011 ♥

Don't let the sun go down on me..

..är en av de bästa låtarna som finns!♥
Nu var det färdigjobbat för denna gången, känns riktigt skönt. Kopplade in mina högtalare i min lilla dator igårkväll så nu dunkar musiken, underbart! Har lite matte att plugga idag eftersom jag har prov på fredag, funktioner, inte så svårt men jag har lite kvar att räkna.
Ikväll blir det rullade köttbullar, potatismos, lingon och brunsås, inte helt fel. Solsidan till det, grädden på moset. (Egentligen aldrig fattat varför man säger så? :S)

Känner att jag tappat lite av min "bloggkänsla" eller om man kan kalla det för det. Finns så mycket som jag tänker på som jag inte vill skriva i min blogg, försöker plocka fram annat men det tar lite tid att komma på något bra, haha.
Måste säga att jag länge varit emot att skriva på detta sättet, sätta texten i mitten på det här sättet, men det blir snyggare ibland, jag har ändrat mig, faktiskt.
Nu ska jag busa lite med min finaaaa syyysterrr som är här nu..
puss!


Jag saknar något

Har precis kommit hem från jobbet, riktigt fint väder ute, wonderful! Träffade min fina vän Hanna Pousette utanför affären, så sjukt längesedan var det, fick lite flashbacks. Känns riktigt bra att jobba denna helgen, vet inte varför men det är väl vädret som reflekterar. Idag kommer Klara och Urban "hem" och det blir riktigt god mat, underbart! Igår var jag och min klass och några klasser till på skolbio, HÄMNDEN, tyckte mycket om den. Pojken i filmen var ju bara såå söt. Linnea hittade sin själsfrände, så jag kan inte säga så mycket om att han var söt, haha! Längtar mer än någonsin till sommaren nu, allt blir såå mycket lättare på något sätt. Man behöver inte sminka sig, inte direkt tänka på vad man slänger på dig och inte heller behöva tänka på vad man ska hitta på med sina kompisar, det räcker att bara vara.
Och bara för det så slänger jag in en sommarbild här på min rast som är slut om en och en halv timme.


Bild från Hämnden,
Vi hörs/Hedvig♥


Skrattmusklerna har varit väl använda denna soliga dag!

Har så mycket att ta igen på Amandas blogg nu när jag varit borta i några dagar i Barcelona hos min syster. Herregud vad du skriver mycket kvinna, har okej nääästan lusläst dina inlägg som jag missat nu! :)
Fick för mig att jag själv skulle skriva ett inlägg nu, jag är så dålig att göra detta till en vana "igen". Har så mycket annat att tänka på. Är så trött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, har inte riktigt hämtat mig från att sova två timmar natten till vårt flyg skulle åka från Barcelona igår.
Idag har jag verkligen känt att våren är här, hade min nya jacka som jag köpt i Spanien och solen bara stekte. Efter skolan gick jag och Linnea ute i det fina vädret tills det blev liite kallt så vi drog in på "K-mässan" coola som vi är och fick Linnea att prova lite allt möjligt. Sjukt roligt hade vi i alla fall!
Okeej, jag ska föörsööka att göra detta till en vana nu, okej. För att glädja mina vänner hehe,
pussilipuss!

En mycket vacker bild på min fina Linnea! ♥
/Hedvig

RSS 2.0